Home

S-au strîns, frate, cei 9 superjudecători, au întors chestia pe toate feţele, am înţeles că s-au şi ciorovăit o ţîră, cum se cuvine, şi au decis, 5 la 4: Roberta n-a furat! Voi să credeţi ce vă spunem noi, nu ce-aţi văzut, e clar? Scrie undeva la Constituţie că n-ai voie să palmezi? Păi scrie. Ei, lasă-aşa, de data asta o iertăm pe coţofană. Dacă promite că nu mai face. Şi dacă nu promite? Tot o iertăm, că-i fată bună, ne-a zis domnu preş.

De-acu, orice prădaş cu oarece probleme nasoale în CV, se va putea adresa liniştit Curţii, să-i cureţe cazieru. A ciordit Băsescu flota? Noo! A manglit Ridzi bănuţii de la minister? Neh! A făcut Nuţi nu-ş ce coţcăreli cu frunza ei? Ce, eşti nebun? Şi uite-aşa, Curtea se transformă în Spălătoria Publică SRL. Şamponul îl dă domnu preş.

Anunțuri

11 gânduri despre „N-a furat, mă!

 1. Ei au zis „decît” că legea-i constituţională. N-ar avutără treabă cu mangla.
  Parchetu’ are treabă cu şuţii şi-i saltă! Cînd au ordin de la comenduire să-i salte…
  Banzai!

 2. Cum a zis Shogunu’.
  Ce mi se pare mie însă cel mai tare este că mereu e scorul ăsta limită. Cum mm e posibil ca fiece lege să pară neconstituţională pentru aproape jumătate din ultra-judecători şi complet OK pentru ceilalţi. Parcă joacă ghicita..
  J1: – Bă, să fac spume dacă asta nu e constituţională!
  J2: – Taci, mă, că e!

  Băi prieteni, vă întreb: judecăţile astea se fac după ureche sau sunt bazate pe litera constituţiei? Aia care zic DA se bazează pe ceva scris in Consituţie? Dar cei care zic NU? Dacă măcar unii din ei au o dovadă concretă (articol, alineat, etc), ceilalţi nu ştiu să citească sau sunt retardaţi şi nu înţeleg?

 3. Vlade! Judecători numiţi POLITIC!!! Se bazează pe statutul şi „doctrina” partidului care i-a propulsat! Ce-i aia constituţie?!?!?!
  Banzai!

 4. Basescu poate de acum sa promulge legea fara teama. Baietii de la Curte au facut treaba murdara pentru el. Vidanjori. Cacatul la cacat trage. CCR nu mai are nicio legitimitate pentru ca voteaza politic. Ar trebui imediat eliberati toti din functie si organizat un concurs adevarat. Fara numiri de o parte sau alta. Altfel, totdeauna se va vota strans. 5-4 sau 4-5. Dar e mai misto 5-4 ca-i ca la teatru.

 5. Lasati-ma In Pace, N-am Chef Sa Va Raspund!

  Asta a fost “raspunsul” unei muraturi basinoase, judecator la CC, cand a fost intrebat de ziaristi, despre ce crede el in legatura cu frauda cat roata carului petrecuta in Parlamentul Rusinii Nationale si avand-o ca autoare pe curvetu’ de renume deja mondial Roberta Anastase.
  Pai sa n-ai, bah apendice basit, ca doar pe tine te plateste cu basculanta ma-ta si basescu, pentru a valida legi antipopulare, nu te platesc cei pe care cu seninatate tu ii condamni la moarte!
  Hai sa-ti fac un desen, sa intelegi ce ai validat, poate iti revine chefu’! Mare parte din cei disponibilizati la o adica, sunt persoane trecute de cincizeci de ani, persoane care chiar daca conditiile economice de la un anumit moment dat isi revin la normal, pe ei nu-i mai angajeaza nici dracu’, asa ca pana la varsta pensionarii raman muritori de foame fara absolut niciun venit care sa le asigure supravietuirea, ori ducand varsta pensionarii peste limite normale, atat ei cat si cei carora sa zicem ca sanatatea le permite sa traiasca pana in prag de varsta pensionarii, practic se intorc in tarana inainte de a apuca sa se bucure macar o data de venirea postaritei cu pensia. Asa ca problema pensionarilor a fost rezolvata pe tiparul nazist al “solutiei finale” aplicat de Hitler evreilor. Ori talica, clona dumnezeiasca pe acest pamant, nu ai chef sa raspunzi la astfel de intrebari, cheful revenindu-ti doar in ziua de salariu cand te duci cu geamantanul sa-ti iei banii munciti de viitoarele tale victime. Nenorocitilor!
  Pe de alta parte, rasu’ plansu’, vorba unui mare poet, in cazul liderilor de partide, de sindicate etc care ne anunta pompos ca se vor adresa chiombalaului pentru a nu promulga legea si a o retrimite in Parlament. Stau si ma intreb astia sunt beti, nebuni sau prosti de-a binelea cand iau apa rece drept alcool dublu rafinat si ne-o trag noua la gioale cu ce actiuni inteligente urmeaza ei sa intreprinda pentru a respecta democratia, devenita pentru Basescu inlocuitor de hartie igienica?
  Pai cine-i autorul acestei marsavii si ticalosii fara seaman, dragii mosului?
  Maica Teresa, Sfantu Petru, Moastele Sfintei Parascheva?
  Nu, dragalasilor, daca nu stiati este chiombaila, care si-a asumat public frauda curvetului, anuntand totodata ca va semna promulgarea legii respective. Il vedeti voi pe avorton dezicandu-se atat de cele “promise” cat mai ales de Roberta din Nazareth?
  Hai sa fim seriosi, baietei de va dati lideri la fel si fel de chestii, intr-o Romanie care a ajuns sa faca doar ce “vrea” muschii unui singur lider si s-o lasam asa, cum a cazut, daca idei intr-adevar constructive, cum ar fi scoaterea masiva a romanilor in strada soldata cu debarcarea pe stil decembrist a acestor nemenici care nu mai tin cont de absolut nimic, nu va trec prin minte!
  Adica ei au voie sa faca varza statul de drept, insa noi trebuie sa jucam dupa reguli si sa respectam Constitutia si legile tarii, rugandu-i cu frumosu’ sa ne lase sa ne vedem de ale noastre?
  Treziti-va, fratilor, ca purceaua-i moarta de mult in cotet, iar nivelul cacatului in care ne-a bagat chiombu’ a depasit cu mult cotele maxime impuse de o vidanjare de urgenta.

 6. In prostia lui fara margini, Predescu a spus adevarul. Realitatea il confirma. Chiar nu da socoteala nimanui. Am auzit si eu declaratia si mai mult decat sa scuip televizorul nu am avut ce face. El nu da socoteala. Asta e.

 7. @N-am uitat-o Shogun-san, dar mi se terminase stocul de lamai si a trebuit sa ma iau cu vomitatu’.
  sa fii iubit
  banzai
  marcus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s