Home

Am două veşti. Una bună şi alta proastă. Vestea proastă e că moţiunea nu va trece. Mai marii pedelici sînt atît de înspăimîntaţi că ai lor din parlament ar putea să nu vadă bine deştul care le arată cum să voteze, încît vor sări peste faza asta. Aşadar, rămîne Boc. Vestea bună ştiţi care e? Că rămîne Boc! Nu, nu m-a lovit Alzheimerul. Lumea va vedea că: Băsescu rămîne blocat în acelaşi proiect tîmpit şi că pedeleul nu are un altul mai breaz decît acest năpîrstoc guraliv şi, de la o vreme, arogant, care face prostii fără număr. Numai fanaticii, vînduţii şi masochiştii vor mai pune ştampila pe oranjulii în 2012.

Şi pentru că tot rămînem cu sluga la guvern pînă atunci, avem timp să ne gîndim la un premier adevărat. Nu e ideea mea, dar copiez ce-mi place. Eu zic aşa: să încercăm o selecţie genetică, să luăm ce-i mai bun din ce avem. Apelăm la super-excitaţii „cercetători britanici” care, mai nou, vor să reproducă formula pentru cîntecul perfect de muzică pop.

Material de sămînţă există – foştii premieri postdecembrişti. Eu merg pe Tăriceanu, Roman şi Isărescu. Plus „candidatul manciurian” Johannis. De la Tăriceanu luăm prestanţa (hai că are) şi capacitatea de a încasa; de la Roman, relaţiile externe şi alea 5-6 limbi pe care le ştie bine; de la Isărescu luăm, desigur, expertiza în finanţe şi pilele pe care se zice că le-ar avea la marii bancheri ai lumii; în sfîrşit, de la Johannis luăm doar etnia, că prinde bine. E util să ai un neamţ pe lîngă casă. Aşa că următorul premier va fi, ia să vedem ce-a ieşit… Ponta!??

8 gânduri despre „Şi premier va fi…

 1. te cam tii de poante-
  nu stiu cum ar fi- eu ma gandesc ca atata timp cat primim ordine de la FMI… Mie mi se pare mai nasol decat pe vremea turcilor.Alora le trimiteai birul si cam scapai.Cand vroiau boierii sa scape de „premier” si de domn ,trimiteau mai mult aur la inalta Poarta si nomonalizau un nou domn.Daca pasalele si sultanul nu aveau alet interese se schimba domnul si venea noua numire. Am vaga senzatie ca ne va trebui aprobarea FMI pentru orice fel de schimbare politica -adica aprobarea paalelor-acum mai ramane de vazut interesul si dorintele sultanului.

 2. JOS BĂSESCU, NAŞUL MAFIEI PDL ! JOS GUVERNUL DEZASTRU BĂSESCU-UDREA-BOC-ANASTASE ! CAPUL ÎN PĂMÂNT, TUPEISTULE, AFACERISTO-IMPERTINENT, OPREA !
  HOARDA DE ŞARLATANI NEDEMNĂ DE SALUTUL ARMATEI ROMÂNE SE IMPUNE TRIMISĂ LA GUNOIUL ISTORIEI !
  ROMÂNIA ÎN STRADĂ!! JOS FAMIGLIA PDL!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/10/24/onoarea-armatei-romane-batjocorita-de-pacalicii-impertinenti-oprea-si-boc-basescu-hahaie/
  LAŞII de la PDL au decis să NU participe la votul Moţiunii Majoritare ! Acesta E ORDINUL COTROCENIULUI, să se abţină de la vot! DE FRICĂ ! Nişte lache, pămpălăi care răspund la comanda stăpânului Băsescu! RUŞINE, PĂCĂLICILOR !!
  SUSPENDAREA MÂRLANULUI DE LA COTROCENI, DON BĂSESCU, SE IMPUNE !!!

 3. Cine vrea sa se salveze din pedeleu, o poate face miercuri. Asta daca pedelicii iesiti de la instructaj astaseara n-au mintit, instructiunile reale fiind PARASITI CORABIA si miercuri sa vedem ca motiunea trece in unanimitate, asta ca sa se adevereasca zicala basedintelui „aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se intample”.
  O veste buna pentru opozitie ar fi „Motiunea a trecut”.
  O veste proasta pentru opozitie ar fi „Motiunea a trecut”.

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/10/greva-foamei-si-naude-navede.html

 4. Sibila, ma lasi sa semnez ce ai scris tu ?
  Daca nu ma lasi, eu tot subscriu.

  Motiunea va cadea.De un milion de ori va cadea.
  Nu vreau sa gandesc altceva.

  LA MULTI ANI, MAIESTATE !
  DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA.

  MARIA S.(TIMISOARA)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s