Home

Nu încape nici o îndoială că Alina Mungiu Pippidi e o deşteaptă. Arţăgoasă, neagră-n cerul gurii, adesea subiectivă, dar cu dotări corespunzătoare la mansardă. Şi un condeier remarcabil. De ceva vreme, gurile spurcate spun că din momentul în care s-a luat, vai,  de tuta aia mică a Manelistului, împinsă abuziv în Parlamentul european, madam, pusă brusc la index, a devenit înverşunat antibăsistă, antiudristă, antibocistă, antiportocalie. Mai nou, îşi pune cenuşă-n cap, cum n-o vor face niciodată lingăii din garda pretoriană a lui Nero de Dîmboviţa. Voala de vezi: „… ar trebui să ne ascundem prin casă de ruşine că i-am adus la putere pe oamenii ăştia”.

De cealaltă parte a baricadei, unde se adună pupătorii de buci, prestează imperturbabil Mircea Marian. Citiţi aici ce e în stare să debiteze ipochimenul, spre umeda satisfacţie a machitorului. Îmi povestea un prieten că, la o facultate de jurnalistică, li se prezintă studenţilor un Studiu de caz – Mircea Marian. Un fel de „băi copii, să nu faceţi ca ăsta”. Decît dacă aveţi stomac tare, nu? Şi un caracter infect.

3 gânduri despre „Băsişti şi antibăsişti. Studiu de caz

  1. Si te asteptai la altceva??
    El primeste bani ptr linsul asta,in timp ce pensionarii nu au ce manca si ca ei sunt din pacate si din cei care muncesc asa.Lui nu ii tremura sufletul pentru rate,nu a iesit din perioada de somaj si nu are unde se angaja, nu ii da firma faliment PENTRU CA PUPATUL IN C… ESTE INTOTDEAUNA O MESERIE ADUCATOARE DE PROFITURI!!!
    Lasa sa fim noi masa de manevra ca doar am fost si in 1989 tot de manevra si de stiam ca ajungem sa dam datoriile facute de altii bag mana in foc ca mai era Ceausescu si acum. Nu s-a murit in strada pentru democratia stangace, pardon dreptace?? a astora care cica guverneaza tara.Si cand era tara sub turci erau mai multe drepturi.Apropos robii erau pretuiti pentru ca trebuia sa asigure bogatia tarii , fara ei nimic nu ar fi fost.
    Da-l… norului ca e de panarama.

  2. Este si vina noastra ,ca ..sa vorbesti de mircea marean ,macar sa-i pomenesti numele ca si gazetar sfideaza legea bunului-simt ! Ar trebui ca toti acesti homunculi (hoara ,cotoiu’ ,lazaroiu etc.) nici sa nu fie pomeniti-invitati-citati in media ,doar „invitati” sa se duca la origini ,a le lor sau ale Chionbului-Imparat pe care-l ling la gaoza !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s