Home

„Toti doneaza obligatoriu, sub rezerva pierderii functiei, banii suplimentari in Fondul de solidaritate, altfel sunt demisi imediat” – a lătrat azi vuvuzela naţională. A dona obligatoriu e un nonsens. O idioţenie. Un bocism. Omul ăsta e pe zi ce trece tot mai cretinel. Cred că-l ţine acolo şeful haitei numai ca să ne scoată din minţi. Da las’ că scoate bişonul o hotărîre cu „donarea obligatorie”, pe care o s-o valideze la ordin, să trăiţi, pedelicul Zegrean, şeful Curţii.

7 gânduri despre „Să-l donăm pe boc. Obligatoriu

 1. Poate pentru tine e un nonsens, pentru el are sens. Dacă IL Padrino a dat ordin totul are sens în creierul micuţului bişon

 2. 1) cretineala unui prim ministru e invers proportionala (in compensare daca asta poate fi numita compensatie) cu statura sa. Deci: cel mai mic prim ministru ce l-a avut Romania e cel mai mare cretin. (imi cer scuze pentru contrazicere si ma acuz in acelas timp – nu?).
  2) desi exista si parlamentari europeni cu alte orientari politice decat „vastul” (in limbaj argotic: vast = furt) – orientarea politica PD-L-ista – guvernul, daca ar fi al piticaniei si nu al tatei EBA-ei, ar trebui sa impuna si amputarea salariilor europarlamentarilor cu 25% (macar a celor portocalii – cu titlu de donatie de solidaritate – daca a celorlalti nu poate ca ii interzic forurile europene).
  3) sa nu ne mai batem – ca Don Quijote – cu umbra lui Basescu (oricum i-ar spune: Boc, Cioc, Cac, Smoc, etc.). O donatie de prim ministru ar trebui sa fie inestimabila. Ei, bine, aceasta ar fi nula. O cacealma. Admitand ca vrem sa pacalim pe cineva nu ne-am pacali decat pe noi. Gunoiul Bog nu poate fi valorificat. Singura lui sansa e ghena (sau
  crematoriul – mai sigur, mai igienic, cu sanse de a-i recupera energia – negativa – si de a o transforma in energie termica si cu un randament destul de bun – avand in vedere bogatia sa in hidrocarburi – in energie elecrica).
  4) avand in vedere ca increderea mea in Teo Trandafir mi-a fost confirmata am mari sperante in confirmarea increderii mele in CCR, in Armata, in serviciile de informatii. In Biserica mi-am pierdut-o dar nu si in Dumnezeu.

  Relu.

 3. @Relu, CCR e deja un cuib portocaliu. Deci, nici o speranţă. Armata-i condusă de un izmenar caraghios, care bate din călcîie în faţa chiorului. Serviciile fac de regulă joc dublu, mai ales atunci cînd simt că se schimbă vremurile. Or, încă nu e cazul. În cine să te mai încrezi?

 4. Pingback: Pitibok, bagă-ți diploma pe foc! « Arsulici

 5. E o intreaga armata de izmenari unisex.
  Eu nu il donez eu il trimit in gheena cu fulgere si traznete.
  Cand il vad, schimb canalul.

  Aseara, Radu Tudor aproape ii ruga pe anticonstitutionalii de la CC, sa nu taie pensiile si se facea un apel lacrimos catre judecatorii CC sa fie blanzi, etc., ca de aia au fost alesi acolo.
  Mi-a placut Mircea Badea care radea nebuneste cand l-a vazut pe capo di tutti i capi, de la CC, numit dupa asemanare, de jegosul-uzurpator din Cotroceni, in inalta functie.
  Rasul lui Badea era contagios.

  Eu am migrat in Mexic, de emigrat, emigrez pe bloguri.
  De fapt, ascult un recital al Lolei Beltran, pe o pagina unde cantecele ei (o parte din ele) sunt in ordine alfabetica. Ii ascult si pe altii, iac-asa numai sa nu fiu in tara donatorilor de blestematii obligatorii, pe capul si spinarea romanilor-rumani.
  De aci incep imprecatiile. Nu le scriu.

  Sa fiti iubiti si sa aveti o zi minunata.
  Cea mai minunata zi va fi cand scapam de izmanari.

  Maria S.(Timisoara)

 6. boc ar trebui sa dea un exemplu de donatie obligatorie! Sa-si doneze obligatoriu demisia!
  Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s