Home

Aşa cum ne aşteptam, oficinele au declanşat acţiunea „demonizarea sondajului IPP”. În prim plan, Ziare.com, noul oficios băsist, plus Hotnews, desigur, care face propriul sondaj (!), unde, ce să vezi, rezultatul e invers (majoritatea nu vrea demiterea, he, he), plus Ion Cristoiu, sper că nu vă miraţi.

„Maestrul”  se întreabă, cu un elan ultrapopulist, de unde bani de aruncat pe acest sondaj, cînd ţara…? Ei, de unde. Şi-a donat Patriciu banii de havane şi Martell pe două zile, ce telemeaua mea. Jack, sondajul ăsta a costat mult mai puţin decît bagă în buzunare scribălăii plătiţi la bucată ca să-i lustruiască providenţialului chelia.

P.S.1 Are dreptate Rabinul, sondajul ăsta valorează cît un mozol cu femeia gonflabilă. Dar să-l întorci pe dos… e ca o gonflabilă care-ţi dă păduchi laţi.

P.S.2  Mi se pare mie, sau îi tremură machitorului mîinile?

6 gânduri despre „Demonizarea sondajului

 1. Pingback: Tweets that mention Demonizarea sondajului « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 2. „Domne, deţi, domne, deţi deţi.. Nu vă luaţi de vestonul meu.” – maestrul emerit în băsling.

  L-am citit si eu pe „maestrul” peltic… Mi s-a increţit pielea pe ceafă când citeam propoziţii de genul „blah.. blah… blah… pentru domnul presedinte”, sau „oare domnul presedinte.. .blah… blah”.

  Dom’le Teacă, la postscriptul nr 2 va raspund: Nu e doar o impresie. Cred că pe bune îi tremură mâinile, dar nu de frică, ci de la prea mult trăscău. Asa că să ne pregatim pentru încă nişte decizii reformatoare. Că ştii cum e… bagă câte un Jack înainte de a salva ţara.

  La noi aşa e.. când bagi trăscău şi te înfigi cu căruţa-n zid sau in vreo doi amărâţi iei vreo 10-15 anişori la împinge caca, dar dacă bagi trăscău şi bagi o ţară întreagă în zid se găsesc mii de-al de ăsta cu veston de piele de prepuţ să-ţi facă curaţenie pe la ochiul maro cu limba lor catifelată.

 3. sondaju sondajului,ca decit o gonflabila cu paduchi mai bine o limba trasa ;bine mah, lungimea ii mai mica decit distanta?il doare n poola pe navigatoru vesnic beat de noi ,dar totusi,cristoiu cind mai apare la etno sa si lanseze bourismele ?mah ,si trascau asta are un termen de valabilitate 00 am 2 intrebari ca s mai cretina:1 cind apar pantofi cu toc cui …de wisky .2 cind apare flota bolnava de ochi gooshiy

 4. Dacă-i tremură mîinile să meargă să se pişe! Îşi mai face singur o plăcere! Sper io una dintre ultimele!
  Uitati-vă bre oameni buni ce face bozgoru, vice la PE cu sprijinul pesedeilor lui băsel, din ţara asta! Adică ce vrea să facă! Răzbel civil ca-n Kosovo!
  Dă-l în pulă de sondaj!
  Banzai!

 5. @ ce sondaj???
  de astea la comanda cate vreti ,pe ce segment vreti
  nu punem botul la chestiile astea.acum mintim poporul cu sondajul si cu sticla.
  tontii astia cred ca mai apuca un decembrie=eu cred ca nu

 6. …Si eu cred ca sondajul greseste intentionat. …12%, poate cu UDMR (Ilonco UDreaMaiReaua) si UNPR (UN PRrrrr(tz)) la un loc.
  …cat despre omul(?) care face prrrr(tz)-uri, cred ca legitima aparare (cu suspendarea) e disproportionata; e suficient ca opozitia si sindicatele sa faca mai des bau-bau, pana n-or sa-i mai trmure mainile si atunci sa i le lege cu o batista pe piept si sa-i puna cate o moneda pe fiecare ochi.

  http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/07/idiotenie-la-putere-ii.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s