Home

Cine nu ştie că şefa ştirilor de la TvR, nesuferita Rodica Culcer, este o greţoasă mujahedină băsistă, să ridice două degete! N-are rost să-i dăm CV-ul, hai să ne oprim doar la nişte întîmplări din ultimele cîteva zile.

Pe 18 ianuarie, televiziunea publică a transmis în direct, timp de mai multe ore, un fel de şuşă pedelistă, o chestie plictisitoare în care omul de la Cotroceni s-a dezlănţuit „în familie” cu obsesia sa, modernizarea statului. Ei bine, numita Culcer Rodica i-a speriat pînă şi pe mai moderaţii susţinători ai preşedintelui prin vehemenţa şi ardoarea cu care i-a tras limbi şi i-a ridicat mingi la fileu sus numitului. Iar Agenţia de Monitorizare a Presei a strigat că e prea de tot.

Pe 24 ianuarie, se petrece tămbălăul de la Iaşi şi Focşani. Ce credeţi că a transmis televiziunea publică? O lălăială, în reluare, cu Dan „ţi-am luat un ineeel” Bittman! Se întîmpla ceva la Iaşi? Huiduieli, cumva? Aiurea, nimic! Batista pe ţambal, să nu-l supărăm pe „Cuza”! Cred că Lăzăroiul prezidenţial ar fi avut o bună ocazie să dea un exemplu de cum trebuie să arate o presă deontoloagă, ca tevereul, desigur, în loc să ironizeze chinuit televiziunile de ştiri. Sau, să tacă inteligent.

Vă daţi seama la ce visează unii nărozi: ce nu transmite postul public, nu există! Vă trezeşte oarece amintiri duioase chestia asta?

Reclame

9 gânduri despre „Ce visează mujahedinii

 1. Cred ca ar trebui ca televiziunea sa se intoarca la programul de doua ore pe zi. Pentru osanale sunt suficiente.
  Evident, ma refer doar la TVR 🙂

 2. La ştiri la ora 14 or zis ceva. Că huiduielile de la Iaşi au început în momentul apariţiei în piaţă a liderilor OPOZIŢIEI. Noi ăstore la plătim abonamente. Am auzit de un caz de aponament radio-tv emis la o aresă unde era un cavou. Avea contor de curent, tocmai ca să fie în regulă. Ai curent, deci ai şi radio şi televizor, deci plătesti să auzi gasca lui Culcer. Nu-i bai că eşti mort!
  Banzai!

 3. @shogunu: de ce dracu tre să plătesc abonament la o televiziune care-l pupă-n cur pe ăsta, caricatura lu Cuza? TvR e o labă tristă.

 4. @teaca: iti spun un secret, dar sa ramana intre noi… in ultimii 3 ani nu cred ca am strans un total de 10 ore de TV 🙂

 5. SUBSCRIU LA CHESTIA CU 2 ORE-e prea mult si asta.
  Pai cum de ce se procedeaza asa??-majoritatea care au primit banii tatiati au renuntat la diverse abonamente si au ramas mai mult cu tvr si eventual ceva televiziuni locala-care nici ele nu s-au omorat cu prezentarea huiduielilor de la Iasi si a prezentei in strada a celor de la Mioveni-si asa cum suntem obisnuiti- ii mint cu … televizorul
  In „democratia ” asta a noastra mai rau e ca nu putem renunta la anumite programe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s