Home

Îmi propusesem să nu-l bag în seamă cîteva zile bune. Să-mi tihnească sărbătorile. Dar parcă poţi? Uite, ieşi încrucişătorul în dimineaţa de după Revelion, pe pîrtie, şi se plînse ipocrit gazetarilor că nu l-a chemat nici un primar să hăhălească la miezul nopţii, cu sticloanţa de şampanie din dotare!

Trebuie să fii cel puţin idiot ca să crezi chestia asta. Mai întîi că primarii portocalii s-ar fi tîrît în genunchi numai să-l aibă prin preajmă. Şi chiar dacă, prin absurd, nu l-ar fi chemat niciunul, s-ar fi dus el peste ei. Păi, dacă-i zicea lui Scripcaru, bă, Georgică, vin la tine, ar fi îndrăznit ăla să-l refuze? Adică, a preferat omul din Buruieneşti să împartă scena din Piaţa Sfatului cu pupincuristul şefului său (Radu Moraru)? S-avem pardon!

Eu cred că Gînditorul de la Murfatlar a fost sfătuit discret de servicii să stea la cutie tura asta. Nu care cumva să le treacă prin minte unora mai mînioşi să ia la ţintă chelia prezidenţială cu oarece obiecte de unică folosinţă.

Anunțuri

26 de gânduri despre „Prima minciună din 2011

 1. ete pula,ce fraieri ne crede asta!! bai acesta,iti placeau tare mult baile de multime! ai ratat ocazia unei bai de …flegme! 👿
  La multi ani,Adrian Teaca! 🙂

 2. Ca de obicei, maninca rahat. Petrecerile din piete nu erau organizate de catre primari. In 2004 ce primar l-a chemat? S-a dus singur ca melteanul.

 3. In primul rand, la multi ani!
  In al doilea rand, faptul ca individul minte ca un porc nu mai surprinde pe nimeni. E mult mai greu sa gasesti un adevar in ceea ce spune.
  Uite-aici un adevar:
  „Nici un guvern nu are capacitatea să ia 100% măsurile dificile, dar, aşa cum a reuşit până acum, cu certitudine va avea capacitatea să continue şi anul viitor”
  Adica, tradus:
  „La cat de fraieri sunteti, penalul asta de Boc poa’ sa va mai taie (si o sa va mai taie) si 50%, ca voi o s-o frecati in continuare la rece si o sa jucati pinguinul cat vreti, ha, ha….

 4. La Multi Ani Adi, dar, in primul rand 2011 sa fie fara belele, belelele sa ajunga dupa gratii cu ghileua la picior.

  Porcul e un animal cum se cade. Nu stiu ce aveti cu el, anul asta a fost chiar scump. Banuiesc ca faceti vorbire de javra ordinara. Anul acesta nu el m-a dezamagit de anul nou, chiar ma bucur ca nu i-am vazut mutra si nici nu speram sa-l vad gresind ca pe ceausescu cu meetingul din 21 Dec. ’89.
  A gresit totusi, a chemat ziaristii si a remis un comunicat.
  Cacatelul de Boc a facut la fel.
  Ceea ce m-a dezamagit a fost lipsa de reactie de la televiziunile ce au organizat revelioane in marile piete ale marilor orase ale tarii.
  Daca televiziunile nebasite ar fi pus pe marile ecrane transcrisul acestor comunicate atunci cand s-ar fi convins ca javra nu apare, javra ordinara ar fi putut s-auda cu propriile uechi huiduiala unei tari intregi. Ratare.

 5. Ui aici greşeste românul! Prea mult îl bagă în samă pe nenorocitul ăla! Io unu’ fac herpes şi mă apucă cufureala numa’ la auzul vocii!
  Ia să nu-l mai bage nimeni în samă numa’ 2 săptămîni. Ăla moare!
  Cînd vrea să zică ceva şi să se bage-n samă, presa să-i zică: „No bine-bine, lasă! Dă-i pace… ” În momentul următor ar face crize şi am scăpa de el. Definitiv!
  Banzai!

