Home

Bine observă amicul Constantin Gheorghe, zis şi Liberalul de stînga, ce mama cataroiului caută DNA în povestea asta cu DD – OTV? E Diaconescu Dan un demnitar, ceva, e ministru, e secretar de stat, e prefect, e drac, lac?  Numitul e un simplu vînzător de zoaie pentru uzul femeilor îndelung neglijate şi al babelor demult menopauzate.

Dacă a şantajat, cum zic ăştia (aşa, între noi, n-o fi adunat el averea aia babană numai din lacrimi şi flegme), să-l strîngă cu uşa unul din multele parchete pe care le plătim din greu, nu ditamai Direcţia Naţională Anticorupţie! E corupt DD? Nu e, frate, e doar hoţ şi şantajist! Mă rog, doar dacă e prins cu ceea ce cam bănuieşte lumea presei că face. Au nu mai are DNA pe ce demnitari să pună laba? Cum ţuţuroiul lu Satan nu are, că-i plină presa de căcănării de partid şi de stat?

De aici mă despart însă de  „Liberal”, care vede în povestea asta un soios avertisment dat presei. Păi cu tabloidul ăla jegos nu-mi dă mie puterea avertisment, frate. Pe OTV oricum trebuie dat cu hipoclorit, iar apoi ars cu napalm, să nu se mai simtă miasmele. Şi hai să ne gîndim niţeluş, nu cumva Budă Tv a fost unul din principalele canale prin care gaşca băsistă şi-a azvîrlit urdorile spre toţi cei care nu stăteau în poziţia echer?  Nu cumva acolo şi-a povestit visele erotice Capo di tutti capi? Nu cumva  la DD s-au chiloţărit şi Nuţi Udrea, şi Magda Ciumac, şi Boc, şi Tolea, şi Funeraliu, şi dracu mai ştie ce travestit, curvă, manechin ratat, manelist soios sau prooroc de cartier?

Eu cred, sper să nu fiu paranoic, că e doar un joc mizer, care convine fiecăreia dintre părţi. Adicătelea, Dănuţ, tată, te băgăm niţeluş la bulău, facem tămbălău gros, apoi te scoatem şi eşti ca nou. Tu faci jdemii de emisiuni „exclusiv, paradoxal, fantastic, incredibil, nemaivăzut”, vii şi cu nişte amintiri de la mititica şi om te faci, îţi creşte ratingul ca după Viagra. Între timp, mai uită proştii că le futem direcţia cu pensiile, cu încălzirea la iarnă, cu alea.

Reclame

8 gânduri despre „Chiloţăreală cu DNA

 1. Praf în ochi! Să mai uite lumea că mîine-i 24 si CCR trebe sa-si dea examenul de „neatîrnare” !
  Să-i vedem! (a zis orbu’).
  Banzai!

 2. În Twin Peakse-ul cărăşean al * Ayatolahului * Frunzesky:
  Ţara arde, iar bugetarii cărăşeni se grăbesc să-şi mărească salariile

  MĂRIRI DE SALARII LA CJC-S

  Lefurile unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Caraş se măresc, iar la Primăria Reşiţa chiar se fac angajări. În ambele cazuri, şefii acestor instituţii se ascund după fusta funcţionarelor rămase însărcinate.
  Într-o perioadă în care Guvernul anunţă reduceri salariale, instituţiile publice din Caraş-Severin recurg la măriri salariale sau chiar angajează personal. La Consiliul Judeţean Caraş-Severin, s-au decis măriri de salariu pentru mai mulţi funcţionari publici deşi cei mai mulţi dintre colegii lor vor avea lefuri cu 25 la sută mai mici, potrivit hotărârii luate de Guvern. ( … )
  adevărul.ro

  Cei care au votat PENTRU tăierea pensiilor şi salariilor, jigodiile care AU CONDAMNAT ROMÂNII la foamete şi care urmăresc să… ne mai rărească:

  Printre şobolani, oamenii de curte ai baronului mason voievod al Twin Peakse-ului cărăşean, Sorin Frunzăverde, autointitulat * Împăratul *. Aceşti ticăloşi sunt : finul * Împăratului * , specimenul Vali Rusu ( PDL ) zis * chelneru *; Iosif Secăşan ( PDL ) – * fost medic… * actual Gropar, zis * cine-ai fost şi ce-ai ajuns *; Mihai Radan * reprezentantul caraşovenilor *, zis * blestematul *, Gheorghe Hogea ( PD-L ) zis * centuristul * şi Ion Tabugan ( UNPR ) zis * traseistul pămpălău *.

