Home

Tare-l mai chinuie pe Boc guvernarea asta. N-are voie să spună nimic, decît platitudini, numite în popor boccisme, n-are voie să mişte nimic, n-a primit ok-ul nici măcar să facă şi el un trip în America, să primească de la penticostali (!) un binemeritat titlu de doctor HC la nu-ş ce universitate. Blestemată guvernare.

Boc e, cumva, ca săracul Prunariu, despre care se spunea că s-a întors din  cosmos cu mîinile umflate. Că-l plesnea rusul de cîte ori vroia şi el să pună mîna pe un buton, ceva. Şi-atunci, ce să facă şi erzaţul ăsta de premier, guvernează „pe surse”. Păi, uitaţi-vă numai pe televiziuni, prin ziare sau pe site-uri. Tot ce aflăm, dacă aflăm ceva, e „pe surse”. Miniştrii şi alţi demnitari, încolţiţi mişeleşte de către jurnalişti, dau în bîlbă. TVA? Impozite? Remaniere? Poate, cine ştie, să vedem, dacă vrea preşedintele…

Cred că aceleaşi surse ne vor informa, într-o seară de vară, că nu mai avem guvern, ci o juntă militară, sau că Bufonul violet a  suspendat Constituţia, a dizolvat Parlamentul şi a declarat război Botswanei, ca să pună laba pe bancnota ălora. După care să ne fericească El cu bancnota Lui.

Reclame

4 gânduri despre „Pe cînd o juntă militară „pe surse”?

 1. Pot sa spun si eu ceva?
  Guverneaza pe „surse” sau pe resurse,din alea babane, pana or mai fi ?
  Si guverneaza? Asta este guvernare?
  Ori batjocura?
  Postarea e ok.

  Zi cu soare si vant intermitent la noi.
  De-ar fi vantul schimbarii, ciclonului care ii va inghiti, pe bocciu, ba nu pe boccii, (ca „e” mai multi, e nu sunt. Copii la indigo al aceluiasi prototip: lacusta, fanariotul, „tarfa”, slugaul,bufonul s.a.astea sunt, fatetele multiple ale prototipului) si pe ai lui.

  Sa ma auda Dumnezeu.

  Maria S.(TM)

  Sa rezistam, asta conteaza acum.

  Urmaresc, cat pot, ce se intampla in Grecia.
  Ei sunt semnalul, de data asta.
  Semnalul a ce va urma si la noi.

  Maria S.(TM)

 2. Iara , grecii sa dea semnalul si de o fi Vreun Vladimirescu il aranjam noi ca la tradari si tradatori e plina tara.
  Nu cred ca romanii mai au vlaga de asa ceva.Cu toate ca ar merita mai rau ai nostri decat ce se intamlpla la greci.Eu le-as da astora de se dau de deasul mortii si se numesc analisti incepand cu Blaga si madam Tatoiu 800 de lei pe luna si as vrea sa imi demonstreze ei cum se traieste bine cu suma asta si daca mai poate fi impozitata suportabil , daca e loc de cresterea tva-ului s.a.m.d., fara sa mai vorbesc de multi care sunt sub aceasta suma.
  Fapt e ca nici unul nu recunoaste ca dintr-o tara industrializata am ajuns niste prestatori de servicii si din asta nu se poate trai daca nu sunt serviciile care trebuiesc.
  Drept sa spun merita mai degraba soarta fostului…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s