Home

„Guvernul PNL a lăsat ţara în datorii”a lătrat Boc la nu ştiu ce paranghelie de partid. Ăsta-i unul din clişeele pe care clonţoşii băsescieni ni le tot scuipă în ureche de cîte ori au ocazia. Au făcut-o la parlamentarele din 2008, ca şi la alegerile prezidenţiale de anul trecut. Şi o vor face şi la locale, şi la generale, n-aveţi grijă. Asta e toată şmecheria propagandei pedeliste: repetă cu osîrdie o minciună, oricît de gogonată, poate s-or găsi unii mai slabi de înger, sau mai săraci cu duhul, să o creadă.

Să lucrăm cu materialul clientului şi să luăm lumina din „oficios”. Ia uite ce scria Evenimentul zilei din 31 octombrie a.c., făcînd trimitere la cifrele Ministerului Finanţelor: datoria publică a României era, la sfîrşitul lunii august (ultimele date oficiale), de 179 miliarde lei, adică peste 35 la sută din PIB. În 2009 a fost de 29,9 la sută din PIB, iar în 2008, ultimul an al guvernării liberale, de 21,7 la sută din PIB (109 md lei). Faţă de 2007, datoria publică s-a dublat. Minte oficiosul?

Hai să ne uităm şi peste datoria externă. Mergem la datele oficiale ale BNR, nu? Şi ce să vezi, cam pe vremea cînd proba Boc primul fotoliu de premier, după Crăciunul lui 2008, datoria externă a României era de 50 miliarde euro, iar în septembrie 2010 ajunsese, frate, la 90 miliarde! 40 de miliarde împrumutate în nici doi ani! Sau minte Isărescu…

Ăştia reacţionează mai mereu cu tupeul jegos al bagaboantei din bancul ăla, îl ştiţi, cînd ea e surprinsă de bărbat-su în timp ce se juca de-a animalul cu două spinări cu un gigoloi: „Tu să crezi ce-ţi spun eu, nu ce vezi”!

6 gânduri despre „Ca o nevastă rea de muscă

 1. Ăia de la oficios, ori îs proşti făcuţi grămadă de nu realizează ce scriu, or s-or fi săturat şi ei de lins cururi.
  Revin la benereu că nu gătasem…. Acuma întreb ca prostu’… Oare Mugurel e şeful? Sau tutancamonu’ finanţelor românesti, tizu’ lu’ matale Vasilescu, că şi ăla-i „etern” în funcţie (dacă nu mă înşeală memoria, era vice înainte ca muguru’ să devină prim), cu toate că vîrsta de pensionare e aproape bătută-n cuie de actualul curvern şi demult depăşită de personaj… Vasilexul iese cam prea des în faţă cu declaraţii, în locul „şefului”… D’aia zic şi io…
  Banzai!

 2. Daca is asa de vinovati, la cremenal cu „greua mostenire”. Daca n, ciocu´mic!
  Da´ io zic ca suntem tot mai hilari, ascultand ce declara astia.
  Declaratii interesante vor fi dupa; pe la DNA, pe trepti, cu: sunt acuzatii politice, protestam, s. c.l.
  PS
  Si cu televiziunile ciopor; in direct; presa, politie, gura casca, public…

 3. Boc latra ce ii spune Basexu. Problema e ca daca va cadea/schimba guvernul asta e trepanati, aia de dupa ei sa faca un audit si sa-i bage la puscarie pe idioti pentru frauda, subminarea economiei, tradare, etc si sa nu-i ierte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s