Home

Şeful peste portărei, Blejnar, e o piesă a naibii de grea în angrenajul politic actual.  Pentru că prin pixul lui trece o bună parte din banii pe care puterea îi vămuieşte şi-i împarte camarilei.

De cîteva zile, bossul ANAF e în mijlocul vîrtejului. E acuzat de opoziţie dar, cel mai nasol, e arătat cu degetul de unii vameşi. Şefi sau foşti şefi de puncte vamale. „Banii mergeau la Blejnar”, acuză fantele ploieştean, prins cu mîna în magiun. O altă vămeşoaie, culmea, fostă şefă tot la  Ploieşti, îi dă şi ea o smetie urîtă lui Blejnar.

Mie, nu ştiu de ce, îmi cam miroase a intoxicare povestea asta. De parcă cineva, cam surprins de amploarea pe care a luat-o scandalul, ar vrea să-i pună dop. Tăindu-şi mîneca şi aruncîndu-l pe Blejnar în gura presei. „El e regina”, titrează deja unii.

Eu cred că cei de la Realitatea n-ar trebui să se grăbească să dea premiul ăla de 10.000 de euro. S-ar putea să aflăm mai tîrziu că regina se ascunde sub o cu totul altă mască. Şi că Blejnar e doar nebunul „încoronatei”. Dispensabil, aşadar.

Reclame

14 gânduri despre „Realitateo, nu te grăbi cu premiul!

 1. Pingback: Tweets that mention Nu vă grăbiţi cu premiul! « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 2. Nene Teacă, da’ pe şefu’ lu’ Blejnar (de pe organigramă) nu-l cheamă cumva Ialomiţianu? Despre ăla de ce nu zice nime nimica? Da’ pe şefu’ lu’ Ialomiţianu nu-l cheamă boc? Pe boc io l-am pus în funcţie? Tot io oi fi ăla de-l păstrează acolo, mai ştii? Şi poate tot io i-o trag lu’ nuţi fără ştirea nevestei…
  Gata frate! L-am găst pe Blejnar! ‘mnezău’ lui de regin! Îi luam gîtu!
  Restu’ lumii aplaudă ca americanii cînd o picat Columbia. plm!
  Dreptate ai, nene Teacă, cînd zici că-i intoxicaţie!!!
  Banzai!

 3. Parcă tu nu ştii, mă Shogune, că Ialo e pielea pluii, iar bocu e zornăitoarea din laba încrucişătorului. Blejnar e trezorierul. O să stea niţel pe bară, pînă uită lumea.

 4. e ciudata chestia.e tantalau blejnar daca el e implicat in acest joc.acum vreo 3-4 luni in urma afirma ca-n vama coruptia este in floare si nu poate interveni fiindca nu are atributele necesare.e unul din personajele care au dat unda verde anchetei.in povestea asta sunt implicati foarte multi oameni politici de la toate partidele

 5. @Tano: implicarea sa e deja o axiomă. Şi cred că-şi dă seama şi el că e sacrificat. Iese pe sticlă doar ca să-şi vîndă cît mai scump pielea.

 6. Eu cred ca sunt mai multe regine. Intrebarea este cine este Regele? De ce s-a inceput cu vamele mai mici si nu cu Constanta? Ca sa aiba timp cei din Constanta sa ascunde taraseniile, sa le arda, sa dispara? Pai cred ca aici era implicat Regele! Toate controarele nu au fost facute ca a vrut Regele, ci obligati de UE. „Parerea mea!”

 7. @stelian: toată lumea aşteaptă să se intre la vama Constanţa. Va ieşi un fîs. Au timp, cum spuneai, să pună nisip parfumat (posesorii de pisici ştiu) peste căcat.

 8. Este intoxicatie, cum bine zici.
  Nu piesele conteaza, ne oprim totdeauna la ele.
  Creierul care inventeaza mutarile si mana care misca piesele sunt ascunse dupa perdeaua de fum.
  Ele conteaza.
  Si organizarea de tip „onorata societa”.

  Se apropie idele lui Marte.
  Se prabuseste tiranul ?
  Sau ne mai toaca marunt ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s