Home

A fost de-ajuns să dea şeful haitei semnalul (obiectivul opoziţiei e intrarea României în derapaj), asezonat cu deja tocitele ziceri cu mogulii care sug sîngele poporului, că s-au dezlănţuit imediat slugile. Ba că opoziţia e sadică şi iresponsabilă (Boc), ba că pesedeii vor să le facă rău românilor (Anastase). Vor urma zilele astea trepăduşii de la oficine, care vor multiplica zicerea, spre ameţirea bizonului.

Citesc printre rînduri o disperare vecină cu paranoia. Mai ales pentru Băsescu, obişnuit să dea mereu vina pe cineva, trebuie să fie al dracului de frustrant să nu aibă la îndemînă „omul negru”. Ehe, ce mişto era pe vremea lui Tăriceanu, atunci putea să arunce toate mizeriile spre „guvernul corupt şi incapabil”! Cui să-i frece acum ridichea? Lui Boc nu poate, e ca şi cum şi-ar certa ecoul. A mai încercat ceva cu PDL-ul, de sanchi, mai aruncă din cînd în cînd aia cu Patriciu şi Voiculescu, plus CSM-ul, pe care l-ar dizolva urgent, şi cam atît.

A mai rămas opoziţia, dar cît de penibil sună s-o acuzi că tracasează puterea! Păi nu asta trebuie să facă opoziţia? Nu ştiu cîţi vor înghiţi noua gogoaşă a propagandei clocite în laboratoarele Cotroceniului. Se vor mai găsi trepanaţi care să pună botul. Întotdeauna sînt. Altfel, e jenant să încerci să convingi un om cu toate minţile acasă că o duce greu din cauza celor care nu au puterea. E ca şi cum i-ar spune executorul amărîtului căruia îi confiscă televizorul că de vină e şeful de scară.

Anunțuri

8 gânduri despre „Vinovat e şeful de scară

 1. Domnule Teaca
  Dumneata chiar crezi in mizeriile pe care le versi aici? Stimatul Domn Presedinte, Traian Basescu, face impreuna cu Domnul Emil Boc, Cu Guvernul Romaniei si cu distinsii membrii ai PDL impreuna cu patriotii UDMR si UNPR ceea ce nimeni nu a avut curajul sa faca pana acum si anume REFORMAREA STATULUI.
  Dar dumneavoastra, impreuna cu cei manipulati de televiziunile mogulilor si cu o parte a presei, impastiati haznaua cu laturi si incercati sa prezentati eforturile facute ca un esec.
  Nu domnilor si Istoria va arata ca masurile luate, e drept dureroase, vor fi fost cele mai bune si ca nu exista altele.
  Asazisa Opozitie, formata din ce are mai rau acest popor, incearca pe toate caile sa duca Tara in derapaj; dar noi, oamenii de bine, vom fi stransi uniti in jurul Sefului de Stat, al Guvernului si a Majoritatii Parlamentare, care ne indruma pe drumul dat dracului al prabusirii totale. Suntem mandri de marile taieri din vara si le asteptam pe urmatoarele – cele de iarna-primavara- impletite cu majorari de preturi la toate produsele si iesirile din sistem facute intr-un ritm accentuat.
  Iar daca nenorocitul ala de imprumut de la femei nu vine, de vina nu sunt Guvernantii; nu! este Opozitia, Justitia, Politia, Pompierii si Poporul asta nefericit/nenorocit, care de abia asteapta vreo votare sa mai primeasca mici, bere,mahoarca,porci, carne, salam, pelerine si nelipsitele galetuse…

 2. Incetul cu incetul, cu munca de lamurire, de la om la om, prin autocritica si prin metoda de reeducare -ca la Tg. Ocna- vei ajunge si tu om de bine.
  Inceputul ie promitator…

 3. Abia astept sa nu se aprobe bugetul, FMI-ul sa nu dea rata, si sa vad daca Boc are curajul sa nu-mi dea pensia. Eu stiu adevarul care, nu e un secret, a fost explicat si la tv. (exista surse pentru pensii si salarii !)
  Sarbatori fericite !

 4. @stelian r: dacă nu se aprobă bugetul pe 2011, va fi valabil bugetul actual. S-a mai întîmplat, dacă nu mă-nşel. Îţi doresc pensie lungă. Sărbători fericite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s