Home

Ăsta-i alesul. Preşedintele, exponentul patriei, chintesenţa spiritului românesc, garantul Constituţiei, apărătorul legilor, cavalerul dreptăţii, omul din popor, pentru popor, cel mai drept dintre cei care stau drepţi, geniul Murfatlarului, înjură ca un derbedeu, minte ca o curvă şi şmenuieşte ca un cocalar.

Cineva îmi spune că a calculat (habar n-am cum) cîte zeci de milioane de euro pierde PIB-ul României de cîte ori deschide Băsescu gura, cum a făcut-o zilele astea, cînd a aruncat cu flegme în stînga şi-n dreapta. M-am săturat de cînd o tot spun, pe acest blog sau aiurea: acest individ decrepit e o calamitate pentru ţara asta. Mai mult decît un cutremur în Vrancea, un tsunami în Marea Neagră, erupţia vulcanului de sub lacul Sfînta Ana şi prăbuşirea dolarului, la un loc.

Pentru omul ăsta bolnav de putere nu contează nimic: morală, lege, Constituţie, adevăr, dreptate… Doar adevărul lui şi dreptatea pe care o vede el. Nu contează că fufa aia de Roberta a dat cu palma-n căcat la Cameră, mînărind votul la o lege esenţială mai ceva ca Fane Spoitoru. Contează doar că pesedeii i-au tras ăleia clapa, după ce se pipăiseră pe sub masă. Nu contează ce spune opoziţia, ce chiuie sindicatele, ăştia-s pentru el nişte maimuţe, preşuri şi alte cele. Nu contează ce mizerii scoate la iveală presa, dacă nu-l linge-n cur pe el, Supremul.

Nu contează ce spun dascălii, medicii, pensionarii, nişte putori pe care-i cară el în spate. Nu contează pentru acest ipochimen, care minte aşa cum se-mbată, colegi, prieteni, tovarăşi de drum, pe care-i vomită fără greţuri, cînd are chef. Nu contează că am ajuns de rîsul Europei, şi că nici un şef de stat care se respectă nu mai vrea să dea ochii cu acest diliu din Est.

Suspendare! – ţipă opoziţia. Cam tîrziu. A făcut rău, cît cuprinde. Un lucru e clar: această tumoare trebuie cumva extirpată definitiv din politica românească. Împreună cu clica lui hrăpăreaţă. Dar pînă una-alta, trebuie să întrebăm şi noi odată cu Rabinul: Cînd dracu intră Anastase la pîrnaie?

Anunțuri

12 gânduri despre „Flegme

 1. Am reacţionat şi eu la „strigătul” Rabinului, dar mă întreb cât ne mai ia până ne prindem că noi ne agităm ca peştele pe uscat? Câinii latră, ursu’ merge.

  Nu zic să nu mai spunem nimic, ci doar constat că aparent orice am zice noi, cei mulţi, oricâtă dreptate am avea sau oricât de flagrant ar fi încălcată constituţia, rezultatul este unul şi acelaşi: dictachiorul şi gaşca n-au nici cea mai mică problemă.

  PS: Opoziţia ţipa iar şi iar şi iar, dar atât! Dă din clanţă. Că tumora de care zici tu trebuie extirpată era clar de mult timp (cel puţin pentru mine), ce nu e clar este cum/cine.

 2. Vlade, orice voce contează, parcă aşa se zice. Eu cred că merită. Să vedem mai departe ce cojones au ăştia din opoziţie.

 3. Suspendarea nu va putea veni decit dupa decizia CC, adica dupa 29 sept. N-ar fi mai bune alegeri anticipate? PDL n-ar mai lua nici un loc.

 4. Maestre Teacă, sper sincer să ai dreptate, dar de obicei opoziţia noastră are cojones de taur când e vorba de recitat poeziile populiste şi d’alea de sportiv ţinut la cură de steroizi anabolizanţi când vine vorba să facă ceva..

 5. @sandman: n-o să vrea ăsta niciodată anticipate, mai bine-şi taie o mînă. Plus că nici parlamentarii nu s-ar da duşi, s-o ia de la capăt cu alegerile. Deşi improbabilă, suspendarea ar fi cea mai bună soluţie.

 6. Perfect creionat portretul lui balalau (rabi dixit).
  Super concluzia: extirparea.
  si se poate.
  Cum spune Teodora:hai ca se poate.
  balalau are un mare merit, specific dictatorilor: ne-a unit.
  Asa cum uneste foamea, disperarea, exasperarea.
  N-am iesit in strada, desi ar fi trebuit.
  Le-ar tatai derierul mai tare.
  Asa au impresia ca mai au scapare.
  Nu au.
  Maria S.(Timisoara)
  Maria S.(Timisoara)

 7. Anticipatele pot fi declansate in orice moment, tampitul o stie, parlamentarii o stiu, ce ii impiedica sa o faca nu stim noi.
  Parlamentarii ar trebui intrebati, de ce nu le declanseaza inca.
  Mai sunt si alte mijloace pentru a-l innebuni pe balalau, inca si probabil asta ar fi raspunsul
  Nu ca nu ar fi nebun, dar trebuie bagat in camasa de forta si dus la balamuc.
  Si la asta mai trebuie lucrat.
  Sunt sadica, asa-i ?
  Acu semnez.
  Maria s.(TM)

 8. Tot veninul ce-l am io în guşă l-ai pus matale în postul ăsta.
  O tumoră malignă ce a cuprins în totalitate un creier trebuie extirpată! Cu tot cu capul care a dezvoltat-o! O singură lovitură bine aplicată cu o katana ar fi de ajuns!
  Banzai!

 9. Ne pierdem vremea!!!Si jigodiile rad de noi toti.Credeti ca le pasa de toate aceste proteste,atata vreme cat nu au a se teme de o revolta generala violenta,care sa-i vizeze ca persoane fizice?!!!…SINGURA CALE DE REZOLVARE ESTE SUPRIMAREA LOR FIZICA.TOTI ACESTI TICALOSI,CARE DE-A LUNGUL ANILOR NE-AU MINTIT,FURAT,DEZINFORMAT,DERUTAT,AU TRADAT TARA SI PE CEI CARE I-AU ALES,TREBUIE SA PLATEASCA CU VIATA LOR SI A CELOR APROPIATI PT.TOT CE AU FACUT!!
  Un dicton latin spune :”Sublata causa,tollitur effectus!”-suprima cauza si va dispare efectul.Simplu.Elimini raul eliminand purtatorul/generatorul raului.
  Ar fi o lectie de neuitat pt.orice jigodie cu veleitati care ar mai incerca.EI DE ASTA SE SI TEM.SI NU VA INDOITI DE FAPTUL CA TICALOSII NU VOR EZITA SA TRAGA IN VOI CAND VA VENI VREMEA!!!EI NU VOR EZITA,MAI ALES ACEST SCELERAT CARE NE SFIDEAZA IN MITOCANIA LUI AGRESIVA…VOI ALEGETI…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s