Home

N-aş fi crezut c-am s-ajung s-o spun: bravo, Vlădescule! Fostul ministru de finanţe, căruia am să-i reproşez un morman de chestii, nici n-a vrut să audă de tăierea sporurilor în minister. Şi a plătit cu capul. Pe de altă parte, trăiam cu impresia că finanţiştii sînt plătiţi baban, doar ăştia adună dările, te strîng cu uşa, te execută, fac popriri, ce mai, sînt perceptori! Şi văd acum că cei mai mulţi dintre ei au pe cartea de muncă 6-700 de lei. Şi că trăiau din sporurile care le aduceau cîştigul la un nivel de minimă decenţă.

Ei, dar sporurile astea, de la care i s-a tras epicureanului, îi stăteau în gît despotului. Care l-a şi instruit în văzul lumii pe Ialomiţianu: să nu te pună dracu să dai stimulente, cum făcu predecesorul! Iar  Ialo, servil, a bătut din călcîie şi a îndeplinit ordinul întocmai şi la timp. De-asta vin şi spun: nu-l plîng, nu mă impresionează defel că-i hăituit, sechestrat şi înjurat de subalternii răsculaţi. Ştia la ce se bagă. Ştia că deciziile le ia vechilul. Ştia că nu va fi decît un umil executant. O slugă. Un argat pus acolo ca să ia pumni în cap. Un sacrificabil.

Anunțuri

5 gânduri despre „Sluga

 1. Domne, pe mine m-a frapat ce fata de cretin retardat are Ialo asta. Si mi-a placut cum facea el alergare pe scara ministerului. Fuck him!

 2. Ialo, ca Ialo… da’ uită-te la Botiş sandman-san! Aia-i meclă de bou!
  Or vrut măriri, NA mariri! Se pare că au dat de gustul curului nespălat pe care-l pupă şi nu ştiu cît le mai place…
  Banzai!

 3. Totusi, eu un lucru nu inteleg: de ce mama dracului n-a scazut si spaga cu 25% la Garda Financiara si ANAF? Asta in conditiile in care spaga e de 3 ori cit amenda!

 4. @ teaca =da stia la ce se baga si a vrut .Dar ALLOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!-sporurile se dau in continuare.I-ai vazut pe cei care nu iau , dar cei care le iau???
  Eu sunt impotriva sporurilor date ptr numar de colectari , de amenzi ai altele asemanatoare.Sa le dea salarii fixe, nu sa iti vina hartiile de zeci de ori acasa , sau sa nu iti vina si ei sa zica ca le-au trimis si sa te amendeze ,ptr ca penalitati oricum platesti statului.Ideea e urmatoarea-daca ei iau sporuri pentru amenzi , nu va scapa nimeni neamendat, ca doar nu or fi prosti si fi linistit ca nu se vor duce la frma lui TANTI NUTI sau la contul ei.
  Nu e corect .sa le dea salarii si atat. Pai daca ii da sporuri procurorului in functie de cati baga la bulau , politistului in functie cate carnete ridica , primarului in functie ce proiecte aproba s.a.m.d , unde ajungem?? ne omoram intre noi -altul era termenul corect-Se numeste ca au castigat pe unii de partea lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s