  Valentin Rusu (PD-L)
  Fin al lui Sorin Frunzăverde, deputatul Rusu a fost directorul SC Drumuri şi Poduri SA într-un judeţ traversat de o mare parte a DN7, cea mai distrusă şosea europeană din România. A fost acuzat de angajaţi ca fiind responsabil pentru salariile neplătite cu lunile şi că foloseşte maşina instituţiei chiar şi după ce a părăsit funcţia pe care o deţinea, odată cu trecerea în Camera Deputaţilor Deşi ţine de Oţelul Roşu, a fost „paraşutat“ într-un colegiu (Oraviţa) în care, se presupune, ar avea mai multe şanse.

  CULMEA IPOCRIZIEI:

  * Ayatolahul * de Caraş-Severino se dă lovit de…. Finu??!!!
  REŞIŢA – În anul 2009, SC Drumuri şi Poduri a realizat doar 38,8% din veniturile propuse, adică doar trei milioane de lei din nouă.
  Consilierii judeţeni au discutat în ultima şedinţă a forului decizional despre situaţia SC Drumuri şi Poduri, societate subordonată Consiliului Judeţean.
  Câţiva aleşi au subliniat faptul că societatea nu are o cifră de afaceri care să se ridice la nivelul aşteptărilor şi trebuie făcut ceva în acest sens. Potrivit unui raport prezentat în CJ, firma, având datorii faţă de bugetul de stat, nu a putut participa la licitaţii. Neavând lucrări, a fost nevoie de o restructurare, în prezent având un număr de 100 de salariaţi. Potrivit respectivului raport, „în limita posibilităţilor, s-au achitat unele restanţe la buget şi furnizori, însă nu toate, motiv pentru care ANAF a pus Drumuri şi Poduri sub executare silită. Pentru anul 2010 însă, bugetul de venituri şi cheltuieli prevede o creştere semnificativă a cifrei de afaceri a acestei societăţi“.
  Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, „societatea e în proces de restructurare. S-a greşit atunci când a fost făcută societate comercială. Trebuia să rămână doar un serviciu al Consiliului Judeţean. Nu are dotarea necesară pentru a face faţă cerinţelor unei societăţi comerciale“.

  * Ayatolahul * Frunzăverde, precum Bercovici, * minte prin omisiune *, dar CU neruşinare ! La ce naiba se vaită, schelăie şi se dă lovit aiurea, tumna el, el care şi-a numit finul, pe Vali Rusu – director la…. drumuri şi poduri. Pe care finu, * managerul * lui peşte prăjit, le-a făcut franjuri…
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/23/senzational-ayatolahul-de-caras-severino-se-da-lovit-de-finu/

  ATENŢIE ! NI SE MAI PREGĂTEŞTE CEVA !! BĂSESCU ŞI-A SCOS LEPRELE, LĂUTARII, LA … ÎNAINTARE… :
  Socant: Radu Moraru cere serviciilor secrete si CSAT sa ancheteze presa din Romania
  JOS LABELE DE PE JURNALIŞTI, JUSTIŢIE, BĂSESCULE !

 3. ok postarea.
  NC.
  Sa asteptam.
  Maria S.(Timisoara)
  PS.
  Ascutim topoare, furci, seceri, scoatem ciocane, „hai la lupta cea mare”.
  Tara e calamitata, baba se piaptana.

 4. Mai frate , parca i-a luat apa pe toti!!!
  Nu mai iese nici unul sa vada inundatiile , sa dea indicatii , sa spuna ca s-a gresit amplasarea comunei si de asta au intrat apele, ca s-a gresit amplasarea norilor si de asta ne ploua.
  Le cam ploua si nu le da mana sa iasa in teren si atuci au pus de o turca … si asa au ajuns la OTV.
  Ei uite ca de pisica asta nu ma sperii!!! Sic!!!!Cand o sa faceti ca aia de la Gestapo o sa ne facem si noi Rezistenta noastra si o sa gasim si un Churchill sa ne ajute de din afara.
  Sunt niste fraieri de gara care nici macar nu au invatat lectia partidului comunist caruia in fapt ii datoreaza functiile de astazi.
  Sa mori de ras musiu.

 5. Iata prima masura pentru care poti cere azil politic-prea marea libertate a presei in Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  sa ne pupe!!!!! daca le dam voie sa ne pupe….
  sa isi tina lingaii ca alde Muresan care tot incearca sa ii curete de pete prin emisiuni

 6. Frateee, am lipsit 3 zile şi s-a dar lumea peste cap! Chestia de la CCR (Curtea) trebuie analizată la rece. Voi reveni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s