Home

Ia mai terminaţi cu munca de partid pe bloguri! Cam asta a fost lozinca parangheliei pedeliste de sîmbătă. Bloggerii Macovei, Preda Cr. şi Voinescu au fost trimişi în tranşee, acolo unde Berceanu a căpătat multele sale „cicatrice”. Greucenii au măturat pe jos cu tripleţii celulei „Albă ca zăpada”. „Talibanii au învins reformatorii”, au prins să titreze trepanaţii din presă şi de pe net.

Ştiţi ceva, alupigus! Talibanul e un fanatic, unul care crede dincolo de raţiune într-o idee, bună sau proastă. În ce idee crede cicatrizatul Berceanu? În averea lui? Cu ce e mai taliban decît Macovei, pe care nu puţini chiar aşa o numeau, pentru că se ţinea de-a-n boulea de cîte o chestie aiuritoare, cum ar fi avortonul numit ANI?

E Blaga taliban? Nu mă faceţi să rîd. Blaga e doar un amărît de baron, cel mult conte. Dar Boc, „salvatorul României”, apud Videanu? El, săracul, chiar e talibanul ideilor băsesciste. Adică ale „omului providenţial”, după care suspină Udrea.

Cum s-a gătat povestea? Păi au spus-o pe şleau vechii gardişti: Boc is the best! Atunci de ce să nu rămînă şef de partid şi premier? Criterii de integritate? Ciocu mic, ce sîntem noi, nişte emo crestaţi? Nimeni nu suspendă pe nimeni, ce dracu!

E greu de crezut că ceva esenţial din ce  s-a „hotărît” sîmbătă se va schimba la congres. Deşi a fost omul zilei, Blaga a decis că e mai înţelept să mai stea o tură. Important e că a zdrobit „banda celor trei”, a bloggerilor deviaţionişti. Are timp să-l pîndească din umbră pe urliciul providenţialului.

12 gânduri despre „Bloggerii, trimişi la munca de jos

 1. Adica, frectie la piciorul de lemn al lui Prigonius.
  Berceanu dizidentu’. M-am stricat de ris la cit a batut olteanul cimpii. SI Bouleanu cu concluzia: PDL, un partid imaculat.

 2. Da, Macovei seamănă mai curând cu talibanii decât Blaga sau Berceanu. Dar e o diferenţă: talibanii cred într-un dumnezeu intangibil, zeitatea pentru Macovei, Preda, Cotoi, Udrea e un chior sociopat pus pe distrugeri. Deci grupul ăla seamănă mai mult cu Aum Shinrikyo decât cu talibanii.
  Dacă ar fi adoptat chestia aia cu autosuspendarea pedeleii l-ar fi pus pe chiorul cu pricina la un telefon distanţă de a desfiinţa pe oricine nu-i place din partid. Şi asta fiindcă graţie tot lu Macovei şefii parchetului şi DNA sunt slugoi ai prezidementului. Şi ăia de la servicii sunt la fel.

 3. Am mai auzit şi că cu o singură paraşută au readus ţara cu picioarele pe pămînt.
  Mişto! Bine că n-or umplut-o de blenoragie, că la cît îi de cuminte paraşuta aia….(în 80 de ani de istorie n-ai văst aşa cineva!)
  Banzai!

 4. Undeva, intr-o padure, regele animalelor, enervat ca tot calca prin cacati a dat un edict in care poruncea ca nimeni sa nu se mai cace in padure ci sa se infiinteze un loc in care sa se usureze toate jivinele padurii. Pentru conformare a numit pe vulpoi serviciu de informatii si pe lup politie de proximitate, urmand ca judecator si gade sa fie el insusi.
  Nu ma mai lungesc, intr-o zi, spionat, inhatat si-nnvinuit in fata supremului: iepurasul; cacarezase aiurea prin padure.
  Intrebat „Dece?” acesta s-a explicat:
  – Am fost de cateva ori la locul comun de usurare dar, de fiecare data se afla cate cineva pe langa mine care ma-ntreba „Ba! Naparlesti?” si dupa ce afla ca „Nu!” zicea „You are the best” si se stergea cu mine la cur.

  In pedele „Boc is the best” desi, mie mi se pare ca nu mai are destul par. Oricum, pentru cei ce folosesc inca coceanul, e bun.

  …si mai e ceva bun: faptul ca aia cu coceanul vor sa ia locul alora de se sterg la cur cu „pufuletze” si „sufletele”.

  Eu le zic „Intarata-i drace Ca si mie-mi place” si sa se bata intre ei pana n-o ramane decat unul si p’ala sa mi-l lase mie.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/echidistanta-lui-traian-cel-javra.html

 5. Pingback: De-a valma… « Arsulici

 6. Vad ca ne trimiti la dictionar: alupigus., urliciu.
  Pentru rest f.b inclusiv pentru comentarii.
  Si chiar nu am nimic de spus, mai mult.
  Ba da, ca eu ca astia nu mai imi pierd vremea.
  Si inca una maine nu intra publicul la angajarea raspunderii pe Codul muncii.
  De ce si de cine le este oare, teama, la nevertebrate?
  Nu mai vor alte socuri ?
  Liniste si pace in palament, tara sub zapada si ger.
  Opozitia enobotanizata.
  E bine, aproape perfect.

 7. @maria: ţie personal îţi cer iertare pentru pentru unele excese de limbaj. Dar e aşa de bine uneori să te descarci mai „colorat”! Şi apropo, să nu mă întrebi cum se „traduce” alupigus! E urît…

 8. Ha, ha, ha, nu iti cer sa-mi traduci si te rog sa nu te scuzi. Orice cuvant ai folosi, taratoarele oranj le merita !
  Sa fii iubit ! Mai mult decat acum.
  Ce face Maya, muza ta perfecta ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s