Home

Aveaţi palpitaţii? Nu dormeaţi noaptea? Ei gata, uite că Udrea a fost unsă, at last, preşedinte interimar la organizaţia Bucureşti. După ce s-a retras de bună voie (telefonul de la Hăhăit nu se pune) Livache Negoiţă.  Ministreasa lăudată în Albion pune astfel mînuţa pe cea mai importantă organizaţie a partidului. Acolo îşi va face ea încălzirea pentru  încercările care o aşteaptă. Mai întîi, să-i ia locul bicisnicului Boc la cîrma PDL. Pe la primăvară, zic io.

Premieriţă? Nţ! N-are nevoie de smotoceli. Ajunge că e ministru.  Nuţi nu trebuie uzată, drăguţa, ci bibilită  pentru prezidenţiale. Asta cred eu că visează Don Chelione: să-şi ţină pupila în priză pentru marea babardeală din toamna lui 2014. Cu o haltă scurtă la primăria capitalei, mai ştii? Bucureştenii sînt uneori ciudaţi…

Anunțuri

7 gânduri despre „Nuţi, scoasă la încălzire

 1. Nutzi, spaima constitutzi.
  Ce bine se potriveste.
  Nutica, buna la toate.
  Si ministreasa, si sotie model, si mesalina oficializata, si secretar executiv si interimara si buna la furat, la organizat licitatii frauduloase, la impartit darnic banii publici si avantaje, ce mai muierea de tip nou, fidea pana la capat si dupa capatul drumului,promovata de mai marele bostan, bine, credincios si integral servit, propulsata in locurile esentiale, alea de se numesc cheie.
  Dar si insa,
  La vremea socotilor si a judecatii de pe urma. vor ramane numai ei doi, piratul chelione (imi place eticheta) si nutica totum factum, cu pletele in vant fusta intrata la apa si un ranjet tamp, pe mutrele amandurora.
  Din partid nici urma, partidul se va evapora, sobolanii vor fugi pe unde vor putea sa-si scape pieile, care oricum vor naparli si romanii-rumani vor rasufla usurati.
  Si presedintia va ramane un vis prea inalt si prea frumos pentru cuplul divin.
  Sa videm daca geniul carpatin nr.2 o va mai duce pana in 2014, ca si aiasta-i o piatra de incercare.
  Amandoi si cei dimprejurul lor sunt grotesti si datorita lor si tampitilor care i-au votat sau au fraudat pentru ei, traiesc si traim in absurd.
  Vom scapa insa, la primavara nu va mai fi nici fir de praf din ei.
  Eu asa sper.

  Maria s.(Timisoara)
  Are „splendoarea” de dama o pozitie de Zeus olimpian, aidoma preiubitului conducator, in fotografie.
  I-o tunat si i-o adunat.

 2. Interimar definitiv!
  Sper sa nu fie nevoita sa-si dea demisia din partid si implicit din functia asta, odata cu alegera in functia de sefa de stat!
  Viata lunga in functie tanti Nutico!
  Banzai!

 3. Bucureştenii sînt uneori ciudaţi… spui matale? Eu ii cunosc bine… sunt mai mereu ciudati! De la ei te poti astepta la orice.

 4. bucurestenii sunt in primul rand , dar si in ultimul … mitici.Asta este starea lor si nimeni nu o poate schimba.
  Ii urez noroc „d-nei” daca se duce si sta o tura si pe la Grant ca oricum de altceva… vise taica … adica cosmarurile noastre cu Eva Braun a basarabeanului marinel. Mai e pana la 2014 … poate pune Europa de o revolutie , asa cum e ea obisnuita , tot pe la 20-25 ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s