Home

„În ultimele opt săptămîni, PDL a crescut cu opt procente. Oamenii au din nou încredere în PDL” (declaraţie Videanu, pentru TvR. De aici.) Unu, doi, trei, şi: a-hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Acum, pe bune, ce le-o da ăstora în Modrogan, sper că nu etnobotanice. A, stai că ştiu! Declaraţia rozaliului vine după întîlnirea activului de partid şi de stat cu Încrucişătorul! E, aşa da, frate! I-a îmbărbătat El Presidente, le-a trasat oarece sarcini, şi oamenilor le-a mai venit inima la loc. Păi, ori sînteţi pedelişti, ori nu mai sînteţi…

Anunțuri

12 gânduri despre „Să rîdem cu Videanu

 1. @sandman: mai degrabă cred că asta e noua strategie pedelică, trasată la şedinţa cu şeful tribului: minţiţi, gogonat, scandalos, că s-or găsi trepanaţi să creadă…

 2. Pe principiul „Der Führer hat immer Recht” nu mai e nevoie decat de vreo doua „persoane importante” sa ne transmita mesajul asta de la Füehrer presedinte si va fi adevarat. O astept pe Urdea sa ne confirme ca asa s-a zis si voi fi convins.
  Ave!

 3. Videanu imi aminteste de seful propagandei lui Saddam. Tancurile americane defilau prin spatele lui si el declara ca armata irakiana este stapana pe situatie.

 4. Videne, şezi cu tata! Oricît ai mai „presta” acuma, ministeru-i PA ! Ţi-l suflară nenorociţii. Şi acuma tu în loc să-i dai în gît şi să le dai la gioale, te apuci să-i pupi în cur!
  Muiahahaha ce m-o umflat rîsu 😦
  Banzai!

 5. hahahah,zic si io! bre,i-a imba(rba)tat bine maritu’ zeus!
  sa se bucure daca le creste altceva 😉 nu procentele

 6. @anca: îmi aduce aminte de ăla care cădea de pe bloc şi la fiecare etaj zicea – încă e bine…

  @viorel grecu: tenchiu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s