Home

Ce să-i facem tutei să nu mai arunce idioţenii fără şir şi să nu mai facă atîtea căcănării prin parlament? Un cititor al blogului, Dan, îmi propune soluţia din foto, cam radicală. O fi bine, n-o fi? Altfel, trebuie să recunoaştem, şefa, sanchi, Camerei Deputaţilor e exemplul perfect de cum poate ajunge o fufă în funcţii înalte. Pe tocuri, cu buze moi şi cu foarte, foarte mult tupeu.

P.S. Eu cred că n-o să treacă moţiunile. Aţi văzut, uneperiştii racolaţi de la opoziţie au zis deja „pas”. Cred că va da roade şi „prelucrarea” pe care le-a făcut-o pedelicilor Noul Moise. Nu pentru că le-ar mai fi ăstora frică de el, ci pentru că hoitul mai are carne, iar haita nu-i sătulă. Doar  le-a spus la Snagov machitorul, „trebuie să iei, să nu aştepţi să ţi se dea”. În traducere pentru trepanaţi, liber la furat!

11 gânduri despre „S-o coasem pe Roberta!

 1. Nu jigni nene poporul Japonez! Cum sa fie bivola aia de roberta gheisa?!?!?! Gheisele erau finute, mignone si rafinate si nu se bagau in chestii de care n-aveau habar, cum face onor miss-a noasta ajunsa-n functie doar pe principiul de dat bine cu p*zd*-n populatie!
  Banzai!

 2. Complet off topic.
  O curiozitate domnule Teacă: se pare că-i cunoașteți identitatea trompetei băsesciene, care acționează sub pseudonimul de Theophyle. Îmi puteți dezvălui această identitate? Doar din curiozitate.

 3. Mare greseala de eroare sa astupam prin.. coasere o asa gurita minunata !Egzista si alte metode de-a estompa sirul ilogic de vorbe slobozite de „presedinta” Camerei Deputatilor .Un blow-job kinky (cu gheata si capsune&sampanie), un deep-throat salbatic cu finalizare laringeana ,ar fi neste idei trendy si-n deplin acord cu situatia actuala !

  Daca pana si marele Bill a „facut-o” la Casa White cu monicuta ,noi de ce n-am realiza-o in virtual si-n panoatare ,in fata Parlamentului ,zi de zi ,ceas de ceas ,pa’n se satura de …spermatospioni ???

 4. @Zalmoxys: îmi pare rău, nu ştiu cine e. Eu am avut cîteva clinciuri cu omul şi l-am şters din blogroll, că mă enerva peste măsură. E un taliban băsescian d-ăla rău, chit că se laudă cu nu ştiu ce doctorate. O să încerc să aflu. Dacă-l găseşti între timp, spune-mi şi mie, sînt curios să ştiu cine e lepra.

 5. Din păcate, identitatea și-o ascunde foarte bine. Nu a dezvăluit vreun indiciu clar. Tot ce știu este că a plecat în SUA cu familia înainte de 1989, adică făcea parte dintr-o clasă de privilegiați, ca și acum, de altfel. Bănuiesc că are peste 50 de ani, poate chiar 60+. Credeam că este unul dintre intelectualii lui Băsescu, recte Tismăneanu, dar acum am îndoieli. Dar, la urma urmei, dacă este o persoană care vrea să fie anonimă, de ce să nu-l lăsăm așa cum este, anonim?

 6. Adrian e urata, uita-te cum arata acum misa.
  E cat un deal, deformata si trecuta, are tenul mai sifonat decat o femeie de 50 de ani.Uita-te bine la ea, daca nu ma crezi.Desi nu merita.
  Va tacea cand va iesi din politica, tarfa. Si nici atunci.
  Locul ei este intr-un bordel (nu degeaba i se spune bordelina).
  Sau parlamentul este un bordel si eu nu stiu ?

  Nu am nici o speranta ca ar putea trece motiunea.De fapt va trece in istorie. E, de fapt, istorie, deja.Ca nu va avea majoritate asta e de fapt, problema.Si nu va avea.
  Astia, grasii, bine organizati si inregimentati, ne calaresc.
  Si nutu camataru cu neamul lui.
  Interlopii sa traiasca.
  A doua armata a uzurpatorului dement.
  Prima armata a cotroceanului sunt chiar interlopii parlamentari si guvernamentali, adica bostanii si aliatii lor.
  Trist si adevarat.
  Nu avem sanse, unica sansa este sa fim calariti.Si bine, adica tapan.
  Romanii calariti de interlopi, fain film traim, ca doar nu este adevarat, e doar cosmar.

  Si viata este vis.
  Nu-i asa.
  De fapt noi nu avem viata.
  Ce traim noi este o coma prelungita.

  Maria s.(Timisoara)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s