Home

„Să-l alegem preşedinte, că Băsescu nu ne minte”. Ei, ce vremuri, şi cum mai cînta cu patos Guţă, în tandem cu Prinţesa Ardealului! Ce le-o fi promis Machitoru? Că nu se-atinge de „fără număr, fără număr”? Fratee, şi vine Boc acu şi le dă o smetie. Boc, săracul, e tot mai euforic. Şi mai bîlbîit. Cred că-i cu nervii, ceva.

Cică o să facă el norme ca să-i impoziteze pe manelişti. De ce-or trebui norme ca să-i taxezi pe cocalarii ăştia? Scrie la codul fiscal că se impozitează orice activitate? Scrie. Şi de ce nu i-a plesnit pînă acum? Pentru că erau buni în oastea de strînsură a machitorului? „De-acum încolo îi impozităm”.

Da pînă-acum ce-a fost, iertare creştinească? De curiozitate, aşa,  pentru manelele comandate în campanie a avut pedeleu contract? Sau alea erau donaţii… Da Mircea Băsescu, fratelo, a plătit cu bon fiscal ce-au bîzîit maneliştii cînd a botezat-o pe odrasla lu Formaţia, fata lu Bercea Mondialu?

Bref, Guţă, Salam,  frateee, Băse v-a minţit! Naşpa! Dar să vezi epistemologie la ăştia. „E imposibil să impozitezi bacşişul. Şpaga e un lucru relativ, ca şi cînd n-ar exista”. Să n-avem vorbe, Adi de la Vâlcea e un filozof. Neokantian.

Anunțuri

6 gânduri despre „Ce şpaga mea!

  1. Dom’ Teacă, se pare că atingem exact aceleaşi subiecte. Piticot este acelaşi roboţel cu telecomandă pe care-l ştim prea bine. Problema e că machitorul le cam trage la aghioase, i-a căzut mâna pe telecomandă şi-i trimite comenzi haotice.

    Lui, eu îi zic: „Dacă nici pe Boc nu mai eşti în stare să-l manevrezi ca în vremurile tale bune. Dacă fazele cu mogulii, comuniştii, sarea, poşta şi toate cele nu mai ţin nici cu pacienţii de la spitalul 9. Dacă nici un băţ nu-ţi poţi băga cum trebuie în ureche, nu crezi că e timpul să te dai jos de pe tronul ăla pe care cei mai idioţi dintre noi te-au pus, că l-ai umplut suficient de căcat de va trebui să spălăm la el după tine mai ceva ca după ’89?”

  2. Impozitarea Tiganilor manelisti se va face indirect, adica nu pe ce primesc ci pe ce fac cu banii primiti (pagode, masini bengoase, s.a.) numai ca tot ce era de facut si-au cam facut si – culmea – oricat de imputit ar fi cel ce-i da sau cel ce-i primeste – cica – banii n-au miros. Stiu ei, fir-ar mama lor a dracu (doar sa-i oftic le-as fi zis „haliti-as bafta” dar n-am eu nevoie de bafta lor), sa-i spele, ca s-a inventat masina de spalat si daca ei in analfabetismul lor le iau degeaba, fiindca habar n-au sa le porneasca, fiindca le mod d’emploi ar trebui citit, se duc cu ele la Constanta, la cumatru’ sau – si mai sic – il cheama pe Boss-ul (citeste Basul) la Craiova.

  3. Sa-i impoziteze, da-i in gatu ma-si de manelisti. Dar cum o vor face? La fiecare paranghelie vor avea un impozitor sub acoperire? Ai aruncat fara numar, harst! apare baiatul de sub fusta miresei cu chitanta pregatita.
    O sa vezi ca la paranghelii din astea se vor arunca cu bani monopoly sau din aceia chinezesti de se arunca la inmormantari. Baietii ii vor strange si abia a doua zi, la spartul nuntii, se vor face decontarile. Ma rog, daca manelistii vor mai apuca sa deconteze ceva consistent si nu o vor lua in barba de la barosan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s