Home

Zgubiliticul pedelic Boureanu Cristian, ăla care s-a făcut remarcat prin „muci în păr” (Tăriceanu), tupeu de cocalar, afaceri puţitoare, coţăreala cu naşul Vlădescu (căutaţi pe Google)  şi prin ultima lui nevastă, Valentina Pelinel, care e chiar mişto, a rupt gura tîrgului taman la New York, unde a pus pe tarabă, la o licitaţie în scopuri de binefacere, ce credeţi, semnătura Providenţialului, frate!

N-am aflat cîţi bani au dat pe aşa o chestie ciudaţii bogătani  care se învîrt pe lîngă binefacerişti, dar eu cred cu tărie că dacă-l scotea la licitaţie pe însuşi Machitorul, ar fi scos măcar cît o tranşă de la FMI. Nu-i aşa că l-aţi fi pupat în freză pe bourean?

Anunțuri

6 gânduri despre „Cît face una bucată Machitor?

 1. „Cît face una bucată Machitor”?
  Nu ştiu cît or dat americanii. Io de-aş avea 2 monezi de un ban, le-aş băga la puşculiţă! Nu le-aş arunca pe prostii.
  Te mai miră că prima nevastă a ăluia a fugit cu naşu’ ?!?! Pelinela o fi avînd IQ-ul mai mic decît numărul de la păpuci de se mai afişază cu ăla.
  Banzai!

 2. Acum semnatura lui Base nu valoreaza prea mult dar, dupa ce i-or lua gatul chiar ai lui, o sa valoreze cat decoratiile lui Ceasca. Afacere, nene!

  Cat despre Boul breaz barlobreaz din cireada Barlobrezenilor, nu ca m-ar interesa dar…, sunt totusi curios ce nas si-a tras asa, de CAN-CAN, ca sa stiu cine i-o trage lu’ finutza Joinutza.

 3. Americanii nu sunt fraieri sa arunce multi bani pe vechituri, gen machitorul coclit. Ar fi strans mana de la mana pentru cel mult un dolar. Dar nu mai mult. Alta ar fi fost discutia daca „licitatia” caritabila s-ar fi numit „Dati un dolar sa salvati Romania”. Pe poza cu autograf nu cred sa fi obtinut mare lucru. Altfel pupinbasistii ar fi facut mare tam-tam. S-ar fi obtinut sume frumoase daca poza era atarnata intr-un cui cu specificatia: „Pentru un dolar, scuipaţi aici.”.
  In prostia lui fara frontiere, Boureanu i-a aratat lui Base cate parale face.

 4. @ doar daca la licitatie il ia cu tot cu semnatura vreun fraier.atunci as fi interesata
  Cat despre Boureanu- nume predestinat sau nu- cred ca nu e chiar atat de bourean

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s