 6. Despre ce vorbeati?
  Sorcova
  Sorcova, vesela,
  Sa traiti, sa-mbatraniti,
  Ca un mar,ca un par
  Ca un fir de trandafir.
  Ca merii, ca perii,
  In mijlocul verii;
  Ca vita de vie
  La Sfanta Marie
  Tare ca piatra,
  Iute ca sageata
  Tare ca fierul
  Iute ca otelul.
  Vacile laptoase,
  Oile lanoase,
  Porcii unsurosi
  Copii sanatosi
  Cate cuie sunt pe casa
  Atatia galbeni pe masa.
  La anul si la multi ani!
  Sa traiti sa ne dati bani.
  La Multi Ani !

 7. @teaca: Nu sunt, dar am si eu dreptul la o parere… Pentru orice eventualitate, am mai verificat o data cum am scris si e bine: de la stanga spre dreapta 🙂

 8. 00 Rate This
  Circula pe vremea lui Ceaușescu un zvon , potrivit căruia , Elena ar fi spus la un moment dat – ”Ce mai vor și viemii ăștia?” , cu referire , evident , la poporul român . Eu , sincer , nu am auzit-o . În schimb , l-am auzit pe unul , care ,dacă e supărat de cineva ,îl face GĂOZAR(oare ce o fi însemnînd?) , ȚIGAN ÎMPUȚIT , îl pleznește peste gură ,îi smulge lucrurile din mână . Cam așa este privit poporul de LĂPUȘNEANU DE FERENTARI!!!

 9. Rate This
  În cele vremuri ce s-au dus , mulți închipuiți pornit-au războaie . Atâta doar , că se războiau cu alte neamuri . De ce-or fi declarat ăștia război propriului popor , eu nu pot pricepea și pace !!!

 10. TRĂITOR ÎN ȚARA BEIZADELELOR
  M-am născut pe vremea huliților , și am avut și ceva vreme de a muncii pe atunci . Nu-ș cum să vă zic, dar pe cele vremuri , dacă aveai ceva glagorie , erai respectat și apreciat , indiferent de situatia materială .Acușica , ce dacă al tău copil face o facultate la fără taxă , având și o slujbă , că vine BEIZADEAUA și îi ia locul de muncă . BEIZADEAUA se naște cu diploma în buzunar .Face doar școala vieții umilindu-și toți colegii , după care , își ocupă postul de mare INTELECTUAL și coordonator de destine al națiunii.

 11. Iacă , lume , minunăție! De-amu , știe numai el ce ne trăbă . Cum să vă spui , dacă în ședință de guvern zice unu -Șefu , cât alocăm pentru MINISTERUL DE INTERNE ? – el zice – NIMICA , PENTRU CĂ NU-MI E DE TREBUINȚĂ ! Ăilalți:Dar șefu , poate are norodu (nărod cum e ) nevoie de ei , pentru ca să îi apere!Răspuns: ĂȘTIA AR TREBUI SĂ INVENTEZE O STRUCTURĂ CARE SĂ-I APERE DE PROPRII CONDUCĂTORI!
  Răspunde

 12. Iacă , lume , minunăție! De-amu , știe numai el ce ne trăbă . Cum să vă spui , dacă în ședință de guvern zice unu -Șefu , cât alocăm pentru MINISTERUL DE INTERNE ? – el zice – NIMICA , PENTRU CĂ NU-MI E DE TREBUINȚĂ ! Ăilalți:Dar șefu , poate are norodu (nărod cum e ) nevoie de ei , pentru ca să îi apere!Răspuns: ĂȘTIA AR TREBUI SĂ INVENTEZE O STRUCTURĂ CARE SĂ-I APERE DE PROPRII CONDUCĂTORI!

