Home

Se tot dau unii cu curul de pămînt, că vai, au fluierat şi huduit unii imnul pe la Iaşi, ce grozăvie, se răsuceşte Andrei Mureşianu în mormînt! Uite cum stă treaba: oamenii l-au  suduit gospodăreşte pe fanfaronul care e comparat de slugăii lui cu Al.I. Cuza. Ăla care tot modernizează bietul stat,  urinîndu-se împrăştiat pe Constituţie, legi, cutume, populaţie şi bun simţ. Cel poreclit cu duioşie de supuşi „Tiranul”. Atît. Că dacă nu s-ar fi băgat ăsta şi ai lui în faţă, cu fularele alea tricolore la gît, fiţi siguri că poporenii ar fi stat liniştiţi la imn, făceau o horă, ascultau fanfara, băgau în ei ceva fasole cu cîrnaţi şi plecau la o bere.

Anunțuri

5 gânduri despre „Ce mai huiduim

 1. Oamenii au pastrat liniste pe parcursul rugaciunii Tatal Nostru. Pana la momentul in care Mitropolitul a spus: Si ne izbaveste pe noi de cel viclean. Moment in care audienta a izbucnit. Amin! Iesi afara Javra Ordinara!

 2. Daraba de paine lipsa e de vina.
  Paranoicul din Cotroceni si BUBA lui sunt divina.
  Nu am nici o indoiala cu privire la vinovatie si m-am si bucurat ca iesenii l-au huiduit pe dezaxat
  au facut-o si pentru mine.
  Alianta sa fie facuta intr-un ceas bun.
  Si sa scapam curand curand de bostani.

 3. @ era sa mor eu cand am auzit de la un pdl-ist invitat la realitatea ca si Cuza era tiran.
  Si daca au fluierat ce?? Tot asa talamb a zambit si tot ca fraierii altii au aplaudat.Nu e democratie?? Daca vreau sa fluier-atunci fluier , ca altfel ramaneam in casa in 89.Pentru asta s-a iesit in primul rand -sa putem sa ne spunem , scriem , striga , fluiera opiniile. Macar atat , ptr ca fara lumina raman multi ptr ca nu mai au bani , ratiile ni le facem noi ptr ca nu avem incotro, analfabeti nu erau inainte de 89 , dar sunt acum , iar acces la serviciile de sanatate aveau toti , acum nu mai avem si din vara nevom trata cu lopatin.Daca nici fluieratul , aruncatul cashetei , presa si blogurile nu ne raman atunci … sa trecem inapoi la pc ptr ca tot ce am castigat ni se ia acum de aceasta democratie care arata exact ca extrema dreapta germana din anii 27-30.si atunci au fost categoriile sociale asmutite una impotriva alteia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s