Home

Nu am de gînd să mă arunc orbeşte pe sondajul CCSB. Pentru motivul evident că institutul e din curtea lui Voiculescu. Tendinţele, însă, par posibile, dincolo de nişte exagerări pe care le putem intui. CCSB conchide că PSD ar fi astăzi la 34 la sută, proaspăta alianţă PNL-PC (ACD), la 30 la sută (hm…) şi PDL la 15 la sută. Dacă ar fi aşa, pretenţia de paritate a liberalilor, cu care presează PSD-ul, ar fi justificată. Să mai vedem cu ce ies pe piaţă celelalte institute de sondare.

Altfel, dincolo de tribulaţiile cam nervoase ale liderilor pedelişti şi de furia demolatoare a băsiştilor de serviciu, iritarea din tabăra guvernanţilor a devenit aproape palpabilă. Chiar dacă unii, precum portavocea Udrea, bravează – Băsescu e cel mai democrat preşedinte ever, Boc e curajos, un adevărat braveheart, care se luptă cu hidra opoziţiei antinaţionale şi corupte -, cam tremură izmenele pe ei.

Ştiu şi pedeliştii, din tot felul de sondaje ascunse, că stau catastrofal, ştiu că dacă nu fac ceva, repede, în 2012 se vor lua de mînă cu UDMR, în băncile opoziţiei. Nu degeaba aruncă în eter soluţia cu pragul de 3 la sută. Odată pentru că udemeriştii nu mai sînt siguri că pot trece de 5 procente, apoi, pentru că aşa ar avea ceva-ceva şanse şi UNPR-ul. Vor mai umbla şi la legea electorală, dar dacă PSD şi ACD bat palma, şi semnează actele la tribunal, nu va mai conta prea mult.

Aşa că PDL mai are doar două căi de atac: murdărirea prin orice mijloace a liderilor opoziţiei, inclusiv prin tîrîrea lor la DNA, eventual în cătuşe, şi fidelizarea, cu bani şi ameninţări, a propriilor oameni din sistem. În rest… ardeţi holdele, otrăviţi fîntînile, duceţi-vă banii afară! Vin ăştia!

Anunțuri

8 gânduri despre „Ardeţi holdele, otrăviţi fîntînile…

 1. Dacă se trece la pragul de 3%, io mă cac în ea de opoziţie! Acuma şi-o anunţat intenţiile pentru noua sesiune. Pedeleprele se cacă pe ei, în frunte cu încrucişătorul. De ce ar înarma jandarmeria cu pistoale mitralieră, cartuşe şi alte alea, de 10 milioane de euro, pe timpul ăsta. Tai pensii ca să dei bani pe arme? Ce să înţeleg? Le e teamă că s-ar putea produce şi la noi o Tunisie sau un Egipt!
  Hai să ne facem firmă de veste antiglonţ. Mai facem şi noi un ban mărunt.
  Banzai!

 2. @Shogunule, şi eu cred că se cam udă ăştia la izmene după tămbălăul arăbesc. De-aia i-o fi chemat El Comandante, să facă instrucţie cu ei.

 3. Culmea nene Teacă e că azi el comandante nu i-o mai chemat la el. S-o dus el peste ei la par(tralala)lament. Încă „n-o transpirat” motivu’.
  Să vedem! cum ar zice orbu’.
  Banzai!

 4. Am vazut ca Jandarmeria face provizii de fumigene si lacrimogene, iar armata de salam de Sibiu… Ce i-a apucat pe astia? Iese cu cafteala sau cu banchet?

 5. Le tzitziie fundurile la pedelaci de numa numa ! S-or c.c.t in izmene si acma nu mai stiu pe unde sa le scoata ! Pute rau in urma lor ! Iar opozitia picheteaza ! Vorba prietenului Vlad: Romani, LUATI DE LA BASESCU !

 6. @dominic: nimic nu e întîmplător, îţi dai seama. Imaginile din Cairo le cam dau frisoane.
  @Mircea C: să vezi ce-o să mai ţipe după ce bat palma ăştia din opoziţie! Atunci chiar că nu mai au scăpare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s