Home

Iar au intrat mascaţii peste unii în casă. Din greşeală. Oameni în vîrstă au fost puşi pe burtă, cu pistolul la cap. Casa a fost răvăşită, uşa spartă… Din greşeală. Se întîmplă din ce în ce mai des. Niciodată, dar niciodată nu l-am auzit pe ministrul de interne, indiferent cine-a fost el, să iasă pe sticlă şi să-şi ceară scuze. Măcar formal. Niciodată n-am auzit să se fi luat vreo măsură împotriva haidamacilor care, ce să vezi, au greşit iar adresa. Niciodată n-am auzit un politician al puterii, altfel foarte guralivi cînd vine vorba de ordine, justiţie, bla-bla-bla, să ceară pedepse aspre.

Într-un stat civilizat, ar fi căzut capete. Poate chiar al ministrului. La noi a devenit aproape o regulă. În ce-i priveşte pe cetăţenii care puteau să moară, să facă stop cardiac, treziţi din somn cu urlete şi uşi sparte, aruncaţi pe burtă şi ameninţaţi cu arma, dă-i dracului! Să piară lumea, dar să fie justiţie! Statul nu mai e, ştim deja, social, încet-încet nu va mai fi nici de drept, nu prea mai are treabă cu cetăţeanul, cum bine a spus El Lider Maximo.

Ei, şi uite-aşa se instaurează pe nesimţite o nevinovată stare de teroare „mascată”. O să ziceţi că exagerez. Bineînţeles! Dar măcar atrag atenţia că ceva nu e în regulă. Prea s-au înmulţit fărădelegile cu voie de la stăpînire. Mîine-poimîine se trezeşte unul mai scrofulos, citeşte ce mai scriu eu prin ziare şi pe blog, se enervează şi-i trimite pe mascaţi peste mine. Din greşeală. E destul pentru a-i speria pe unii mai colţoşi. Exagerez din nou, ziceţi? Mai bine să exagerez eu, decît să ne trezim într-o bună dimineaţă că trăim într-un stat poliţienesc. Unul mascat, fireşte.

Anunțuri

14 gânduri despre „Cu mascaţii în pat

 1. Sigur ca nu exagerezi. Deja lumea isi pune intrebari, dar cit au nesimtitii puterea… Partea proasta e ca n-ai ce sa le faci. Ii dai in judecata, ii cistigi si plateste Statul. Adica tot noi. Militienii nu iau nici macar o sanctiune administrativa. Si nu doar ei, ci si procurorul de caz. Decit sa dea banii pe gloante, casti si altceva, nu ma ibine le-ar lua GPS-uri? :))
  PS Sa nu le dai adresa mea. 😀

 2. Aşa aşa Sandman-san, ca-n reclama aia. „Bă ăsta-i Andrei. Iar s-a pierdut. Daaa, bă” Hehehe 😀
  S-apăi nene Teacă, ce vină au mascaţii că într-un oraş îs două case cu acelaşi număr?!?!? Nu-i nici un bai c-or greşit şi strada… Oameni răi, bre! Induce organili în eroare.
  Banzai!

 3. @sandman: păi da, în mizda lu mumă-sa, ministrul ăsta de interne, tolomacul, n-are nimic de zis? Nu vezi că tac toţi?

  @shogunu: dacă te vor călca în picioare găliganii ăia cu puşcoace, să nu vii la mine să plîngi 😆

 4. Stati linistiti copii. Eu stau si sunt pericol pentru ei, dar nu mi-e frica. In cel mai bun caz – pentru mine – or sa intre in blocul de alaturi. In cel mai bun caz – pentru ei – or sa intre peste vecinul de dedesubt care nici cand se trezeste nu e treaz (de destept nu mai vorbim) si care a votat cu ei de tampit si acum o sa voteze de foame.

 5. Pingback: Tweets that mention Cu mascaţii în pat « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 6. Nene, uite care-i treaba. Iti da un mascat un pumn in gura fara sa-l meriti. Hai, spune cine te-a caftit ca sa-l aduci in instanta? Care-i? Sa se interzica interventie cu mascati. La vedere, nene, sa stii cine da cu pumnul. Daca am umbla mascati pe strazi, imediat ne-ar salta politia sa ne intrebe ce avem de ascuns si ce intentii avem.

 7. @sicti: să meargă, dreacului, peste ţigani şi interlopi, că e plin de ei. Dar acolo le cam teamă, că nu ştii cînd îţi bagă unul brişca.

 8. Hai sa traiti domilor si doamnelor !!!
  Teaca
  Pai cum sa mearga peste interlopi si tigani? Pai stii tu cine-i mascat?
  Doar n-or merge la ei acasa…

 9. Pingback: Justiţia lui Nixon « Blogul lui Teacă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s