Home

Aşadar: pesediştii din delegaţia României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei au boicotat spiciul băsescian. Ca protest, au explicat ei, faţă de „statul poliţienesc” al lui Băsescu. În replică, prezidentul nostru a fornăit nervos, de parcă ar fi fost la o emisiune a lui madam Culcer, la tevere, şi s-a plîns parlamentarilor şi ziariştilor străini că opoziţia dîmboviţeană e naşpa, pentru că refuză dialogul cu el.

Acum: că ne futizăm toată ziulica aici, pe mirificele meleaguri carpato-danubiano-pontice, e una. La el în casă, omul închide uşa şi se suduie cu nevasta, sau îşi cafteşte pruncii, după cum îl duce capul. Dar să te mergi tu, parlamentar, ce să mai zic de ditamai şeful statului, la Strasbourg, să-ţi ridici poalele şi să-ţi arăţi tufişul, ca o chivuţă beţivă, acolo, în buricul coanei Europa… De căcat momentul. Să vă ţigăniţi bine, matracucilor!

Reclame

13 gânduri despre „Să vă ţigăniţi bine!

 1. Pingback: Tweets that mention Să vă ţigăniţi bine! « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 2. Las’ că-i bine ş-aşa rău, nene Teacă. Se convinge şi coana Europa de cine-i nenorocitul ăsta. Dacă nu s-o fi convins pîn’ acuma. Nu mai are mult dă-l dracu’. Dacă nu explodează mămăliga singură, o s-o arunce în aer „agenturili” !
  Banzai!

 3. @TANO
  Ce ai nea Cariddi, te-o pălit filoxera antimafiotă?
  Nu uita neşte bancuri clasice! Îţi prezint io două-ntr-unu’! Ăla cu raţa şi ăla cu timpu’, fii anten : „fiecare RAŢĂ moare la TIMPU’ ei”.
  Banzai!

 4. Io sper ,din suflet ,ca miorlaiala chiombalaca va fi inteleasa si taxata asa cum se cuvine ,cu un sictir feroce si-un :”nu ne contacta tu ,te mai sunam noi(la 911) in caz de …”!Insa tare-mi e frica ca ,de fapt, nu conteaza prestatia presedintelui Romanicii atat de mult ,nici premieru’ ,nici Guvernu’ ,totul ie pt. baietii aia din …subsidiar (banci ,multinationale ,concerne ,hypermarketuri )sa-si traga profituri nesimtite pe spinarea iobagilor hamarasteni !Asta-i esenta >cat ..time …mld. de E se scurg neimpozitati inspre iei ,da-i in ma-sa de valahi-imputiti !!! Si ..”pastrati valorile ieuropene si diemocratia de cacao ce v-am implementat-o ,si modificati Codu’ Muncii ,sa ne revenim si noi economic odata -iar odata -inca odata -pa spinarea prostilor sclavizati !

  Ca, de un’ atat bunastare si salarii si pensii in Vest ???Din munca ? Din a cui MUNCA ???? Poate din „piroanele ” de grad 1 ,2 ai 3 de care nime’ nu vb. un rand !

 5. Aplaudacii lui Sorin Frunzăverde din PSD

  http://www.argument-cs.ro/content/aplaudacii-lui-sorin-frunz%C4%83verde-din-psd

  * Frunzăverde a declarat presei că, în principiu, rămâne fidel ideii de a schimba numele partidului din PD-L în Partidul Popular şi de a prelua noua siglă reprezentată printr-o inimă. În schimb, s-a abţinut să facă vreun comentariu vizavi de echipa cu care va încerca să câştige alegerile din luna aprilie.

  La reluarea lucrărilor, o nouă surpriză. Vădit emoţionat de anunţul preşedintelui CJ, un consilier din opoziţie, de la PSD, Luca Mălăescu, a cerut să i se dea cuvântul: „Vă felicit, domnule preşedinte, pentru hotărârea luată de a candida. Personal, cât îmi stă în putere, am să vă susţin în toate demersurile dumneavoastră… România, cu Sorin Frunzăverde preşedinte al PD-L, n-ar fi ajuns în situaţia în care este astăzi“. Au urmat alte aplauze, chiar şi din rândul colegilor săi de partid.

  Pentru o clipă, ai fi crezut că ne aflăm la plenarele de dinainte de 1989. Era, însă, în ziua de 29 ianuarie 2011, la mai bine de douăzeci de ani de la acele vremuri… *

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s