Home

PNL şi PSD (+PC) au părăsit consultările „cu partidele parlamentare”(sic!)  de la Cotroceni. Boicot răsunător. Motivul? Trădătorii, invitaţi de prezident ca „grup al independenţilor”. Crin şi Victor joacă tare. Tocmai i-au trăznit două scatoalce  zdravene campionului. Una cu dreapta, alta cu stînga. Băieţii sînt chitiţi pe caft.  Sînt curios cum va explica Băselu preferinţa sa cvasi-maladivă pentru „independenţi”. Ia să văd, zice că el n-are treabă cu partidele? Că el nu lucrează la dezmembrarea PNL şi PSD? Va mai încerca odată să-i prostească pe proşti?

UPDATE: El Presidente a luat iar în braţe Poporul şi interesul naţional. Aplauze. După care i-a urechiat cu blîndeţe pe cei doi zurbagii. Şi le-a zis să vină mîine cu părinţii tunşi… Nu înainte de a băga între ei o ştangă. Şulfă, omul.

Anunțuri

5 gânduri despre „Nu cu trădătorii…

 1. Că în ţară politicieni de carton cad seceraţi la simpla rostire a numelui „Băsescu”, nu mă mir. Dar sunt uimit ce molipsitoare e ticăloşia comentatorilor de presă. În loc să vină cu argumente concrete, indubitabile, şi-au îndesat pe cap năframa ţaţei disperate, plângându-şi de milă că „dictatorul” le fură umbra şi le toarnă plumb topit în cana cu lapte…

 2. „Că în ţară politicieni de carton cad seceraţi la simpla rostire a numelui „Băsescu”, nu mă mir. ” (Mircea Mihaieşti)
  „Că în ţară politicienii de carton se erectează la simpla rostire a numelui „Băsescu”, nu mă rmir.” (Sictireli)

 3. Prietenea Teaca, ai probleme cu interpretarea!
  Poate pentru cei care-l urasc pe Basescu au fost scatoalce, rational i-au facut inca odata un mare bine.

  Baietii astai nu au invatat nimic. Teaca o sa-i aplaude si Basescu va face ce doreste el. Asta e politica la nivel de gradinita 🙂

  cum zice maestru zen. Vei trai si vei vedea 🙄

 4. @ Theophyle: Dacă scriam că cei doi, totuşi, lideri ai opoziţiei, s-au purtat ca nişte băieţaşi, şi că sînt personaje ridicole, cum le-ai zis tu, sau că gestul lor a fost unul infantil, cum susţine vechiul meu camarad Jack Cristoiu, ar fi fost ok, nu? Poate chiar aş fi devenit un tip frecventabil, he, he! Dar ştii cum e, uneori vedem lucrurile cam ca în bancul ăla, cu întrebare la inevitabilul Radio Erevan: „E bun sexul oral?” „Depinde de care parte a obiectului te afli”. Rămîne să aflăm, cîndva 🙂 Apropo, ţie chiar ţi-au plăcut glumiţele de crîşmă ale „marelui politician”, alea cu „poate vă dau şi-o cafea”?
  PS Lui Mircea Mihăeş nu mă obosesc să-i răspund. I-am citit editorialul din Ev.Z. şi mi-a fost de-ajuns.

 5. Da… ce ar fi sa i se aduca o cafea , asa ca din partea …presei.N-ar trebui sa ma mai uimeasca ceva , dar grobianismul presidentului e mai mult decat exasperant pe zi ce trece. Partea proasta e ca mai sunt atatia lingai care rad la comanda.
  Deci d-nule Theophyle … ce ar fi sa respectati ce mai ramas din libertatea presei , sa nu mai spun de aceea a opiniei personale , altfel mai bine ramaneam ca pana in1989.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s