Home

Scenă din serialul „Prietenii tăi” (Friends). Un individ dă un bacşiş (tips) fabulos. Chelneriţa, uluită, îi zice: ” la noi bacşişul e dublul TVA. Dar nu TVA-ul din România!” My friends, am ajuns faimoşi în State. Iubitorul de felaţii la marele Licurici ar trebui să fie în extaz!

P.S. Doar cîteva state americane au TVA, între 6 şi 10%

Anunțuri

11 gânduri despre „Felaţii cu TVA

 1. Maestre Teacă, îmi place că extinzi ideea cu „România” ca serial TV.
  Ce mi se pare trist e că mereu seamănă cu unul de comedie pentru alţii, dar pentru noi e comedie neagră sau chiar dramă.

 2. Corect. Si ce sa facem altceva cand scroafa-i moarta in cotet… cu fundu-n usa… si pe deasupra usa se deschide spre interior.

 3. Nasol e că episodul respectiv a fost filmat pe vremea când încă aveam TVA-ul micuț, neerectat de mâinile „pricepute” ale guvernanților…

 4. Multumesc… Da, am lipsit chiar din lipsa de timp, plus ca m-a abandonat laptopul, si acum trebuie sa improvizez pina vine de la reparat….

 5. Bre motane arsulici. Te-ai pus pe el? Ia-ţi bre un computer clasic! Ca al meu, de 9 ani. Îmi sare-n oăchi si n-am cum să-l confund cu salteaua! Unde mai pui ca are (cu totu’) cam 0.25 maje :)HI hi hi!
  Banzai!

 6. Domnule Teaca!
  Replica asta m-a facut sa-mi doresc sa am blog. Voiam s-o impartasesc si s-o comentez cu cat mai multi. Si da, era facuta cand nu aveam TVA de 24%. Dar stiti ca pe cecul pe care il tinea in mana personajul care rostise replica era o suma de 10.000 de dolari.

 7. @Liliana: dacă lucrai la Adevărul, aveai obligaţia să-ţi faci blog. Patriciu dixit. Oricum, nu strică să încerci! Şi apropo de sumă, bacşişul ăla din serial era de 20.000 de dolari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s