Home

Nu e zi în care să nu aud un pedelist, începînd cu „domnul Traian”, pacientul zero, chiuind ca la nuntă: PNL e de stînga, s-au limpezit apele, yupiii! Nu e zi în care să nu aud un rezervist (din gaşca celor fugiţi din PSD, pentru a-i ţine tira lui Băsescu), ţipînd ca apucatul: iuhu, PSD a trecut la dreapta, noi sîntem stînga! E o bulibăşeală ideologică, de-ţi vine să te îmbeţi şi să-ţi baţi mîţa cu slipul ud peste bot.

Carevasăzică, PNL a virat de la dreapta la stînga, iar PSD, viceversa. Iar după ce au făcut schimbarea de sex, s-au împreunat! Vă vine să credeţi cu ce se ocupă oamenii ăştia? Singurele „cinstite” în vînzoleala asta bizară s-ar zice că sînt UDMR, PRM şi PP. Secta udemeristă se ocupă doar de ce e bistoş pentru unguri. Peremiştii îi tăvălesc în paprika pe udemerişti. Iar Partidul Poporului, e al…poporului, nu? Iar dacă nu-l votaţi, nici nu ştiţi ce pierdeţi!

Dar PDL, ce ideologie are el? Populară, zic unii. Creştin-democrată, vor spune alţii. Ba chiar un pic liberală. De dreapta, nespa? Bulşit! PDL are o singură şi babană ideologie, care se numeşte „Traian Băsescu”. A zis-o mai întîi Udrea, ştiţi faza monumentală cu „urmaşii lui Traian”. A venit acum majordomul şef, care a editat repede-repede cîteva fraze, alea de-i dau fiori feciorelnici ebei, şi a pus punctul pe y: PDL a deraiat de la principiile domnului Traian!

Păi vedeţi, mă! Ce mă tot ameţiţi cu stînga, dreapta, centru, demisol şi mansardă? Martorii lui Traianus şi mormonii lui Decebalus per Scorillo! Dacia lu Felix, măi costobocilor!

Anunțuri

7 gânduri despre „Martorii lui Traian şi mormonii lui Decebal

 1. uau,adecatele marlanu'(a se citi base) are printipii :mrgreen:
  ideologia pedelacheilor? nu se egzista ,e o cloaca pusa doar pe hotii 👿

 2. Nene Teacăăă, ţi-o trimis iară ficioru’ ăl mare vreun uischean de ăla de la mama lui? Că să-nnebunesc de-am înţeles ceva! 😀 😆
  Banzai!

 3. PDL are o singura doctrina – JULA – ale carei baze nu le-a pus Traian cel Javra Ordinara dar pe care el – primul – le-a cules (precum znoavele si zicatorile populare) de cand era mic nimic (acum e mare) si le-a incumetrit cu „CIORDEALA”.

  Incumetrirea face sa nu fie al patrulea mare unificator al neamului nostru, dupa
  Mihai Viteazu – cele trei principate,
  Alexandru Ioan Cuza – Moldova cu Tara Romaneasca si
  Nicolae Ceausescu – Telejurnalul de seara cu Telejurnalul de noapte,
  dar face sa fie primul si cel mai mare (si – poate – ultimul) incumetritor.

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/ochii-pe-butelie.html

 4. Domn Teaca Astia de la PDL fura tot. Inclusiv docrinele politice. Partid de partid, ce ideologia mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s