Home

Fota. Iulian Fota. Consilier prezidenţial. Acest bîlbîit cu ifose a conceput monstruozitatea conform căreia presa e un pericol pentru securitatea naţională. Ecce homo!

16 gânduri despre „Bîlbîitul prezidenţial

 1. Din ce vad acum, se pare ca PNT-CD era plin de cirtite d-astea. E asta, preda, Opris, Dudu Ionescu, Catalin Chirita… Ai dracu securisti.

 2. Asta o fost taranist cam cum am fost io mitropolit…
  Si faceti-va timp si urmariti la teve si alte panarame, care din aaaa, iii, eeee
  nu o scot. Poate-s emotionati.
  PS
  Superpenibil Antena 3 cu avionu´ prabusit. Da´di ce? Da´ domnu´ x,y,z ce ne puteti spune? Da´ vremea, cum o fost vremea? Da´ era la decolare sau la aterizare. Cand o venit ala cu „… portanta…” , vai de mine, ne injurati? vorbiti pe intelesu´ nost si scuzati ca avem la telefon un alt domn care ne poate da mai multe informatii; buna ziua, ce ne puteti spune? nimic, deoarece n-am informatii; dar de ce a picat; si alte prostii monumentale.
  Iar Radu Tudor a dat cu bata-n balta, declarand ca aterizarea e cea mai simpla manevra; ar trebui sa stie ca orice prost poate decola, orice om normal poate sa duca un avion, dar NUMAI un pilot il poate ateriza.
  Astea-s asa, amanunte…

 3. ooo,asta-i taranist/consilier si ce o mai fi ,cum sant io fata mare 😆
  mama,mama,ce l-o tavalit Badea in emisiune!!! astia toti sant dupe chipul stapanului 👿 de la sulainal chanel 😆 la aviara gripa 😆 la romgleza astuia ,eee ,santem buni,avem echipa,avem valoare! 😆 😆

 4. @Iordăchel: încerc să mă uit mai rar la A3 şi RTv, ca să-mi prelungesc viaţa. Radu Tudor e singurul „analist militar” din Ro. Şi cred că nu mai e altul în univers. 🙄
  @Anca: cum dracu îşi alege machitorul consilierii? Mai e şi diliul ăla cu privire fixă, Avramescu, omg, nu mă mir că iese şăful lui cu atîtea idei tîmpite.

 5. Pingback: Tweets that mention Bîlbîitul prezidenţial « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 6. Nene Teacă, lu’ Radu i se trage de la Dana! Sau Radu i-o trage lu’ Dana, sau şi-o trag unu’ la alta, sau invers… Sau nu???
  Că-i greu cu trasu’ ! Că şi cînd tragi cu o măsea, sau la măsea…
  Încurcă-i Doamne!
  Da’ la aia cu aterizatu’… Are dreptate nenea Iordăchel!
  Banzai!

 7. Nu este el in stare sa conceapa nimic.S-a balbait ptr ca se grabea sa prezinte ineptiile altora.
  Cand presa reprezinta un pericol pentru diverse rapciugi din guvern sau aiurea , libertatea este in pericol si urmeaza o perioada mai lunga sau mai scurta de dictatura- care dealtfel la noi se instaureaza treptat mascata ptr unii si altii sub o falsa indignare democratica.
  balbaiala lui ascunde de fapt o graba de a reduce pe unii si altii la tacere.
  sa incheiem cu traiasca comunismul sau heil hitler??

 8. Bat tu zăr, tu, tu,tu, interlectu is tu dei andăr proces, ai tink, oli sinmg iu nău, importăd, ă ă ă, in fainăli, ă, ă, ă…
  Ce e de neînteles aici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s