Home

La cererea telespectatorilor, radioascultătorilor, băgătorilor de seamă şi a retardaţilor oranjulii care mă bîzîie ca muştele alea verzi, reiau povestea cu procentele. Băbeşte. Deci, atenţie, puneţi mîna pe un pix şi notaţi: tăiem 25 la sută din salarii. Boon. Luăm, ca să priceapă mai uşor şi piariştii pedelici, un salariu de bugetar gras: 1000 de lei. Ori 25%, ne ies 250 lei. Corect? În 12 luni, burduhănosul de medic, sau puhavul dascăl, sau obezul funcţionar, pierde 250×12=3000 lei. Astea-s 3 salarii. Pe an. Hai să luăm şi o pensie de 1000 de lei. Aproape nesimţită. Şi să tăiem din ea 15 la sută. Adică, 150 lei. De înmulţit cu 12 luni, ne ies 1800 lei. Corect? Aşadar, aproape două pensii, din 12, se duc, sanchi, pentru modernizarea statului capitalist.

S-a înţeles pînă acum? Repetaţi după mine: 3 (trei) salarii li se vor tăia bugetarilor şi 2 (două) pensii nu vor mai primi boşorogii ăştia care dorm prin autobuze, într-un an. Aţi văzut, măi blebedocilor, cîrtitorilor, inconştienţilor, nerecunoscătorilor, căcănarilor, ce uşor ieşim din criză? R’aţi ai dreacu de burjui reacţionari!

Reclame

23 de gânduri despre „Calcule pentru retardaţi

 1. Aritmetica-i sfinta!
  Unii ies in strada ca le ia statul cele 2 salarii, respectiv pensii, alea in plus fata de cele 12 normale.
  Noua ne taie 3,respectiv 2 din alea 12 cuvenite si ce facem? Dansam „pinguinu’ „in fata guvernului.
  Halal!
  Banzai!

 2. Ha, ha,ha,
  Fireati-ai dracului de burjui portocalii.
  aia condusi de boarfa de la dezvoltare si de borfasul pirat uzurpator dement din Cotroceni.
  Si de aici incolo urmeaza imprecatii, blesteme injuraturi ca la usa si dincolo de usa cortului.
  Sa ma ierte Dumnezeu daca poate si daca vrea.
  Amin.
  Maria S.(Timisoara)
  Ma lupt cu ei de una singura si izbandesc, dar nu le dau din veniturile mele o centima.Si daca si ceilalti rumani-romani,vor face ca mine in doua trei luni scapam de satane.
  Avalansa e sus pe creastra doar sa porneasca la vale.
  Si pentru ca vrem si e musai, vom vedea si rumani-romani in strada.

 3. @shogunule, revin la ce-am scris ieri, chestie pe care ai observat-o foarte bine şi tu într-un comentariu (care m-a inspirat!), oamenii încă nu realizează ce-i aşteaptă. Încă sînt năuci. Şi da, prin Europa s-au îngheţat salariile şi nu s-au atins de pensii! Iar grecii, că tot vine mereu vorba de ei, au pensia medie de 1500 de euro, nu 150-200 ca noi!
  @Maria, ăştia scad ca dracu în sondaje, şi sper să se ducă la vale, că sînt un cancer pentru ţara asta.

 4. @căţelul alpha: eu am rămas buş be cînd i-am auzit cum „justifică” tîmpenia asta cu tăierea gratuităţii pensionarilor pe auto. Dorm, cară apă, se încălzesc… chiar că ne tîmpim!

 5. Draga Teaca,
  daca te intinzi pe un an, aritmeticile tale se complica si devin matematici superioare, pentru blebedoci. Hai sa simplificam, sa inteleaga toata lumea: cum, pensia vine odata pe luna, din patru saptamani si jumatate – in prima luna – o sa-i ajunga numai trei si jumatate, poate patru; salariul nu va ajunge nici trei (saptamani). Deci: dupa trei saptamani, doua zile si – cel mult – o ora, cu ombilicul pupand coccisul ci ochii facand zoom – de foame – cacanarii vor lua cu asalt meterezele Cotrocenilor in cautare de Bas (macar aroma). Nu e mai simplu-asa?

 6. toti spera ca se va intampla minunea, adica nu se va aplica.
  CU TRISTETE VA SPUN CA VA FI MAI RAU DECAT AU ZIS.
  Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant .veti vedea. Nici americanii nu au venit in 1945.Si tot asa era asteptata minunea.
  De ce se va intampla mai rau?? Pentru ca le-am dat noi voie sa minta si sa fure mai mult decat pot duce.Adica au mai dat si pe la capetele telefoanelor de suna din diferite sfere europene si de prin alte parti.Nu au avut nici un interes sa recupereze bani de la investitiile si lucrarile din irak,ucraina si alte tari, daca au recuperat ceva s-a pierdut prin imensele buzunare.
  Nu e curios ca nu avem nici o banca romaneasca.Toate profiturile facute pe produsele bancare si de asiguarai ies in afara tarii.CFR-ul trebuie vandut(nici Germania si nu si-a permis un asemenea lux) pentru ca de pe transporturile rutiere sa intre banii in buzunarele anumitor clicai politici.Si uite asa de unde se castiga se exporta ce este pe pierdere sa platim noi.
  In ceea ce au anuntat as vrea sa vad scris negru pe alb procentul de reducere si pentru ministri , directori , presedinte si altii asemenea.Si daca este o masura doar vremelnica , data la care incepe si se termina aplicarea si termenul de resituire a sumelor cu dobanda zic eu , ca de la FMI si banici au luat cu dobanzi omoratoare de le platim noi si nepotii nepotilor nostri.

