Home

Să rememorăm. Nuţi Udrea ne amintea că ne tragem toţi din Traian. Băsescu. Consilierul Lăzăroiu şi-l imagina pe căpitan ca pe Moise, conducîndu-şi haita prin deşert.

Cred că providenţialului i-a plăcut maxim ideea. Aşa că, ieri, cu un gest divin, le-a dat ălora de la Dacia dezlegare să facă şi pentru vulg Dustere roşii. Cum primise el drept ofrandă.

Pasul următor va fi să înmulţească vinul. Şi rachiul ăla scoţian cu gust de ploşniţă. Apoi, o va hirotonisi pe Nuţi. După care marea preoteasă Udrea va propune BOR să-l sanctifice pe robul lui Dumnezeu, sub numele de Sf Mare Machitor Basnutie Murfatlariotul. Pentru că i-a făcut pe români să-şi tragă cruci cu amîndouă mîinile.

16 gânduri despre „Haita mistică

 1. Rad din nou, recitind si opiniile cititorilor „iubitori” de portocale si bostani.La vita e bella, viata e frumoasa ce ne-am face fara mistici, ar fi viata mai plata, ne-am imbuiba, fara haita nu-i veselie, na.
  Duce=se pe pustii cu haita lor cu tot si cu machitorul in frunte, infruptandu=se din rachiu in care sa inoate plosnitele nu sa miroase a asa ceva.
  Sa visezi cu ingerasi si sa fii iubit. Sa stai bine cu sanatatea, sa apucam monarhia.
  si sa nu-ti pierzi umorul.
  Maria S.(Timisoara)

 2. @arsulici: ahoe! În primul rînd, ce dreak de concediu de nşpe săptămîni ai avut? În al doilea rînd, te anunţ oficial că mi-am luat pisică. Să n-avem vorbe. În al treilea rînd, da, mi-a scăpat chestia cu peştii. Nu asta vrea şi gunoierul Prigoană, să se înmulţească peştii în bordelurile de partid şi de stat?

  @sandman: Un bebe Băsescu Duster jr, vrei să zici? Şi cin’ să-l nască?

 3. @Teacă
  Nu fu așa lung, bre, doar 4 săptămâni… dar după revenirea la lucru n-am avut chef de scris…
  Bravo, cum o cheamă? ce rasă e?

 4. Pingback: Precizări pentru Zeus « Arsulici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s