Home

Mai zilele trecute îl auzeam pe Mircea Toader, unul dintre gureşii pedelişti, aberînd că peste ani Boc va fi adulat ca un mare reformator, precum Balcerovicz (fost vicepremier polonez).  Boc însuşi crede că el e un lider de sacrificiu, de talia unor Sarkozy, Merkel sau Zapatero. Hop şi Lăzăroiu: d-aia avem criză, că l-aţi suspendat pe Căpitan, nenorociţilor!

Azi-mîine o să-l auzim  pe însuşi Providenţialu suspinînd că el va intra în istoria Galaxiei alături de alţi lideri marcanţi, gen Obi-Wan Kenobi. Dar Udrea cu cine s-ar asemui? Margaret Thatcher? Prinţesa Xena?

Hotărît lucru, providenţialii dîmboviţeni sînt cu vaca. Vorba vacilor care stau pe prispă şi croşetează: „Uite-un cal în zbor. Ce-o fi, tu?” „Ei, o fi vreun cuib prin apropiere”. Sau o fi Aliodor în concediu…

Anunțuri

6 gânduri despre „Cu vaca

 1. toti sceleratii din istorie s-au crezut mari oameni providentiali. Cand s-a tras linie a fost insa doar dezesatru si suferinta!

 2. Pingback: Tweets that mention Cu vaca « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 3. Pingback: ‘ceam că io-s … « shogunu'

 4. In orchestra de coarde ce ne oboseste in permanenta cu falseurile din Aria Mincinosilor din opera „De cacat porcotaliu”, sub baghetica din ce in ce mai bleaga a insusi autorului (cunoscut pe bloguri sub pseudonumele de chioru, machitoru, providentialu dar si pe numele-nsusit din renumele poreclei: Bas, la care si-a adaugat, ca tot romanul, „escu”), e zilnic coada, in fiecare zi, care sa fie vioara-ntai.
  Dupa micutul uculele tinut degeaba la pupitru, pe langa baghetica si viola, vedem in primul rand viorile cu goarna – pe susnumitul, pe Lazaroiu (lui Hoara si Bouleanu le-a cazut mustucurile in W.C.), s.a. care pe langa ca sunt „de coarde” au si ceva de suflat, ca basul bossului.

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/08/cacati-uscati-porcotalii.html

 5. DobiBoc nu stie ca Sarkozy e presedinte si nu PM?
  El e de sacrificiu de la nastere, d-aia ii spargea tat-su ouale in cap.
  Daca vine Nastase la putere s-a nenorocit la cite oua are ala. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s