Home

Ca şi Gigi Becali la Steaua, Traian Băsescu e baştanul, antrenorul, impresarul şi scouterul unei bizare selecţionate politice. El face ordine la PDL. Uneori şi la echipele satelit. Şi decide cine să joace, cine e în formă, cine trebuie să mai aştepte, cine e bun pe postul ăla şi cine nu. Şi tot nu-i ajunge. Mîhnit că nu poate să-şi bage nasul la adversari, decît prin transferuri dubioase, şi cu arbitri tocmiţi, observă el că PSD şi PNL sînt echipe prost antrenate, şi prezice că vor mai sta mult şi bine în opoziţie. Adică, nu vor lua campionatul. Şi nici nu-l vrea pe Ponta în locul lui Lăcătuş, pentru că n-are destule meciuri în picioare. Şi mai e şi rapidist.

Tot el hotărăşte că vameşii care vor turna vor scăpa de pîrnaie, că „regina” e un lider sindical, adică un fel de şef de galerie, în nici un caz Mircea Sandu, apoi se suceşte, că n-are dovezi despre implicarea politicului, dar că sînt pesedişti care…  Mai ştie el că Blaga, acest Dinu Vamă fălcos, n-a luat şpagă, că PDL nu are destule voturi pentru a-i trimite la trebonal pe Păsat şi Ridzi, deşi au fost prinşi că au trîntit meciuri, că televiziunile lui Vîntu şi Voiculescu (nişte dinamovişti pîrîţi) vor să-i spargă lotul, că Macovei, TRU, Preda, trebuie să fie titulari, că Baconschi mai are de tras la echipa a doua…

Ciudat, n-a zis nimic despre marea speranţă albă, playmakerul Elena Udrea. Nici n-a fost deranjat cu întrebarea asta. Dar, nu-i timpul pierdut. La cît de nevorbit e, o să-l mai vedem pe „selecţioner” perorînd şi despre acest Răducioiu cu fustă, staţi cu aparatele deschise. Poate o transferă la o echipă mare!

P.S. Acest post a fost preluat de site-ul Cotidianul.

Anunțuri

8 gânduri despre „Traian, un Gigi fără Maybach

 1. Păi făcea vorbire de omu’, pardon, de jucătoru’ nou. Te miri cine răsare din pepiniera de la juniori. Vreun tălmăcean, ceva?!?!?!
  Ptiu drace!
  Banzai!

 2. ADEVARATA FATA A FUTBOLISTEI DIN PLESCOI

  LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI
  MAFIA DIN JUSTIŢIE TREBUIE LICHIDATĂ RAPID!

  4 08 2010
  Judecătoarea Maria Speranţa Cornea, de la Secţia a V-a Comercială a Curţii de Apel Bucureşti, este fina Elenei Udrea. Cele două au multiple legături cu oameni de afaceri de origine arabă.

  Între judecătoarea Maria Speranţa Cornea şi un afacerist arab au existat legături amoroase, după care ea s-a încurcat cu preotul Cristian Deheleanu, cu care trăieşte în concubinaj (acesta a slujit la o biserică de lîngă Magazinul Unirea). Acest preot e căsătorit cu o pianistă, pe nume Crinela, cu care are 3 copii.
  Din anturajul judecătoarei fac parte Gabriela Bogasiu (judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), Antonela Costache (şefa Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti) şi Irina Gheorghe (avocata mafiotului Ştefan Rădulescu). Prin intermediul acestora, Elena Udrea muşamalizează dosare ilegale de retrocedări de terenuri şi imobile, privatizări frauduloase, deturnări de fonduri şi alte fapte penale grave. Este din ce în ce mai evident că Justiţia din România a trecut de partea Mafiei. Revenim.

  Copyright Tricolorul

 3. SRI deţine în administrare Vila 3 „Pacea”, situată în Satul Izvorani, pe malul Lacului Snagov, pe care au pus ochii Traian Băsescu şi Elena Udrea.

  Vila a fost revendicată de foştii proprietari, care au vîndut drepturile litigioase escrocului Ştefan Rădulescu, care, după ce va deveni proprietarul imobilului în cauză, îl va ceda celor doi. Pentru a-şi atinge scopul, la intervenţiile făcute de Traian Băsescu şi Elena Udrea, dosarul civil nr.155/ 2002 a fost repartizat spre soluţionare judecătoarei Alina Ţucă, personaj din anturajul Elenei Udrea şi al judecătoarei Gabriela Bogasiu, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Despre abuzurile şi ilegalităţile săvîrşite de judecătoarea Gabriela Bogasiu şi soţul acesteia, avocatul Mihai Bogasiu (fost procuror), noi, cei de la Partidul România Mare, am făcut numeroase dezvăluiri, rămase, deocamdată, fără urmări.

 4. @Portarul Nutzi, Fotbalista din Pleşcoi: sînteţi cumva dna Udrea? Parcă semănaţi la voce 😆 Că prea ştiţi multe despre dînsa 🙄 Mcy pentru pasajele din Tricolorul.

 5. diferenta dintre astia doi e ca boier cacareaza nu incalca constitutia! :mrgreen:
  de rasu’ lumii ,cica reginul e Marica 😆 😆
  hahaha,faine articole apar in „Tricolorul” :mrgreen:

 6. @teaca -s-a vazut clar ca nimeni nu indrazneste sa pomeneasca ceva de Udrea.
  Jocurile sunt facute , mai prost de atat nu se poate?/ BA DA. Atata timp cat chitibusam toti de pe margini pe la diverse televiziuni.politicul a devenit un sport de masa la cele doua mari echipe Realitatea si Antena 3- stadioanele sunt pline de aveniti dar mai ales de neaveniti politic , incat din nou cei de la putere isi pot schimba valizele si rufele murdare in vazul tuturor, nu mai pasa prea tare , daca se poate comenta.
  dar daca va fi interzis comentariilor?? Caderea spectaculoasa a puterii atunci se va vedea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s