Home

Ce n-a văzut ţărişoara: 6000 de poliţai buluciţi la porţile Cotroceniului. Mînioşi tare că Supremul nu i-a băgat în seamă, au răcnit din rărunchi: „Ieşi afară, javră ordinară!” Javra n-a ieşit. Aud că era niţel plecată. Pe la Neptun.

Băieţii (şi fetele) s-au răcorit aruncîndu-şi peste gard caschetele. După care i-au rugat pe jăndari să le dea înapoi. Dacă aruncau cu cocktail-uri Molotov nu le-ar mai fi cerut, am eu o bănuială. Pe mine mă intrigă însă o chestie. Au tot strigat poliţaii pe la guvern, pe la preşedinţie, „Hoţii, hoţii”. Păi de ce nu-i arestaţi pe nemernici? Nu-i asta treaba voastră?

Cine mai iese mîine în stradă? Jandarmii? Ceva regimente de motorizate, vînători de munte, artilerie? Paraşutiştii de la Boteni? Aviaţia? Hai, că avem treabă…


Reclame

19 gânduri despre „„Ieşi afară, javră ordinară!”

 1. Hehe, Băsescu probabil are coşmaruri din astea noaptea de aia e aşa nervos… un grup mare de poliţişti care-l cheamă undeva şi atunci când el nu se duce vin poliţiştii după el acasă. E perfectă aluzia, deştept sindicalistu care a gândit-o.

 2. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca la miting au venit politistii cinstiti si au ramas la treaba militienii, sa adune spagile. I-am vazut azi pe militieni la pinda cu radarul pe la Casa Scinteii, in razie in complexul Flora si prin intersectii. Poate la urmatoarea guvernare vom scapa de militieni, de procurori si de judecatori corupti. Sa facm un Canal pt ei.

 3. Nu are importanta cine iese, numai sa iasa.
  Strigarea asta cu javra imi place mult.
  E mult mai decazut decat o javra, mizeria.
  E un las in toate idiomurile lumii.
  Un las de ultima speta.
  Cred ca daca era in Cotroceni se tavalea pe jos ca hitler cand intra in crizele lui de dementa paroxistica, asa ca Chaplin in dictatorul.
  A plecat din Bucuresti numai sa nu se intalneasca cu reprezentantii politistilor. Si sa aiba o scuza..Demisie pe care sindicalistii i-o vor cere.
  Cate iesiri are palatul Cotroceni, pe care o fi iesit, la ce ora din noapte a intins-o sa nu fie vazut.Are cumva palatul si o iesire subterana sau a fugit cu elcopterul.
  vineeeeee vremea.
  Doamne ajuta !

  Maria S.(Timisoara)

  e mai rau decat o javra, dar si asa e amuzanta.

 4. Pingback: Vă ţine, domnule preşedinte Traian Băsescu? | Paul-Sorin Tiţa

 5. No, si acum marlanu´renunta la serviciile politiei!
  Maine la medici, la profesori, la toti… Si ramane cu ai lui; cei buni, cei curati
  si cei drepti!!!

 6. Daca nu a fost o chestie aranjata sa iasa politaii e ok.Ca oameni sunt si ei , nu piatra.
  Cu afirmatiile lui Blaga ca ei o duc mai bine decat altii sunt iar de acord… medicii si profesorii nu au chirii platite… si multe altele de care au tot beneficiat..dobanzi reduse la credite prin anumiti ani si multe de care nu ni se spune. Si au si aceia conditii speciale care nu8 se pun.Din sponsorizari e foarte adevarat ca s-au aranjat multe sedii de politie , de politie comunitara si altele…
  Asta nu inseamna ca nu au dreptate.Daca le-ai dat , da-le in continuare.
  Ca jandarii nu si-au facut datoria… las ca si-au facut-o la demonstratia de cu o zi mai inainte , unde ar fi trebuit sa nu aiba reactie.Ce dracului… nu am invatat nimic de la 1907 incoace???
  Altceva ma doare…Iar se manipuleaza sa fie unii impotriva altora , pe principiul dezbina si stapaneste.dar ce vor de fapt acesti sadici pd-listi?? VOR SA NE IMPINGA LA RAZBOI CIVIL?? Sau pur si simplu le trebuie motive pentru a decreta starea de necesitate si a ne pune la toti pumnul in gura??
  Poate ei nu stiu , dar tara este in stare de necesitate… necesitatea de a-i da jos de unde s-au cocotat prin orice mijloace.NE AJUNGE SI LE AJUNGE.
  GATA!!!! S-A TERMINAT CU GUVERNAREA FMI SI A BOIERULUI BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ca am ajuns mai rau decat pe vreamea pasalicului.AtUnci stiai exact ca tebuie sa dai si cui.Acum cui dam in afara de FMI?? Cine mai este in spate??

 7. si eu, incepand de azi vreau sa renunt la serviciile presedintelui. din aceleasi motive. hai sa facem toti cei douazeci de mil de romani asa. vorba politistilor: iesi afara……

 8. Bag de seama ca avem de-a face cu un guvern optimist deoarece ei nu vad si nu aud ca sanatatea e nesanatoasa, ca invatamantul e repetent, ca oamenii de rand sau oamenii legii impreuna cu sindicatele ies fericiti in strada sa aplaude guvernul…dar care guvern, acesta e invizibil sau mai bine zis cred ca e mort in urma razboiului cu criza!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s