Home

Nu m-am prostit, o citez aproximativ pe ministreasa dezvoltării. Şi turismului. Zice mneaei că e chiar mişto fără drumuri, că vor veni turiştii, căcălău, să vadă ce n-au mai văzut: evul mediu românesc! Oaze de sălbăticie. Mizerie natur. Balegă fără E-uri. Poporeni nespălaţi, dar optimişti. Boi. Babe fără dinţi. Capre. Găleţi de plastic, portocalii. Fără toarte. De la alegeri.  Copii cu rîie, dar fericiţi. Glod. The land of shit. Ţara gigantului de la Murfatlar.

Anunțuri

2 gânduri despre „Ce bine că n-avem drumuri!

 1. Curva aia se lauda cu oaze de salbaticie?!?! Atunci sa lase in pizdele ma-sii in pace plaja din Sulina asa cum ii acum si sa nu se apuce de asfaltat strada 0. In toata Sulina ii o singura strada cu asfalt (strada 1) si pizda asta vrea sa asfalteze drumu’ spre mare! Turism nene! Mai trebe si neste terase cu manele si se duce pulii si delta. Noroc ca pin’ la Sf. Ghe de delta ii mai mult de mers cu bampeoru’ ca te miri de ce idei ii mai besea inteligenta blonda (parca nu-i destul satul de la festivalu’ de film Anonimul).
  Sa ajung in delta din Sibiu imi trebe 14 ore da’ tot ma duc! Da’ daca apuca pizda aia sa-si bage picioarele si pe acolo…se duce dracu’ si asta ultima placere ce-o mai am!
  Banzai! si mearga dracu’!

 2. Da , poate ca vin sa o vada pe ea.
  Unde mai vezi atata prostie?? Au mai fost si alte c… si amante si pe la altii prin parlamente si guverne , dar mai aveau ceva bun simt si multa minte.
  IN SFARSIT PROSTII SUNTEM TOT NOI CA II SUPORTAM.
  Ce sa dezvolte ?? In Romania turismul e mort si daca mai tinem mult preturile asa si nu oferim servicii , chiar vor veni aia sa vada atata prostie .Vreo chestie pentru genti si toace .Rau imi pare ca nu isi rupe gatul odata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s