Home

Îl doare pe Băsescu exact în breton de bietele femei care muncesc de le sar ochii. Dar îi convine de minune să se ascundă acum după fustele babetelor, ca să astupe cumva căcatul puturos  în care au intrat ai lui după votul ăla ticălos de la Cameră. De-aia a şi căutat un pretext ca să trimită înapoi legea în parlament. Un alt vot, pe bune, îl va „anula” pe primul. Fraudă? Haidi, bre! Şi-apoi, le mai taie din avînt liderilor opoziţiei, chitiţi să-l suspende. I-a fost frică, spun unii. Posibil.

Treaba e că şmecheria cu fustele pensionarelor a mers. Derbedeul ştie să cadă mereu în picioare. Trişînd grosier, minţind, „uitînd” ce a zis cu o săptămînă înainte, aruncînd, pervers, vina pe ceilalţi… Trebuie să ai un obraz foarte, foarte gros şi un tupeu cît căsoiul lui Videanu ca să spui acum că-ţi pasă la ce vîrstă se pensionează femeile, după ce mai deunăzi explicai, superior, altceva.

4 gânduri despre „După fuste

 1. Asa este, ca bine graisi.
  Portretul partial al bangai este din nou o.k. si le completeaza pe celelalte anterioare.
  chiar si asa, cu manevra asta de doi banuti si un sfert, nu scapa.
  Amana judecata romanilor si a istoriei, dar nu o inlatura.
  A obtinut un ragaz, dar bataliile abia acum incep si vor fi una si una.
  Stai sa vezi si sa le traim.
  ca opozitia abia acu a inceput ciuleandra, si mai ce-om mai juca.
  Daca opozitia nu va reusi in demersurile ei si diabolicii astia vor fi mai tari de fiecare data, ne meritam soarta.
  Maria S.(TM)

 2. Ăsta ştie să speculeze la maximum memoria „de elefant” a „român’lor”.
  Sincer, io mă aşteptam s-o promulge. Da’ n-are coaie! O dat-o la-ntors pe după fustele „tantilor” de vîrsta lu’ mama, ori o ţîră mai tinere. Şi a amînat schimbarea unei anumite fuste cu o zeghe. Maaare bulangiu!
  Banzai!

 3. I-a fost teama de alte alea ,Il doare la 100 km de varful pantofilor e soarta femeilor si nu numai.Francezii se dau de ceasul mortii ca s-a propus varsta de pensionare la 62 de ani.. si noi.esentialul este altul-sedau legi cu efecte de peste ani , care in situatia crizei de astazi ar trebui amanate.Altele sunt problemele Romaniei acum si maine si poimaine.varsta de pensionare putea fi foarte bine luata in discutie si in 2012 nu neaparat acum. Ar trebui discutate situatia pensionarilor de acum , faptul ca cei peste 40 de ani isis gasesc cu greu un loc de munca si nu sunt acceptati din cauza varstei.Vreau sa vad si eu cum se angajeaza la stat sau si mai bine la privat fara cunostinte , recomandari si pile o femeie pe post de secretara in varsta de 50, 55 sau 60 de ani , creia tocmai i s-a restructurat postul.Sau pe post de vanzatoare sa alte alea… hai sa fim seriosi. In Romania de azi nu da nimeni 2 banuti pe cei trecuti de 40 de ani daca nu se invart printr-o cunostinta ceva chiar si [e post de cleaner la nu stiu ce firma.Nici cu barbatii nu este mai bine.
  Sa facem comparatia dintre cum arata o femeie la 50 de ani romanca si una din Spania sau Italia- nu ma refer la cantarete sau cele trecute prin saloane de intretinere si la barbati la fel. Cei din afara arata mult mai bine decat ai nostri si asta pentru ca avem o populatie saraca si bolnava care va arata si mai rau dupa ce se va introduce sistemul de pensionare si cel de plata in sanatate-va da cineva un salariu de 500 lei pe o vizita si un tratament banal la medic , cand acum nu isi permit o taxa de 80 lei la o consultatie la cabinetele particulare?? Asta este problema reala .Nu poti mari varsta de pensionare la o populatie bonava si imbatranita de toate tarele acestei societati romanesti.Dar nu se vede sus la PDL si nici pe la altii pentru ca ei nu traiesc din acesti bani .500 de lei nu le ajung sa plateasca un pranz , iar ei doresc ca un om sa traiasca cu acesti bani o luna ,iar altii au chiar mai putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s