Home

A fost arestat Sorin Ovidiu Vîntu. Ei, şi? Mare brînză. Big deal. Un fost mogul bun, devenit malefic, un mafiot care era, prin 2005, perfect frecventabil pentru prezidentoid, a fost niţel reţinut. Nu va sta mult acolo.

Cam aşa se întîmplă cu toţi cei care, de-a lungul timpului, au bătut palma cu Băsescu. Uite-aşa a redevenit ministru model sinistrul Remeş, după ce a fost făcut de căcat în afacerea Caltaboşul. Ce să mai zic de fraţii Păunescu. Acu, SOV aruncă ameninţări, din uşa dubei: va veni rîndul lui TB să ajungă în locul meu. La bulău, carevasăzică.

Nu cred. Băsescu s-a folosit de mulţi dubioşi, pe care i-a tras apoi în piept. Cred mai degrabă că, după ce nu va mai fi preşedinte, se va găsi cineva să-i ia gîtul. Merge şi un glonţ în cap. Cam aşa se termină poveştile cu mafioţi.

Reclame

8 gânduri despre „Cabala mafioţilor

  1. Eu atept de mult ca vre-unul din chioscarii pe care i-a falimentat, pe cand abea de ajunsese doar primar, sa ii trimita-n teasta, ferecat in plumb, mesesajul sau de vesnica amintire si iubire.

  2. Pe imbecilul asta nu-l va impusca nimeni. Din pacate. Se zbate ca o fiara incoltită, musca si loveste in oricine. Asta-si devoreaza parteneri ca o vaduva neagra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s