Home

Ieri, în timp ce mă uitam pe Euronews la etapa a 6-a din Criteriul Dauphine Libere, prolog la „Marea buclă” – turul Franţei (a cîştigat Contador pe l’Alpe d’Huez), am aflat cu stupoare că s-a terminat Turul ciclist al României. Şi că a cîştigat iar un bulgar, acelaşi de anul trecut. „Micla buclă” e ca şi mica Românie: anodină, anonimă, anostă. Nici măcar pe ziarele de sport nu s-a dat mai mult de o ştire, între mondialul sud-african şi Liga lui Mitică.

Chiar dacă ne place nouă să ne dăm importanţi – Bucureştiul, micul Paris, sora noastră, Franţa, bla, bla – nici dracu nu ne mai scoate din balcanismul nostru funciar. Nici măcar la preşedinţi nu ne putem compara – Sarkozy, care e un zărghit, are  şarm  şi haz, chiar dacă nu hăhăie dîmboviţean. Şi în nici un caz nu e interesat de organul reproducător al marelui licurici.

Anunțuri

8 gânduri despre „Mica buclă, minuscula Românie

 1. Către
  DIRECŢIA DE INVESTIGARE A INFRACŢIUNILOR DE CRIMINALITATE ŞI TERORISM, Structura Centrală, Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti.
  În atenţia procurorului şef al DIICOT, dl. Codruţ OLARU şi a procurorului-şef al Serviciului de Combatere a Infracţiunilor de Terorism şi a celor contra Siguranţei Statului, dl. George MUSCALU

  Subsemnata Simona Fica, de profesie jurnalist, specializare investigaţii militare, funcţia: co-editor al ziarului EXPLOZIV-NEWS, având în vedere că: 1. DIICOT, prin departamentul specializat S.C.I.T.S.S., este singura structură din Ministerul Public cu competenţe în cercetarea penală a infracţiunilor care aduc atingere siguranţei statului şi a celor de terorism, 2. Ca cetăţean român trebuie să respect art.2 din Legea Siguranţei Naţionale (care prevede că “cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranţei statului” – şi, ca urmare, sunt obligată prin legea organică să sesizez organele de cercetare penală cu privire la persoane şi fapte care aduc atingere securităţii statale), 3. Prin natura meseriei subsemnatei am strâns dovezi despre un grup terorist româno-iraniano-israelian, specializat în contrabandă internaţională cu tehnică de luptă, iar nedivulgarea numelor şi a faptelor acestuia m-ar face pasibilă de încălcarea Codului Penal al României, prin infracţiunile de tăinuire şi favorizare a infractorului, formulez – conform dispoziţiile art.222 Cod procedură Penală, a dispoziţiile art. 246, 247, 248, 248 ind.1 din Codul penal, precum şi pe jurisprudenţa în materie, mai ales in conformitate cu legea 535/2004 – următorul

  DENUNŢ PENAL

  împotriva numiţilor:
  1. BĂSESCU Traian, în prezent preşedinte al Republicii România, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: I) infracţiunile prevăzute în Legea Siguranţei Naţionale 51/1991, prin încalcarea Art.3, literele: k) – “sustragerea de armament, muniţie, materii explozive sau radioactive, toxice sau biologice din unităţile autorizate sa le detina, contrabanda cu acestea, producerea, detinerea, instrainarea, transportul sau folosirea lor in alte conditii decit cele prevazute de lege”; l) – “initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a) – k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii”; i) – “initierea sau sprijinirea in orice mod a oricaror activitati al caror scop il constituie savirsirea de acte teroriste”; j) – „atentatele contra unei colectivitati, savirsite prin orice mijloace”; II) Infractiunile de: conducere a unei entitati teroriste (art.35, alin.1. din legea 535/2004), asocierea în scopul săvârşirii de acte de terorism si sprijinirea unei astfel de asocieri art.35, alin.2. din legea 535/2004
  2. KOVESI Laura Codruţa, în prezent Procuror General al României, cu domiciliul de corespondenţă în Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti, pentru infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1,C.P şi infracţiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P.
  3. MOLDOVEANU Daniel Andrei, în prezent şef al Departamentului Securităţii Naţionale din cadrul Administraţiei Naţionale, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P, infracţiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P. şi infracţiunea de ameninţare – Art.193 C.P.
  4. ASGARI Mehrab, cetăţean iranian, patron al companiei aeriene MIRAVIA, pentru infracţiunile de: spălare de bani (în România, în vederea finanţării unei lovituri de stat la Teheran) -Art.269 C.P.; încălcarea art.35, alin.2. din legea 535/2004, şi a art. 3, lit.k din legea 51/1991; ameninţare – Art.193 C.P.
  5. COLDEA Florian, în prezent adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, cu domiciliul ales în Bulevardul Libertăţii nr. 14 D, Bucureşti, pentru încălcarea literei l) a Art.3 din L.51; infracţiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P
  6. ŢOCU Vasile, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni, pentru complicitate la contrabandă cu armament şi aderare la grup terorist organizat
  7. CAZACU Aurel, fost director general ROMARM, pentru aceleaşi infracţiuni săvârşite de Ţocu V., dar şi pentru deturnare de fonduri din arsenalul Armatei
  Şi complicii celor de mai sus:
  1. TĂTARU Vasile, identificat cu BI seria GN nr. 310312
  2. ROTARU Ion, identificat cu BI seria BX nr. 045368
  3. MOCĂNESCU Coloros Dan, identificat cu BI seria GT nr. 059777
  4. STOICA Samoilă, identificat cu BI seria BZ nr. 788568
  5. LAPTEŞ Costică, identificat cu BI seria GA nr. 741813
  6. NEMŢEANU Gheorghe, identificat cu BI seria DK nr. 388866

