Home

Că preşedintele se băşică pe buci de cîte ori e criticat, e ok, ce naiba, asta e starea lui naturelă. Trece cu puţină alifie. Că a băgat presa în Strategia Naţională de Apărare, ca pericol pentru siguranţa Lui, iar, e o chestie de înţeles din partea unui individ care nu mai suportă să nu fie ţucat în dos. Dar să te apuci să transporţi tot căcatul ăsta puturos la Parlamentul European, cu tot cu stenogramele livrate de procurori presei, asta mi se pare o chestie de tratat cu şocuri electrice.

Stolojan pîrăşte la Bruxelles  „campania vicioasă anti-Băsescu” a unor posturi tv particulare, nu ne mai miră, ciclic-bolnavul dragă Stolo s-a transformat de multişor într-o moluscă politică. Chit că ăia din vest vor rîde şi cu curul văzînd cum nişte unii aflaţi la putere, şi nu în Belarus, se pot plînge „la organ” că e criticat un demnitar de către media. Chiar şi la modul „vicios”.

Dar să introduci într-o comisie a Parlamentului European practicile mizerabile duse la desăvîrşire acasă de ciorditoarea Roberta, să mînăreşti pînă şi acolo votul, asta nu mai e doar prostie, e pur şi simplu demenţă.  Sau nu e? Somebody steps on my mind.

Anunțuri

8 gânduri despre „Export de căcat

 1. Toata prostia asta cu PPE, cu U.E., e o mare timpenie. E lagalizarea Mafiei transfrontaliere in dauna statelor membre.

 2. Când am citit titlul, m-am bucurat, am crezut că am reușit să-l plasăm pe bok pe undeva, și că ni se mai și dau niște bani pe el…. dar speranțele mele au fost deșarte…

 3. Nene Teacă, căcatul, dacă-l exporţi, îţi poate aduce profit! Bălegarul e produs ecologic, la mare căutare, la „ieuropeni” (şi nu numai). Nu mai vorbesc de guano (găinaţ)… Tot căcat!
  Noi exportăm gaze (nu metan)! De burtă, cu arome de fasole, varză murată… adică beşini! Cu „etichetă” prezidenţială. Ca şi căcatul şi alea ies tot pe cur, da’ la export n-au valoare! Dovada au facut-o niste „nime’-n lume” la ultima întîlnire de oameni „de căcat”
  Banzai!

 4. Pingback: Mai vrem democrație? « Arsulici

 5. Am mai scris, de fapt a scris-o Dante:
  Lasciate ogni speranza, voi che entrate.
  Ajunsi in infern si tinuti acolo, apare totusi o intrebare:
  Cine a invatat pe cine sa fure voturile: Parlamentul european de la ne-insufletica (asta-i al treilea om in statul roman, aia de ia lumina de la alta boarfa)sau Fraudatoarea din camera deputatilor de la parlamentul european ?
  si acolo se fac manevre si trocuri, ca la interlopi, in dauna adevarului, democratiei, etc.
  De fapt in dauna romanilor si de ce nu a unui elementar bun-simt.
  Pe cine sa il mai tragi de guler ?
  La ce organism international sa te mai plangi sa „sesizezi” ca in Romania nu exista democratie, ca un dement uzurpator isi face legea lui si o impune tuturor.
  Daca nu ar fi de un comic absolut, ar fi si este o tragedie infinita. Sau/si invers.
  Domnului sa ne rugam !
  Maria S.(Timisoara)
  Urmeaza sa pun Marsul funebru a lui Chopin. Doar ca de data asta prefer Ciuleandra.Si cand se va porni, cine o mai opreste.
  Doar ca nu porneste, e impotmolita in vulcanii noroiosi din Buzau.

 6. Atentie lume, atentie!
  Conducatorii „democrati” ai lumii se uita cu admiratie si cu ciuda la ce se intampla in Romania.
  Oricare din ei ar face la fel. Pentru ca-i in fiinta umana sa faci rau; sa te cocoti in varful piramidei si daca se poate sa ramai acolo. Pentru vecie. Si sa o lasi ereditar urmasilor tai. Ca societatea reactioneaza ii o alta problema.
  Dar fiti siguri ca oricare ar face-o! Cat de mare democrat s-ar da!

 7. Nimic nou!!!…Exportam substanta cu pricina de prin anii’90…mai intai,a avut „brand”-ul”Iliescu-sarac-da’-cinstit”,nume de cod”Zambila”,pe urma,a fost unul taaare slab-„Tapul”,iar acu’e cel mai al drakkku’din toate:”Basinila Chiombu-zeul ticalosilor”…de orice culoare,cred ca va e clar.Stiti voi ca toti clownii astia criminali cauta pe din dos sa o puna de o alianta de guvernare,in timp ce tot joaca de fatada comedia proasta a”puterii vs.opozitie”?…Bineanteles ca suntem de rasul tuturor fiintelor pluricelulare de pe fata planetei,ca asa bascalie tragi-comedie ca pe aici…unde mai poti vedea?!!…NOI TOTI SUNTEM DE VINA PENTRU TOT CE SE PETRECE.PRIMIM EXACT CE MERITAM.De ce ii mai rabda pe toti astia pamantul?…PENTRU CA NOI I-AM SI II RABDAM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s