Home

Extra-ordinarul nostru prezident a văzut el, de la Bruxelles, că 10 milioane de români sînt fericiţi. Sau nefericiţi, depinde din ce parte priveşti. Şi i-a aruncat asta, rînjind, şefului NATO. M-am gîndit în prima clipă că s-o fi gîndit la expatriaţi, dar nu-mi ieşea socoteala. Ăia sînt 2, maxim 3 milioane. Trei să fie, şi tot mai trebuie număraţi vreo 7 milioane de fericiţi şi înlăuntrul graniţelor. Care-s, să-i văd!

Unul e, clar, preafericitul patriarh. Îl obligă jobul. Or mai fi unii în top 300. Bogaţii. Nici pentru ăia nu bag de tot mîna-n aragaz, că le-au cam chelit multora conturile de cînd cu crizarea. Iar cîţiva sînt, vai de FNI-ul lor, hărţuiţi cu stenogramele. Îi punem şi pe fericiţii cu duhul? Hai să-i punem. Să tot fie şi ăştia o sută-două de mii. Şi las lista deschisă.

Treaba e, de unde ştie încrucişătorul că-s atît de mulţi fericiţi? O fi citit într-o statistică a guvernului? I-o fi făcut Lăzăroiu un sondaj aşa, la hoha? L-or fi intoxicat serviciile? Sau se uită la Nuţi şi extrapolează? Voi ce ziceţi? Care-i fericit să ridice mîna!

Anunțuri

19 gânduri despre „Mă, care sînteţi fericiţi?

 1. Pingback: Tweets that mention Mă, care sînteţi fericiţi? « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 2. Era beat si a gresit. A vrut sa spuna ca 10 milioane sunt fericiti sa-l vada plecat definitiv de la Cotroceni.
  Teaca spune: „Hai să-i punem. Să tot fie şi ăştia o sută-două de mii.”
  Aici trebuie sa te contrazic un pic, nene. „Fericiti” cei saraci cu duhul au fost vreo 5 milioane care l-au votat. Hai ca incet – incet o scoatem la var.
  Deci: 10 milioane plus 5 milioane plus 3 milioane egal 18 milioane. Plus Patriarhul ajungem sigur la 22 de milooane.

 3. Nenea KinR are dreptate. Aşa mi s-o părut şi mie că aud, da’ n-am fost sigur. Orişicît şi io-s cu deştiu-n sus! Ăl mijlociu!
  Banzai!

 4. Acum uitandu-ma mai atent la poza de mai sus, imi dau seama cat de rai sunteti…
  Domnul presedinte este nefericit -zambind- cand sunteti voi fericiti si viteversa…

 5. Băi, eu nu mai înţeleg nimic. Îs 10 milioane de nefericiţi şi alţi 10 aşa şi-aşa? Asta-i ca-n bancul ăla: el – fă, mai eşti fată mare? Ea – aşa şi-aşa!

 6. E, nu intelegi…
  Aia 10 milioane se culca sara cu un pres si se trezesc dimineata cu un invigator, ciuruitor, ciorditor, falsificator, manglitor, adica hot. Si aia inca nu s-au hotarat inca; oare cum suntem noi; fericiti (cu duhu´) sau nefericiti.
  Probabil is niste specialisti in filosofie, gandindu-se ca fericirea nu consta in bani sau ceva material; nu; astia-s aia care traiesc spiritual pe la cozi la biserica, la moaste si hramuri, parastase si alte alea.
  Astia-s aia care nu urmaresc televiziunile mogulilor rai si care in decursul istoriei noastre multimilenare s-au plecat incotro batea vantul -nu mogulu´.
  Si care astazi au acelasi drept de-a vota ca si cei nefericiti. Numai ca cei nehotarati intr-ale fericire sunt cu 70 de mii mai multi. Adica atat incat sa incline – maram- balanta castigatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s