 13. ianuarie 16th, 2011 at 14:5600 Rate This
  De câte ori fost-au alegeri , a catindat numa” ALBĂ CA ZĂPADA . Atâta doar , că , după alegeri , nu-ș cum dracu , dar , pe tron , e tot MUMA PĂDURII ! O fi oare vreun blestem !?!?!?
  Răspunde

 14. Aşa de dragi ce-mi sunt politicienii de pe la noi , nici că s-ar putea povestii . Drăguţii de ei , se luptă ca orbeţii pe un codru de pâine ce se mai găseşte pe masa sărăcită a României , fără a se învrednici a mai pune la dospit oarece aluat pentru o pâinică viitoare . Cel mult cerşesc iară un codru de pâine de pe la FMI , să aibă de unde mai ciuguli câte ceva , şi tot aşa… Acuma , pentru a-i înţelege cum se cuvine , trebuie musai să le cunoaştem istoria . Odinioară , erau cu toţii într-o barcă , pentru că altcum nu aveau de ales . Şi , ca peste tot unde-s mai mulţi , unii chiar se pricepeau şi-şi vedeau de treabă , alţii , destui , călcau numa-n străchini , sau mai rău , puneau numai beţe în roate . Iată că a venit o vreme când s-au putut cerne oarecum lucrurile . Cei obişnuiţi cu rânduiala pe acolo pe unde erau , au stat cuminţi în cea barcă şi şi-au văzut gospodăreşte de treabă . Traseiştii , cei cu conştiinţa încărcată , lichelele , s-au bulucit de-a valma în alte bărci sau bărcuţe , doar li se va pierde urma . Mulţi din ei chiar au băgat de seamă că au nimerit în barca ce li se potrivea şi fac , la rându-le , treabă bună pe acolo . Alţii , destui , au nimerit tot cam în străchini , iară dacă au băgat de seamă că nu e de ei nici pe acolo , au pus de o găselniţă . S-au cugetat ei să dea naştere ( naştere , vorba vine , că nu e nici naştere naturală , nici cezariană , nici pe masă , nici sub masă , ceva gri-cenuşiu acolo , între nişte aşternuturi dubioase ) unei creme politice cum nu s-a mai văzut . Iar marele maestru bucătar care a inventat această cremă , i-a pus până şi un nume . În marea pasiune a domniei sale de a folosi cuvinte elevate , i-a zis ZOAIE şi a luat-o sub directa sa oblăduire . Acuma , pentru a mai îngroşa o cremă , ai nevoie de ingrediente . Aşa că a pus domnia sa la îndemână un bol , pe care scrie “independenţi”, ce conţine tot timpul ingredientele necesare . Mai departe , a ales domnia sa din acea cremă pe repetentul clasei şi l-a pus să formeze o trupă de trupeţi , dimpreună cu care să conducă turma . Acuma, fiecare dintre dumneavoastră a fost , măcar o dată , la o nuntă la ţară . Ei bine , la orice nuntă din asta , se află câte unul care are mintea netedă şi tupeu în compensatie ce ia sârba înainte , chiar dacă nu cunoaşte paşii . Şi mi-i târăşte pe bieţii dansatori în toate direcţiile , iar ei , sărmanii se chinuie să mai potrivească ceva paşi din mers , de iese un dans de mai mare dragul . În schimb ăla din frunte rânjeşte fericit crezându-se interesant nevoie mare . Cam aşa arată , dragilor , guvernul condus de MARELE Boc , investit să facă guvern după ce a dovedit că a rămas mic de aşa căciulă , iar pe mine unul , chiar nu mă miră că are rezultatele unei cloşti pusă pe un cuibar gol . Mirarea mea vine de la faptul că incredibil , dar cu adevărat incredibil de mulţi oameni aşteaptă la spatele acestei cloşti să iasă pui .
  Răspunde

 15. După fiece alegeri găsitu-sau vinovații-ĂIALALȚI . De astă dată , AȘTIA sunt ĂIALAlȚI . Așa că s-ar cam cuveni să dăm cu ĂȘTIA de pământ pentru a-i învăța minte pe ĂIALALȚI!

 16. Iertare ! ĂIALALȚI ne spuneau că nu este criză și sunt bani de ne enervează . ĂȘTIA (adică tot ĂIALALȚI) , ne jupoaie pe motiv de criză , deși , la ei , nu se prea vede .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s