Home

De ce s-ar mira cineva că Franţa şi Germania nu ne vor în Schengen? Franţa e pornită de ceva vreme, de la povestea cu ţiganii, pe care ni i-ar trimite acasă pachet. Chit că, şi fără Schengen, ăştia vor invada voios pieţele şi străzile din Paris. De ce nu ne vrea Germania? Iar e de înţeles. Băsescu a marşat insistent şi inconştient pe Moldova. Ştiţi dvs, cu cetăţenia, cu unirea, cu graniţele, cu alte alea. Iritînd la culme Rusia. Care Rusie e pe-o mînă cu Germania. Dai în Medvedev, dai în Merkel!

Chestii despre care nu se suflă un cuvinţel în scrisoarea trimisă comisarului pentru Afaceri interne din C.E. Acolo ne-o trag nemţii şi franţujii cu justiţia, corupţia şi criminalitatea. Au dreptate, dar nu de spre asta e vorba în propoziţie. Schengen e cu graniţele, cu nişte clauze tehnice… Adevărul e că cele mai influente ţări din UE nu ne vor deloc la masa lor. Nici eu, dac-aş fi neamţ, n-aş vrea să-mi intre în casă o asemenea panaramă.

Problema e că preşedintele nostru nu ştie, şi nu va învăţa nciodată proverbul ăla al naibii de românesc: gura bate curul. Să-şi aducă aminte de toate trăncănelile sale cu care i-a enervat şi pe francezi, şi pe nemţi, şi pe ruşi. Nu şi pe americani, veţi zice, deşi Obama se fereşte ca de dracu să-l întîlnească pe zurbagiul nostru naţional.

19 gânduri despre „Gura bate curul

 1. Ai spus (cam) tot ce era de spus; in plus, de sarbatori, tuturor gunoaielor din coalitia de la guvernare:
  „Mars in pizda mamii voastre; prafu´si pulberea sa se aleaga de voi si de ce aveti voi mai drag; sa muriti putin cate putin si nimeni sa nu va poata ajuta; pe ce puneti mana sa se transforme-n bani, sa va stea in gat”.
  Si pentru ca ati ratat tot ce se putea rata: DEMISIA BA!!!!

 2. @iordăchel: nu l-ai auzit cum i-a muştruluit în direct pe cei doi miniştri din vest. Că le atrage atenţia, că ne discriminează… Mai avea puţin şi-i înjura.

 3. Pai io asta am asteptat. Sa se sparie aia si sa-l roage sa vina in Schengen.
  Nu-i un idiot?
  Si ce mecla facea!
  PS
  Frontiera-i varza; vamesii corupti, politia de frontiera la fael; Gunoiul crede ca aia nu stiu cum sta situatia; ca daca le explica el aia-s impresionati…

 4. El crede ca daca bea Chivas, ca ei, se pot bate pe burta… Ce n-a sesizat mitocanul (ca nu avea cum, nu il lasa mostenirea genetica) e ca aia beau din pahar.

 5. Nene Teacă, s-o spăriat franţuzu’ şi cu neamţu’ de acuma-s călare pe psiholog să le dea calmante, că nu mai pot dormi noaptea! Numa’ ce s-o încruntat odată al nost la ei, cu ochii „picior peste picior”, că s-or căcat pe ei. Mama lor de bulangii!
  „Băăă pe mine să nu mă discriminaţi, că vă ia mama dracu’ ”
  Înc-un rînd! Hai noroc!

 6. @Relu: Chivas e o beutură de căcat. Un cunoscător (moi) bea Glenmorangie single malt vechi de minim 10 ani. Şi nu cu gheaţă!

  @Shogunu: aud că s-au spăriat franţujii de cîtă şpagă au cerut ai lui Berceanu firmei care vroia să facă autostrada Comarnic-Braşov. Cică nici în Africa nu li s-a cerut atît!

 7. Pingback: Tweets that mention Gura bate curul « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 8. Pingback: Ce e lerul? (Leru-i ler) « Călin Hera. PA-uri şi mirări

 9. Da’ ţuica de prună ce are?!?! O tot daţi cu d’alea.
  Mie mi-o plăcut Pipers. Şi bere germană. Am beut de curînd Ayinger. Buuună.
  Şi Corona mexicană îmi place! Cu o feliuţă e lămie în gîtul sticlei…
  Da’ alea e rare 😦
  De a noastră, de oricare şi oricîtă. După cea de-a 5-a e mai rău. Că încep pişările dese 😦
  No’oc!

 10. Pingback: Ovidiu Eftimie » Astăzi s-a născuut…

 11. Adevarul e ca ador experimentul daca e de incredere (adica n-are -garantat scame in instalatie – …si poti extinde…), dar daca e sa aleg intre un whisky bun si-o tuica (palinca sau rachie) buna, aleg pe ultima.

 12. Alaltaseara mi-am scos oamenii care lucreaza pentru mine la un local.
  Normal ca ei or luat-o pe bere. Io am baut doua halbe si doua pahare de vin alb.Bun! (Am fost 20 de oameni). Sa-ti spun cat m-a costat?
  PS
  Ui ca nu m-am gandit sa zic si io niste nume de beutura, de alea de-mi rupeam limba…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s