Home

Thrillerul „Dosul de palmă în mufa copilului” a fost reprogramat, la cererea telespectatorilor masochişti. Bun şi ăsta, pînă se mai sinucide vreo fîţă. Se spune că CD-ul cu filmul trimis la expertiză ar fi fost deteriorat dinadins. Nu mă surprinde. Ba chiar mi se fîlfîie. Mă uluieşte însă, iar şi iar, reacţia lui total ne-băsesciană la vederea imaginilor pe care i le-a arătat în acea seară Răzvan Dumitrescu, la Realitatea Tv. „Nu ştiu, m-a înjurat copilul, a spus ceva…” N-a negat nici o clipă, doar s-a bîlbîit penibil. Omul era ud la izmene în acel moment.

Apoi a intrat în pîine maşinăria infernală de manipulare a staffului băsist. Pixelul albastru, un „expert” în viteza de lovire a pumnului, devenit pentru aceste merite excepţionale ministru al educaţiei, neşte lacrimi, că dau mereu bine la proşti, „ruşinea” lui Dinu Patriciu, and so on.

Aşa ne-am procopsit cu un Băsescu reloaded, ce s-o mai frecăm la rece. Comentariile care vor curge de-acum încolo nu vor avea efect nici cît o prişniţă la cadavrul Elodiei. Bătăuşul va rînji golăneşte, scuturînd alene gheaţa din paharul cu Chivas: „v-am tras-o, bă!”

Reclame

5 gânduri despre „Palma în mufă se întoarce

  1. “v-am tras-o, bă!”
    De tras ne-au tras-o altii! Aia de s-au lasat prostiti si l-au reales. Ca si noi sintem loviti…Ghinion, maria ta!
    Banzai!

  2. Cenzurat de antena 3 si realitatea banda de go lani an al fabeti pe acolo ca gadea si badea si ursu ochi bla jini si bo vini care mint invrajbesc saboteaza tara si Terorizeaza securitatea Nationala. astia sant paraziti infecti. Si tu tuca o sa-ti umpli casa de boli cu jurnalul tau ANTI national patronul si lingaii ziaristi.
    Latrati latrati psd pnl pc catei jegariti fosti dulai care hapaiati Romania. Vine Septembrie si incep dosarele bobocilor de la JILAVA. O sa aveti o motiune de dosare. AIA ADEVARATA MOTIUNE A ROMANILOR. Cutremur de gradul 9 in hoiturile si sufletele voastre criminale. CINEVA e acolo cu voi pe fir sau prin satelit. ESTE IN CUIBUL BANDITILOR SI VA CERNE. SE FAC LISTELE. Iliescu a mirosit ca vine DE LA HAGA DOSARUL REVOLUTIEI si AL CRIMELOR COMUNISMULUI. Si ilici Klaus Barbie al Romanilor, e speriat si suspecteaza ca l-ati tradat. Are si el liste si dosare. Le tine bine, la ATEI si FARISEI din pnl psd pc, securistii angajati de vantu si voiculescu si patriciu ce le ascund prin elvetia unde sant si banii spalati MILIARDELE PE CARE EI SI CEI DE LA ANTENA 3 SI REALITATEA TV si vantu si voiculescu si patriciu si sindicalistii lor LE DATOREAZA ROMANILOR. Fac motiuni de fite ca sa intarzie dosarele dar mai tare le grabesc. Se curata BLESTEMUL Iliescu. Vor ramane plosnitele din banda cei ce si-au umplut viata cu buhaiala din ce au primit rasplata la moartea lor. Suflete vandute care au invrajbit intristat sabotat terorizat omorat Romani cu antenna 3, 2, 1, realitatea tv, N24, jurnalul national, gardianul, cotidianul, ziua…Si comentatori bolai mortaciuni si activisti agitatori vor plati si ei. Se fac listele. Tuca ctp gadea firea badea ciutacu ciuvica rosca stanescu nistorescu si alti banditi care SPALA BANII SI NU PLATESC IMPOZITE si invita la stclele lor PAGANE cei mai din urma banditi Romani pe care ii spala de bubele urate din vietile lor moarte. Iliescu voiculescu nastase roman tariceanu vosganian nicolaescu mazare si alti infractori si criminali stiuti se perinda pe la banditii mas media antenna 3 si realitatea si jurnalul national si alte bande teroriste care-i prezinta ca si oameni, pe aceasta plaga national BOALA SI BLESTEMUL ROMANILOR.Tic Tac Tic Tac. Mai e putin. S-a scarbit Europa de ultimul bastion comunist zelos criminal care trage cu dintii de Romania si saboteaza Europa. Voi Blestemul Romanilor v-ati intins ca pecinginea ca nu-i mai e mila nimanu de voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s