Home

Cînd nu împarte lumină, Elena Udrea, acest guru al PDL, împrăştie cu dărnicie vorbe. Şi cum media se cancanizează fără scăpare, spusele „urmaşei lui Traian” sînt inevitabil sorbite, preluate şi comentate abundent şi incontinent.  Şi cînd emite panseuri de coafeză: „a fi ministru în guvernul Boc înseamnă să munceşti”, şi cînd adaptează grosolan un slogan al „generaţiei în blugi”, cîntat cîndva de Pittiş, în timp ce-şi admiră preţioşii săi pantofiori Louboutin: „nu contează cît de lung ţi-e tocul, important e cît şi cum munceşti”, şi cînd îşi înregistrează sloganul „EU love B”, stîrnind rîsete şi bîrfe indecente, şi cînd le ceartă pe mult prea puturoasele mămici: „dacă aş fi mamă, nu aş putea sta departe de muncă”, şi cînd îi bălăcăreşte pe mogulii „care fac opoziţie”, şi cînd îi atacă virulent pe magistraţii care „i-au pierdut” un proces…

Impresia multora din media, dar şi din politică, e că ministrul ştie ce spune, întrucît vorbirile ei vin direct de la Zeus. Dincolo de legenda abil întreţinută, care poate avea un sîmbure de adevăr, important e altceva. E aproape un truism faptul că Elena „EU love B” Udrea e preparată de ceva vreme să-l urmeze „la tron” pe Traian. Problema e că „noul Băsescu” e doar o palidă copie a originalului. Nu-l egalează (nici măcar nu se apropie) la şmechereală, nu are instinctul ăla de carnasier care miroase sîngele de la o poştă, nici ieşirile acelea de băiat de cartier care-l fac unora haios. Doar la tupeu tinde discipoliţa să-l egaleze. Şi poate la cinism.

Prea puţin pentru a pretinde chiar şi primăria capitalei. Chiar dacă secţia de propagandă a partidului său insistă s-o prezinte cînd ca pe o „working girl”, care a pornit de jos şi răzbeşte pe picioarele (tocurile) ei, cînd ca pe o Evita Peron, elegantă, flamboaiantă, fatală, dar, nu-i aşa, populară.

Reclame

19 gânduri despre „Elena Gură de Aur

 1. Si eu care credeam ca razbeste pe fundul, ei, nu pe picioare.Sau mai stii ajuta si picioarele la ceva..
  Ca nu-l ajunge la valoare pe Zeus este evident.
  Si mai o constatare:
  Asta… iapa asta si mamica !
  iapa, iapa piere si sterpa.

  Maria s.(Timisoara)

 2. Evita Peron? Da, nutzica e vită, dar nu se vinde pe ron ci pe euro… pe multi euro…
  Mai degrabă Messalina decât Evita… Da, s-a ridicat pe picioarele ei… Picioare proptite pe umerii chiorului…

 3. Sunt convins ca s-ar intoarce la munca ce a consacrat-o imediat ce s-ar trezi sau poate chiar in somnul lauziei imediate daca chiar munca nu a starpit-o cumva (noi n-avem de unde sti). La refer la notorietatea locvacitatii ei proverbiale ce i-a ce o face cunoscuta ca „Gabitza Mu e de aur”.

  http://oferta-kinr.blogspot.com/

 4. Io ma bucur ca doamna Campeanu i-o futut pe aia in Hunedoara!!! La peste 1000 de voturi distanta. Degeaba si-o pus jegul ala coloarea vernil si nu o zis ca-i pedist; lumea i-o bat-o la bot!
  O venit Mos Niculae!

 5. Sunt convins ca s-ar intoarce la munca ce a consacrat-o imediat ce s-ar trezi sau poate chiar in somnul lauziei imediate daca chiar munca nu a starpit-o cumva (noi n-avem de unde sti) si nu va naste niciodata. Ma refer la notorietatea locvacitatii ei proverbiale ce i-a ce o face cunoscuta ca “Gabitza Mu e de aur”. Oricum, de ar fi fost cataua lui bunicu’, ca sa n-ajunga sa inece pui nevinovati, ar fi castrat-o.

  -scuze pentru necesitatea erratei-

 6. @Iordăchel: Chiar că i-a tras-o ăluia dna Câmpeanu, mie îmi place liberala, e profi! Poate fi un semn despre ce va fi în 2012, nu crezi?

 7. iordachel+Adrian,bre,nu va bucurati,io sant socata de scorul obtinut de pedelacheu,zau! 🙄 asta inseamna ca mai este, inca,destul electorat trepanat! 👿
  cat despre nutza,editeaza fraze ,draga,asa ar spune delfina basesciana! o parasuta! :mrgreen:

 8. 1Decembrie 2010 a fost imaginea cat se poate de realista si de fidela a ceea ce este acum Romania,in toata scarbosenia ei…Fiecare detaliu a fost simbolic si semnificativ.Inclusiv foarte prezenta absenta a mitocanului prezidential,aghioasele nesimtite pe care le tragea la…stanul ala pe unde umbla(unde,oricum,ca de obicei,nu l-a bagat nimeni in seama…),mutra de vechil slugarnic si rau a zisului ministru al apararii,imaginea suprarealist-groteasca a piticului Boc primind onoruri militare(si spurcand numai prin asta toata sarbatoarea…)…si cate altele…A fost ca o parodie jalnica si jignitoare pt.orice cetatean roman.Cat despre fufa asta obraznica…Nutzi…stit voi continuarea…ce ar mai fi de zis?…Mi se pare normal,tinand cont de tot restul.Nu va speriati,va urma tot ce poate fi mai rau,iar boborrrul…ei,se va vaita ce se va vaita,si va lua din nou o mare m(U.E.)de la iubitul conducator si restul liotei.

 9. Pingback: Opoziţia Tv « Blogul lui Teacă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s