Home

„Au înlocuit hoţii cu proştii”, zice Ponta despre remaniere. Cine-s hoţii, cine-s proştii? Hm, dacă încercăm să traducem cugetarea pontistă, Berceanu, Videanu, Vlădescu sînt hoţi, iar Ariton, Botiş, Vreme şi Ialomiţianu sînt proşti. Victor e rău, pe cuvînt. Numiţii nu sînt proşti, doar că au calităţi care nu se văd, cum zicea finul cugetător Ioan Oltean despre Boc.

Guvernul seamănă tot mai mult cu naţionala lui Lucescu jr. Adică e impotent cu ţurţuri. Degeaba strigă fanii, în frunte cu şefa galeriei, Udrea, huo, demisia, după meciul egal PDL-preşedinte, haita merge mai departe. Mesianicul, acest Mircea Sandu de la Cotroceni, ne cere să fim optimişti, să trecem criza cu fruntea sus, să petrecem, ce dracu, viaţa-i scurtă! Ce dacă nu mai speriem pe nimeni, ce dacă rîd ăia din liga mare de noi (The Economist scrie, cu răutatea-i proverbială, că remanierea a fost ca o gală de Oscar).

A căzut rău de tot PDL în clasamentul FIFA pe partide? Ei şi? Noi trecem peste greutăţi cu coada sus. Nu-l mai avem pe acel Hagi al finanţelor, nea Nicu Văcăroiu, da-l avem pe Ialomiţianu, acest Torje al arieratelor. Ce, „Ialo” nu e o speranţă? Întrebaţi-l pe Scripcaru, acest Borcea al Braşovului.  N-aţi auzit nici de Ariton, ziceţi? Voi nu prea citiţi tabloidele. Are omul o consilieră, ţuţ. Fostă Miss România! Una, Cleopatra, care  e un fel de Bianca lui Cristea, fostă a lui Bote. Presupun că esenţial a fost IQ-ul duduii: 90-60-90.

Cum, n-aţi auzit nici de Botiş? Omul a propus în parlament legiferarea zilei rugăciunii şi interzicerea clonării. E numai bun la Muncă. Dl Vreme e un fel de gaură neagră, dar se vede treaba că numele îl recomandă pentru Comunicaţii.  Să conchidem că  băieţii ăştia sînt tinere talente, a căror clasă a ghicit-o Gînditorul de la Murfatlar. Se vor roda alături de Tabără, acest Cosmin Contra decongelat pentru că a jucat cîteva meciuri la Milan. Dar de Boagiu ce ziceţi? Ştiu că aduce cu o ţăţică habotnică,  trece timpul şi pentru fosta febleţe a   providenţialului său tutore. Nu uitaţi însă că dumneaei l-a promovat în fotbalul mare pe vestitul înaintaş Necolaiciuc!

Vine meciul cu galacticii belaruşi, care i-au umilit pe broscarii lui Sarkozi. Dacă ialomiţenii şi aritonii se întorc necaftiţi, mai sperăm pînă la primăvară. Dacă nu, singura soluţie o găsim în studiile eruditului Vanghelie: o scoatem la încălzire pe Nuţi, acest Mutu blond al politicii româneşti.

Anunțuri

3 gânduri despre „Acest Mutu blond

  1. Daca taratura din Plescoi vroia un nou guvern si cerea caderea zdrentei umane boc ar fi fost normal sa-si dea demisia. Da´taratura alaturi de alte rebuturi maram au votat caderea. Astia noi si resapata remaiata boagiu au venit ca sa faca ce? Prafu´si pulberea din ceea ce a mai ramas. <<<<io ma bucur si le doresc sa-si rupa gatul intr-un mod cat mai dureros cu putinta si mai ales cat mai repede…
    Marlanu se bucura si el pe la Ciresica si la diverse intalniri cu diversi mafioti. Vrea sa mai ia bani de la banditii de la femei. Si nime nu zice nimic.
    Ba cere ca fiecare sa se descurce pe cont propriu. Sa nu mai astepte nimic de la stat. Si atunci de ce sa se mai plateasca dari catre stat? Sa aiba gunoaiele ce sa pape? Tara de jale…
    PS
    Pacat de clipul exceptional de pe Antena 3. Idiotii nu se trezesc. Din pacate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s