  Pentru susţinerea faptică a denunţului penal, înţeleg să pun la dispoziţia DIICOT toate probele incriminatorii pentru făptuitorii cuprinşi în prezentul denunţ – însemnând documente, înregistrări video şi audio, fotografii, declaraţii de martori. Cer de asemenea, fiind vorba despre infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale de către înalţi demnitari, să fie audiaţi, ca martori, următorii: dna. Angela Ciurea, fost procuror DIICOT şi dl. Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, dl. Dan Voinea, fost proc.şef al Parchetului Militar şi sugerez DIICOT, având în vedere că denunţul penal al subsemnatei îl indică – ca punct central al nucleului de terorism – pe însuşi şeful statului român, să solicite Senatului, conform Constituţiei României care prevede şi această posibilitate, suspendarea din funcţie a numitului Băsescu Traian până la clarificarea situaţiei create.
  SIMONA FICA , EXPLOZIV NEWS.

 2. Macar de s-ar intimpla vreo minune! Da’ slaba nadejde…. (deocamdata).
  La toti ne vine curu’ la cintar!
  Banzai!

 3. Daca sute de mii de romani ar face cate un denunt penal impotriva uzurpatorului dement si a reprezentantilor guvernului, aia de si-au asumat raspunderea si a celorlalti penali din jurul lor, pentru genocid,abuz impotriva propriului popor (e o infractiune inventata d mine, ad-hoc), subminarea economiei nationale, abuz in serviciu, frauda, neglijenta, mita subminarea finantelor tarii, instigare la razmerita si alte zeci de infractiuni prevazute in codul penal, am avea sorti de izbanda ?
  Sa nu facem plangerile, numai la instantele romanesti ci si la cele ,CEDO, toate institutiile abilitate de pe Terra, ce credeti am avea sanse ?
  Felicitari Simonei Fica pentru curaj, trebuie s-o urmam si noi.
  Cu sute de mii de plangeri penale am bloca justitia romana sau am invata-o sa se schimbe cata (putin in limbajul carasovenilor) ?
  Si asta este putin,ce putem sa le facem noi, nici nu ne putem imagina, daca situatia asta de terorizare a populatiei lipsita de aparare continua.
  Este posibil ca douazeci de milioane de oameni, plus diaspora, care ar trebui sa sufere si ea pentru cei lasati in tara, sa fie torturata de nici un milion de calai ?
  Ce sange au romanii in vine, domnilor ?

  Felicitari Simona Fica. Asta este calea de urmat.
  O coc de o luna, ideea asta. Pentru veniturile familiei mele merg pana in iad si inapoi si lipitorile, limbricii, teniile, taratoarele, creaturile infernale portocalii vor fi anihilate.
  Destepta-va romani, ca altfel e vai de voi.

  Maria S.(Timisoara)
  Pana cand ne mai lasam jupuiti de vii de creaturile astea infernale ?

 4. Or dat o stire despre mica bucla adineauri pe tvr. (dupa ce-or anuntat moartea colegului lor Marius Catalin Zafir – Dumnezeu sa-l odihneasca! )Altceva n-am auzit pe nicaieri si pina sa nu citesc postul asta azi dimineata nici n-am stiut de tur, ca n-o zis nime’ nimic.
  Ziarele de sport de la noi ar trebui sa se cheme ziare de fotbal. Altceva nu exista.
  Banzai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s