Home

Ştiţi ce i-a mai trecut preşedintelui nostru prin cap? Nu, nu un glonte, hai nu fiţi răutăcioşi, ci o idee. Una, pfoai, genială. Cică să li se dea tuturor candidaţilor la alegerile locale şi generale cîte 50.000 lei pentru campanie. De la buget. Ca să „deconteze” legal.

Adică, ăia or fi proşti. Păi la decontări pe barbă sînt destui meseriaşi la partide. Credeţi că-i greu să treci în acte o găleată portocalie la 5o de bani, în loc de 10 lei? He, he, he! Plus că te-agaţă ţiganii la colţul străzii, să-ţi vîndă facturi. Şi-apoi, banii tot vor curge spre cei de la putere, pe căi ştiute sau neştiute. Ce credeţi că face guvernul boculeanului cînd dirijează fonduri groase spre anumite localităţi şi judeţe? Iar asfaltatorii şi băieţii deştepţi din energie, îndestulaţi preventiv, vor găsi şi ei căi să ungă mecanismul, fără să deconteze candidatul.

Aşa, la prima impresie, numai la locale ar fi nevoie de nişte (multe) sute de milioane de euro de la buget pentru jdemiile de candidaţi de pe toate viroagele ţărişoarei. Cam cît se taie din pensii şi salarii anul ăsta. Băi, ăştia de la Cotroceni, nu-l mai lăsaţi pe nea ăsta să gîndească. Să stea acolo, cu sticloanţele lui. Face mai puţină pagubă.

11 gânduri despre „O idee ca un glonte prin creier

 1. finantarea partidelor si a campaniilor electorale in vestul vostru iubit se face de la buget. exista o cota anume care se da in functie de locurile din parlament care nu se returneaza deoarece nu este un imprumut. deci daca regula se aplica in vest trebuie sa functioneze si la voi. ma bucur pt fiecare nou pas pe care-l faceti in scopul alininierii totale la modul de functionare si la marile valori ale vestului luminat! 🙂
  tot asa este si in problema conturilor. faptul ca voi nu cunosteti aceste probleme nu inseamna ca ele nu exista in vest. ati vrut vest deci va doresc sa-l aveti pe tot 100% asa cum este el si nu pe bucati sau doar ce va place voua desi vad ca nu prea va convine mai nimic. 🙂

 2. No vezi nene Teacă de ce-i mai bun un glonţ decît o idee? Poţi omorî un cîine turbat, care vrea să te muşte, cu o idee???
  Banzai!

 3. shogunule, ai pus drept punctul pe i!!!
  teaca, te astept cu vesti mai bune!!!!
  Adica, de ce n-ar putea si un glont???

 4. @shogunu, ErRon, Mircea C: voi vreţi să-l transformăm într-un martir? Şi să nu mai aflăm niciodată unde e flota? Neah!

 5. Poate scapă şi ăsta ca deputata aia americană. Oricum, nu ne mai ajută la nimic dacă aflăm unde-i flota, că nu mai vine înapoi. Da’ măcar ne cresc şansele să scăpăm noi cu viaţă.

 6. Teaca, crede-ma, nu ma intereseaza daca devine martir, important e sa dispara, pana nu devenim noi!

 7. Finanţarea asta parcă a mai existat şi pe la începutul anilor ’90 şi a avut ca rezultat o explozie a faunei politice – cred că deţineam recordul la număr de partide pe cap de locuitor.

 8. @Adrian: cam asta şi urmăreşte nea Smeagol ăsta. Să fie cît mai mulţi candidaţi, să se piardă ai lor în peisaj. Mai uită lumea, chestii…

 9. pacat ca acest presedinte nu face pneumonie.
  De ce sa mai dam bani ptr alegeri??? Oricum ni-i ia din buzunare pe diverse si diferite cai. sa dea o ordonanta prin care sa ramana alesi pe vecie -oricum asta vor sa obtina-sa dea cartile pe fata.
  GATA-S-a terminat jocul , vrem sa vedem cartile !!!!!!!!!!Macar fostul regim a jucat cu cartile pe fata=-regim unic , partid unic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s