 7. „Când elefanţii se bat, iarba suferă“ – Proteste ŞI în Twin Peakse-ul cărăşean. JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS MAFIA PD-L !

  Din nou la Miting! Continuăm. Pentru că NU doar Capo di tutii Capi, Tr Băsescu, se impune debarcat ci şi Naşii din teritoriu. Toţi!
  Pentru că judeţul Caraş-Severin a ajuns în halul în care e, unul din cele mai prăpădite, graţie * Împăratului * şi căpuşelor tolerate. Ca de ex., Naşul Frunzăverde NU a renunţat la niciunul din fini, nici la pretenari , dimpotrivă, i-a menţinut pe scaune/funcţii într-u liniştea şi bunăstarea sa personală, şi NU de grija cărăşenilor de care i se fix rupe * Naşului *.
  Protestăm pentru că : pensiile sunt un drept, copii merită un viitor, şanse, dorim locuri de muncă, ne e scârbă de şobolanii portocalii, ne-am săturat să fim umiliţi şi dispreţuiţi.
  DESTUL !

  Mi s-a parut cel putin curios, faptul ca Marian Apostol – Cartel Alfa, NU a scos un sunet la adresa Mafiei locale !
  Exista cumva o intelegere intre liderii de sindicat si puterea actuala ? Chiar s-a pus botul la zicerile oportunistului Frunzaverde care, a speculat momentul, care se foloseste de oameni ca sa preia puterea, cu alte cuvinte o haita de ticalosi fi-va inlocuita cu alti cameleoni ??
  INTREAGA GASCA PD-L TREBUIE DEBARCATA !
  Şi noi suntem responsabili pe cine vom alege pe viitor sa ne reprezinte, indiferent de partidele din care fac parte * reprezentantii * !!
  Din nou, PENSIONARII au dat lectia de MORALITATE SI DEMNITATE, nicidecum liderii de sindicat, nicidecum bugetarii din protectia copilului care NU s-au inghesuit la Mitingul de Protest, nicidecum carasenii care au preferat servitul berii la terase, nicidecum unii dintre profesorii supusi , servili din scolile cu conducere PD-L, posesori cu totii de carnete de partid, portocalii, nicidecum atatia altii care au lipsit!
  CINSTE PENSIONARILOR !
  Intreba azi Marian Apostol unde sunt ceilalti pensionari, bugetari…. DAR TU MARIAN APOSTOL, UNDE AI FOST IN ZILELE TRECUTE, PLOIOASE, CA NOI, AM FOST IN CENTRUL CIVIC, AM PROTESTAT, TU…. ??? ÎN CAPITALA POATE CA AI FOST O ZI, DOUA, IN REST… ??
  DE CE SCANDEAZA DE LA MICROFON MARIAN APOSTOL SLOGANE DE GENUL * UNITATE ! * TIMP IN CARE IMPROSCA CU NOROI TOT CE MISCA ?? UNITATE CU CINE, CU SORIN FRUNZAVERDE, TOVARASE APOSTOL ??? CU OPORTUNISTUL BARON LOCAL ???
  Niciun cuvant despre Mafia locala, de ce NU ???!!!
  Si acesta e un motiv pt care oamenii nu ies in strada, pt ca si liderii de sindicat dezamagesc .
  Prefectul Tunea, reprezentant al Gubernului în judeţ, NU a iesit in fata oamenilor iar liderii de sindicat au acceptat senini sfidarea, dispretul… Ţunea a preferat căldura biroului şi, a promis, că nu-l doare gura. Probabil că a şi raportat * Împăratului * Frunzăverde ceva de genul * situaţia e sub control *, * n-au treabă cu noi, doar cu Boc şi Băsescu *, etc… BA DA, Ţunea, ŞI CU VOI AVEM DE LĂMURIT DESTULE, CĂ S-AU TOT ADUNAT!
  FRUNZĂVERDE SĂ TACĂ ! E ULTIMUL CARE AR FI ÎN MĂSURĂ SĂ DEA LECŢII DE MORALITATE, CINSTE, ONESTITATE ! ŞI EL A FĂCUT CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU ŞI EL I-A ADUNAT VOTURI SECURISTULUI DE LA ANVERS ŞI EL PROCEDEAZĂ LA FEL PRECUM TOATĂ HAITA PD-L: PROMOVEAZĂ FINI ŞI FINE, PRIETENI, CLIENTELA POLITICĂ PE POSTURI DE CONDUCERE, TOLEREAZĂ ŞI CONTROLEAZĂ – ÎN INTERESUL CĂRĂŞENILOR NU – TOT CE SE PETRECEÎN JUDEŢ ŞI CE NU !
  FĂŢARNIC, OPORTUNIST, FARISEU, CAMELEON ! Acesta e baronul local Frunzăverde, NICIDECUM ceea ce pretinde !
  Caracatiţa PD-L şi-a întins braţele în întreg teritoriul. Are multe capete! Şi multe tentacule.ŞI în Twin Peaks-ul cărăşean trebuie decapitată! Şi va fi!
  Pentru că, sub bocancii lui Frunzăverde a ajuns Caraş-Severinul printre primele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România ! SĂ NE SCUTEASCĂ acest Frunzăverde cu * grija * faţă de pensionari ! MINTE ! OPORTUNISTUL SPECULEAZĂ MOMENTUL TENSIUNILOR SOCIALE, ATÂT !
  Concluzionand : lectia de moralitate au oferit-o din nou batranii, punct.
  JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS FAMIGLIA PD-L !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/04/%E2%80%9Ecand-elefantii-se-bat-iarba-sufera%E2%80%9C-proteste-si-in-twin-peakse-ul-carasean-jos-guvernul-basescu-udrea-boc-jos-mafia-pd-l/
  Sibilla

