Home

„Să vă ferească Dumnezeu să mă apuc eu să vorbesc, să spun ce ştiu despre fiecare dintre voi”, a răcnit Vasile Blaga în conclavul pedelist. S-o fi referit buldogul la Elena Udrea, care a bătut din picioruş că vrea alegeri în partid? Sau la Preda, Voinescu et co, deja ştiuţi ca mîrîitori inofensivi pe bloguri? Sau, hi, o fi bătut mai sus, să ştie Căpitanul că Garda poate merge mai departe şi fără el?

Nu-mi place omul, dar trebuie să recunosc, e tare. Nu degeaba a fost atîta cafteală în ultimii ani pe Secret service-ul din minister, mai cunoscut în popor ca „Doi şi-un sfert”. Cine ştie cîte dosărele o fi pitit el despre nărăvaşii lui colegi. La o adică, pac, pe surse!

Reclame

7 gânduri despre „Cîine rău

 1. Da, maestre. Şi acest câine rău cred că vrea să se afirme ca noul alpha-dog. Sunt convins că are arsenal pe măsură, însă te întreb: crezi că va putea, ţinând cont că nici curentul (vechiul) şef de haită şi căţeaua sa blondă nu cred că au stat cu mâinile-n sân pân’ acum?

 2. Să ne aducem aminte că Blaga o fost primu care l-o băgat direc in pizda lu’ mumă-sa pe băsel! Cînd Blaga era tătuncu’-alfa la vămi în Bihor, iar băselu’ ministru la transporturi.
  Banzai!

 3. @Vlad: nu cred că Blaga vrea şefia clanului. Doar să tragă sforile din umbră. De-aia-l şi susţine pe Boc. Iar pe căţeaua blondă n-o poate suferi.

  Shogunu: nu ştiu faza cu înjuratul, dar nu mă mir. Sînt însă convins că ştie unde-s îngropate scheletele lui Băsu, sau măcar o parte dintre ele. Cred că între ăştia doi e un fel de „pat” (din şah). Se pîndesc şi se şantajeazăî reciproc.

 4. Aia de la Catavencu faceau prin aprilie un fel de cronica a injuraturilor. Am cetit si in alta parte (da’ nu mai stiu unde) despre suduiala lui Blaga. Intimplarea era povestita de un martor la eveniment. Din mitic nu-l scotea si totul a culminat cu trimiterea la origini. Zicea ca baselu s-a facut ca peretele si a mutit.
  D-aia baselu nu-l inghite.
  Banzai!

 5. Buldogul ii are la mana. Nu mira pe nimeni in Romania o asemenea amenintare. Se practica la PDL. Intr-o tara normala o asemenea amenintare ii aducea la usa lui Blaga potera serviciilor secrete ca sa detalieze ce a dorit sa spuna.
  La noi, o asemenea amenintare face parte din scenariu. Nu deranjeaza oe nimeni. Urmatoarea miscare vor fi amenintarile lui Basescu. Nu poate nepretuitul sa stea cu mana in san cand oamenii lui iau suturi in cur.

 6. Asta e politica romaneasca, un santaj perpetuu.
  Din cauza asta sintem unde sintem. Tare, netare, are si asta sobolanii lui morti in dulap de cind era la Vama si facea bani pentru sefii partidului si, bineinteles pentru el.

 7. In ce tara ati vazut voi ca presedintele si ceilalti nu sunt la mana serviciilor secrete?? E un vis ca tu ca presedinte poti face ce vrei cu ei!!! Te asculta , executa cat executa si pe urma… te cam pot executa. De altfel am vazut i direct toti chestia asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s