Home

A început să mi se aplece de la toată larma asta isterică în jurul pensiilor militare. Ai senzaţia că lumea s-a oprit în loc, s-a blocat definitiv „modernizarea” statului băsist, se prăbuşeşte bugetul, plus că s-au supărat Angela şi Nicolas şi nu mai pupăm Şenghenu. Atîtea bocete, sudălmi şi invective n-am mai văzut de la taxa auto a lui Tăriceanu, aia pentru care însuşi Andrei Gheorghe a făcut turneu prin ţară şi a dus la Bruxelles jdemii de semnături, ca să ştie europenii la ce s-a dedat nemernicul.

Ce credeţi că-şi spun cei 1,3 milioane de bugetari cărora li s-au tăiat între 25 şi 60 la sută din venituri? Dar pensionarii, ăia civili, da mulţi, care au pierdut, iaca, zeci de lei dintr-o pensie  nu doar îngheţată de doi ani, dar şi hăcuită de o inflaţie infernală? Dar milioanele de amploaiaţi la privat, cei care n-au fost puşi încă pe liber, cînd se uită lung la fluturaşul de salariu, tot mai subţire? Vă spun eu, privesc iritaţi la teveu şi murmură în barbă.

Se face, după capul meu, exagerat de mult scandal pe această temă. Am înţeles, e încă o aroganţă a bramburitului regim băsescist, au aruncat ăştia iar cu rahat în ventilator, dar gata, ajunge, avem catralioane de alte necazuri mai mari prin ţărişoară!  Am totuşi o întrebare nevinovată: cînd a propus un deputat mai nedus la biserică  să se taie din veniturile preoţilor, cine, în afară de BOR, a făcut scandal? Ai?

Anunțuri

5 gânduri despre „Gata cu isteria!

 1. Cre’că m-oi trînti pe jos la vederea unei armate de popi în sutană strigînd măscări în faţă la curvern şi la cotroceni. Să „dea cu crucile” după boc şi băse. 😀
  Banzai!
  N-am nimic cu popii. Unul dintre ei m-o cununat, din postura de naş!

 2. @shogunu: şi mie mi-ar plăcea maxim să văd un protest al preoţilor şi măicuţelor, cu pancarte şi trompete, să-l afurisească pe jăvroi. Ce fain ar fi!

 3. intr-un fel ai dreptate teaca.
  Exista insa un mare dar.Toate acestea se stiau si erau preconizate a se aplica.Ele s-au pus in practica in valuri ptr ca teoria noastra a romanilor ca daca se intampla ceva in curtea vecinului nu ne priveste sa functioneze.
  Adica , daca le-au luat profesorilor celilalti au aspus- da-i in masa ca dau meditatii, daca pleaca doctorii da-i incolo ca fara bani nici nu se uita la tine , daca le-au luat la bugetari- da-i incolo ca erau prea multi si luau prea mult ptr ce faceau sau nu ; daca au luat de la mame si copii -sunt prea putini ca sa faca tam-tam; , daca au luat de la pensionari -f bine ca ii caut moartea si nu stau acasa , daca le-au luat la cei din armata-f bine ca doar ce au facut sa merite banii cand noi luam doar atat.
  La privat nu poti spune ca ti-au luat ptr ca astia iti spun nu am – vrei bine , nu, asta este.Rand pe rand au actionat minunatii portocalii ptr ca nu toata lumea sa li se ridice in acelasi timp.Si conform principiului dezbinarii – atta timp cat esti preocupat de celalat nu te vei mai organiza sa strigi- iesita fara slinosilor imbuibati care traiti din muca noastra.Sindicatele nu mai attia oameni pe care sa ii scoata in strada incat sa prezinte un pericol , iar cu organizarea stau slabut.
  Drept sa spun insa -tot respectul ptr rezervistii care au spus verde in fata -pe sticla – si nu numai : NU VA MAI VREM, E TIMPUL SA PLECATI SI ASTA CAT MAI REPEDE.

 4. Domnu profesor
  Situatia cu pensile militare mie imi spune altceva. Ca Basescu – Boc-Udrea si labele lor notorii din tara, gen Scripcaru, si-au batut juc de profesori, medici, pensionari, nu conta. Armata conteaza. Chiar daca sunt rezervisti, poate mai au influenta. Si nici iubitele servicii secrete ale lui Base nu-l mai pot salva, pe el si gasca, de furia armatei. Nu ca aia sunt mai buni decat alte categori umilite. Ci doar mai organizati.

 5. Cu orice cadru militar m-am intalnit zilele astea, niciunul nu a ezitat sa-i bage ceva in gura lui Basescu si Boc. Injurau ca birjarii. Uite, dom-le, mi-am zis, sunt si ei oameni ca noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s