 8. @Sibilla: aveţi şi voi un specimen, pe Frunzăverde ăsta… Mai se mîţîie el uneori, să pară, chipurile, dizident în partid, dar e tot din gaşca asta sinistră.

 9. Bre, ari! Hai sa fim optimisti! Se poate! Se poate si mai … rau!
  Astia pe asta mizeaza 😦 .
  Banzai!

 10. Fraţilor şi surorilor (întru suferinţă), şi eu cred că se poate şi mai rău. O să argumentez într-o viitoare postare, numai să-mi aranjez niţel gîndurile.

 11. Shogun-cu trei consultatii pe an -vestea cea buna-cum ziceau cei de protv se poate sigur sa le dam lopatin

 12. Vezi bre ari ce inspirat am fost ca mi-am pus a doua proteza anul trecut?!?! Ce pula mai faceam acum… Fringhie, sapun si….lopatin, vorba ta! 🙂
  Banzai!

 13. si daca inmultesti cu milioanele de pensionari si bugetari cat da? aud? se fac reduceri de cheltuieli de la buget. problema este daca se va si face ceva bun cu banii aia…

 14. @dennis: ăştia taie pentru că nu au de unde să mai dea! Pentru că nu sînt capabili să aducă bani la buget.

 15. @dennis: bine, nu ştiu, ştii tu? Zău c-aş vrea să aflu! Pentru că dacă au şi nu dau, e şi mai grav.

 16. @dennis: E simplu.Nu mai dau pentru ca nu mai sau nu mai dau pentru ca nu mai vor , le iese comisionul mai mic

 17. @dennis: E simplu.Nu mai dau pentru ca nu mai au sau nu mai dau pentru ca nu mai vor . Le iese comisionul mai mic

 18. teaca:
  nu eu am zis ca nu mai au. tu ai zis, eu doar te-am intrebat de unde stii. banuieli avem toti, dar trebuie sa fie si materializate in ceva.

  ari:
  toata lumea vorbeste despre grecia si mai nou noua grecie(ungaria) dar nici macar realitatea romaniei nu o stim

 19. @ teaca : toata lumea nu vede ca Austria , Germania si-au luat inapoi imperiul , sub alta forma e adevarat.Toti au fost atat de fraieri incat au crezut ca aia fac cu adevarat investitii financiare.Aiurea.E o metoda mai mult decat legala de a scoate profit.Ca si in telefonie , au venit sa faca la 1 leu 10 lei in plus si au facut 100.000 .Au stiut toti , dar ptr comisioane au tacut.Tot profitul de pe banci , asigurari, textile auto , a iesit afara.La schimb ne-au dat marfa proasta , ne-au facut dependenti de industria lor farmaceutica , de petrolul lor. Ce tara puternic petroliera este Austria.
  E un Armaghedon real.S-a pornit in clipa 89 si acum multi intrezaresc doar ceva , altii banuie.Asta este realitatea . Daca nu suntem atenti , vom deveni sclavii sec 21 , vom munci controlat pentru ei , vom fi cobaii experientelor si toate cele pe care in mandria noastra credem ca nu se poate .Ba da se poate. Ia vedeti care sunt guvernele si industriile care ies in castig.Special am spus guverne si nu state ( ptr ca popoarele lor sunt manipulate ca si noi).
  Voi mai credeti in democratie , as vrea sa cred si eu ,Dar de la primul stat democratic elen , totul s-a schimbat.Se vand vise si fraierii cred. Totul se invarte in jurul plus profitului. Traiasca Toffler !!!
  Nu trebuie sa stim realitatea .
  De la Churchill incoace chiar mai crezi in cinstea politicienilor?? Nu te credeam atat de naiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s