Home

Tare s-au ofticat unii de realegerea lui Crin. Ce spume, ce vitriol, ce vorbe maro, ce mai, supărare mare. Cică e dictator. Nu ca Tătelu, care a supt democraţie de la sînul maică-si. Cu gheaţă. Că e superficial. Că n-are vlagă. Că e „deja înfrînt” (adînc, ce mai). Că s-a „geoanizat” (prea subtil pentru mine). Că are un viitor sumbru, vai de crinul lui. Şi cîte altele, de parcă salvarea balenelor, gheţarii din Arctica şi preţul gigacaloriei ar fi în pericol pentru că a ieşit Crinul. A, şi nu uită propagandiştii pedelici să zghiare că PNL e la mîna „oligarhului roşu”, conu Dinu. Spre deosebire de PDL, care e doar o garoafă la cheutoarea machitorului violet, acest Dalai Laba de Murfatlar.

Dar de ce-or fi aşa de mînioşi pedelicii? Păi, pentru că „mareşalul Antonescu”, auzi ce fain i-au zis, tocmai le-a arătat batalioanelor liberale ţinta piept: distrugerea PDL. Şi a lui Băsescu. Nasol momentul. Îi citesc pe unii (masochist şi eu), că de ce se leagă de Şefu, că, sărmanul, nu mai candidează. Ai, zău! Ăştia ori sînt lobotomizaţi, ori parşivi. Sau ne cred paraşutaţi aici de Ahmadinejad, şi n-om şti că musiu e naşul mafiei pedelice, bulibaşa maneliştilor oranjulii, starostele escrocilor guvernamentali, ocrotitorul securiştilor cu sau fără acoperire.

Toată zarva asta vine din teamă. Odată, ca să nu mai vedem noi nişte smîrcuri. Cum e povestea cu mituirea  minerilor (voturi contra mine). Tare! N-o prea vezi nici prin ziare (excepţiile sînt puţine), nici pe blogurile cu ştaif, că prea pute. No, pe ăştia îi roade „dictatura” din PNL, nu sistemul, care devine mafiot pe faţă! Spaima e alta: Antonescu a reuşit ceea ce şi-a propus, odată să convingă partidul de proiectul lui, apoi, să devină de facto liderul opoziţiei (Ponta e încă departe), şi în sfîrşit, să se înscrie ca singurul candidat viabil pentru viitoarele alegeri prezidenţiale. Iar asta e chiar un coşmar pentru portocalii. Pentru că nu au cu cine sau cu ce să-l contracareze.

Reclame

6 gânduri despre „Vă ordon, distrugeţi PDL-ul!

 1. Tare ma mai bucur ca a iesit Antonescu. Catarama isi etala averile.una dintre ele e sub blocul meu[elvila].Orban sa avem pardon e bun de dans,de paranghelii ,dar nu de presedinte de partid.nu prea e serios.si apoi .Antonescu e s.i.n.g.u.r.u.l care il poate infrunta pe Basescu din orice unghi, din orice punct de vedere,moral,intelectual,antonescian,si chiar din punct de vedere fizic,categoric.spaima lui Basescu fata de Crin e v.Eu ca simplu cetatean ma bucur de spaima lui.Ma tot gandesc daca Basescu e bolnav si cred ca da e bolnav. E bolnav si la minte si la trup.Se vede.ii doresc sucses liu Antonescu ptr ca nu il menajeaza pe acesta din urma.

 2. Super,
  Am inceput ziua citind articolasul asta(spus cu drag),si trimiterile, apoi asa a trecut ziua ca n-am mai reusit sa-mi dau cu parerea in zid.
  Deci nu este nimic de adugat ci doar de recitit si bagat la cap(nu in cap).

  Am uitat.

  Ha, ha, ha, Maria S.(TM)

 3. Ei bine… bravo Crinului. Si BRAVO TIE ca nu ai teama de basescieni.Imi place.
  FELICITARI.
  De ar fi mai multi asa. Cred ca se arata coltii unor caderi guvernamentale.Si au aparut candindatii tocmai la timp.

 4. da in cocina cu basini si ai sa vezi ce bine se simt porcii.
  ei, bine, da cu parfum de crin si ai sa vezi cum li se taie pofta de mancare, intra in greva foamei, le scade glicemia si-ntr-un tarziu se duc fara folos – ca nu ai cum sa scoti jumari din os.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s