Home

Abia ieşit de la pîrnaie şi proaspăt reales, en fanfare, şef peste pedeleul craiovean, ex-primarele Solomon s-a uitat mîndru în jur, la selecta adunare, şi-a băgat deştele la cheutori şi a grăit adînc: nu există familie în România care să nu aibă un membru urmărit penal. Aplauze, ovaţii. Acum, dacă mă gîndesc bine, înţeleptul Solomon are dreptate. Marea familie pedelistă nu e doar doldora de urmăriţi, anchetaţi sau judecaţi (pentru condamnări mai aşteptăm oleacă), dar şi de viitori şi glorioşi penali, în frunte cu perechea conducătoare B&U.

Aşa că geaba se vaită şi-şi smulge părul din cap Cristian Preda, Antonie Solomon era giugiuc pe vremea cînd îl dădea jos de pe scenă şi-l ameninţa că-l alungă din ţară pe poetul Dinescu, în campania pentru realegerea primului dintre penali. Atunci era curat şi uscat primarul, fi-v-ar să vă fie a naibii ipocrizia voastră solomonică.

Anunțuri

7 gânduri despre „Ipocrizie solomonică

 1. Si daca il mai vezi pe asta dus in catuse la puscarie nu-ti mai vine sa-ti fie mila. Isi merita soarta din plin. E ca in Mafie, odata intrat in hora, mai iesi doar cu picioarele inainte. Asta inseamna ca ti-ai asumat riscurile.

 2. Înseamnă că io trăiesc în altă ţară! In familia mea nu există urmăriţi penal. Sau ne-am întors în timp, înainte de 1918?
  Banzai!

 3. Nu, frate Shogunule. N-auzi că se gîndea la marea famiglie pedelistă? A zis bine Sandman, e cu mafia, cu omerta, cu alea. De-aia o să-l şi radă pe Cristian Preda, că prea tulbură apele.

 4. Stai bland Teaca!
  Nu-l rade nime, ca-i ca-i zisa adanc, cu voie de la carmuire. O vorba si-atat.
  Daca era Marele alb, isi dadea maram, aia, demisia. Da´ daca intri in haita,
  ori urli ca ei -la luna- ori te alunga.
  Mie imi place; poate ajung sa se sfasie intre ei. Macar sa avem spectacol…

 5. @Iordăchel: ei, nu-l rade fizic, n-avem noi cojones de chestii d-astea bulgăreşti. Dar o să-l treacă uşurel pe linie moartă. Doar dacă nu e, într-adevăr, cu voie de la Tiranu.

 6. Pe Hărdău, vor să-l radă pe motiv că a aplaudat o decizie a CCR. Pe Preda, mă îndoisc că-l vor rade. Pe Bourean îl aruncă în faţă să zică de motivarea curţii şi de o eventuală nouă asumare a răspunderii!
  Ăştia chiar nu mai au nici o ruşine! „Aşteptăm să vedem motivarea, după aia vedem dacă ne place sau nu şi după aia mai vedem dacă mai e ceva de văzut, că musai trebe să fie cum vrem noi!”
  Pedelepre!
  Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s