Home

Nici n-au trecut trei luni de la semnarea cu pompă a contractului de concesiune pentru construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov, şi consorţiul Vinci-Aktor, atît de lăudat atunci de Boc&Berceanu, anunţă astăzi că nu poate face rost de bani! Şi, atenţie, nu e vorba de 4,8 miliarde euro, cum văd că dau unii, ăsta e preţul final (unde intră dobînzile şi costurile de întreţinere), ci de 1,5 miliarde, preţul de construcţie!

Autostrada asta pare blestemată. Prin 2004, pesediştii bătuseră palma cu firme serioase, între care şi Vinci (!!), iar în 2005 trebuia să înceapă lucrările. Au venit ceilalţi (PNL + PD) şi au anulat totul. După care s-au tot certat, s-au tot scuipat şi au tot amînat, reuşind să piardă 5 ani. Iar acum, se pare că o vor lua (din nou) de la capăt. Altă licitaţie, alte firme, alte vorbe, alte strîngeri de mîini, alte promisiuni, alte ironii despre „cea mai scumpă autostradă din lume”… Am senzaţia că nici băieţii mei nu mai apucă autostrada lu peşte…

UPDATE: aşa de bine a negociat contractul unsurosul de Berceanu cu  şmecheraşii franţuji, de au rupt ăia contractul fără greaţă, ştiind că nu vor plăti nici o despăgubire! Daţi-l, bre, afară pe ăsta, pînă nu mai face şi alte tîmpenii.

Anunțuri

4 gânduri despre „Autostradă spre iad

  1. Bine ar fi sa apucam sa ii vedem dati afara rand pe rand de pe la guvernare , dar va spun eu sigur… nici o sansa.
    Cat despre autostrada?? Brasovul n-a fost niciodata iubit de cei aflati” in carti” nici acum nici inainte de ’89.De asta nu cred nici in dezvoltarea lui, nici in autostrada, nici in aeroport.Cineva acolo sus nu ne iubeste.

  2. @Bogdan: B&B, adicătelea Băsescu şi Berceanu, au fost şi sînt o catastrofă pentru transporturile din Românica. Chestia e că s-au găsit mereu fraieri să-i creadă şi să-i voteze. Pe ei şi clica lor, inclusiv aia scripcariană.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s