Home

Băieţii de la Kamikaze au venit cu o idee bestială. Ce-mi place! Aşadar şi prin urmare, propun să strîngem semnături, să schimbăm, dracului,  Constituţia. Aşa da! Vreau Ţinutul Secuiesc! Trăiască visul milenar! Trăiască Rromânia mare tare! Vivat ungaria chiciche! Să dăm mînă cu mînă, wtf!

P.S. Bulgaria cînd o luăm? Aţi uitat de imperiul româno-bulgar al lui Ioniţă Asan? Punem de-o bulgarie mică în Cadrilater?

Reclame

9 gânduri despre „Vreau Ţinutul Secuiesc!

 1. Băieţii de la Kamikkze dau poporului ce-i place 🙂 🙂

  Absolut amuzantă ideea; totuşi eu zic să facă bine şi să marcheze articolul cu eticheta „pamflet” (sau „e la şto, bei!”) că îmi e teamă că românaşul tipic ar fi în stare să o ia de bună.
  Ăla cu ghiul, dar chiloţii rupţi în cur, cu merţan dar fără bani de motorină visează vise de preamărire pentru naţiunea lor care, evident, le surclasează pe toate celelalte.

  În zilele astea cred că ar fi mai uşor să-i mobilizezi către astfel de ţinte elucubrante decât pentru a-şi cere sau măcar a-şi apăra drepturile..

 2. n-ar fi rau,si sunt mai putini ca romanii,ca is 10 mil numai,daca e cazul mai ingesuim vreo 3-4 mil in ungaria aia mica si pe restu facem noi cumva si ii asimilam pe ungurii ramasi. :))

 3. AU DAT CELELALTE TERITORII CA SĂ VINĂ CU PRETENŢII??? ROMÂNII SUNT DISCRIMINAŢI LA LIMITĂ ÎN ARDEAL. DE CE NU SARI POPOR ROMÂN LA GÂTUL LUI???? RUPE-I-L SĂ ŞTIE CĂ ARE DE A FACE CU URMAŞ AL DACILOR, NU CUM ZICE MINCINOSUL IMN FĂCUT DE UNGURI ” UN SÂNGE DE ROMAN”. Romanii au venit să piară ţara şi l-au ucis de Decebal AL NOSTRU. SĂ PLECE TOŢI ŞI SĂ RĂMÂNEM NOI ÎN ŢARA NOASTRĂ! SĂ STEA FIECARE ÎN ŢARA LOR! SĂ ÎNCEAPĂ RĂZBOIUL!

 4. Subscriu.
  Dar nu ar fi mai bine sa se intoarca fiecare natie acasa ….Noi aici intre Austria,raul Bug si munti Balcani,iar unguri si bulgari pe undeva prin estul Asiei,in apartamentele lor de lux,parca le zice iurte :))))

 5. Ei na, malul drept al Tisei tre’să fie hotarul cu Ungaria. Ş’om intra în normalitate! Cine se plânge că pe acolo sunt prea mulţi unguri greşeşte, pentru că pe acolo sunt o gramadă de valahi maghiarizaţi şi catolicizaţi, în timpurile de mai demult, numai aşa ca să nu fie mereu luaţi drept „budus olah”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s